Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: brava 34

Yuh mesajı yazdık, yeni geldi kargo duymuşlar gibi,led istemiştim eksik gelmiş onu yazıcam buyincoins e bakalım yardımcı olacaklar mı

Muhtemelen başka bir pakette göndermişlerdir. Sipariş ekranınıza bir bakın derim emin olmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

Yuh mesajı yazdık, yeni geldi kargo duymuşlar gibi,led istemiştim eksik gelmiş onu yazıcam buyincoins e bakalım yardımcı olacaklar mı

Muhtemelen başka bir pakette göndermişlerdir. Sipariş ekranınıza bir bakın derim emin olmak için

bu son paketti eksik olduğunu yazdım geri dönüşü bekliyorum.
  • 49 Dolara Aliexpress'ten kışlık bisiklet forması almıştım.
    Chinapost ile PTT süresi dahil 22 günde teslim edildi.

Hongkong post Daha hızlı denildği için 2 dolar ödeme yaptım 2. postaya,
    bakalım nezaman gelicek :)
  • Aliexpress ten bir tablet almayı düşünüyorum ama gümrükte sorun çıkar mı diye tereddüt ediyorum gümrükte kalma ihtimali var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    15/09/14 22:26 2014-09-15 22:26:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    16/09/14 14:33 2014-09-16 14:33:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)

Arkadaşlar durum sizce normal mi, bayağı uzun sürdü, bunca zaman aldığım şeylerde hiç bu kadar (1 aylık) bekleme yaşamamıştım? Yani en azından TR girişi gözükse de elime ulaşması 1 hafta bekletse anlarım ama TR'ye de giriş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    15/09/14 22:26 2014-09-15 22:26:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    16/09/14 14:33 2014-09-16 14:33:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)

Arkadaşlar durum sizce normal mi, bayağı uzun sürdü, bunca zaman aldığım şeylerde hiç bu kadar (1 aylık) bekleme yaşamamıştım? Yani en azından TR girişi gözükse de elime ulaşması 1 hafta bekletse anlarım ama TR'ye de giriş yok.

Benimde 2 kargomda durum böyle hatta birinde "müşteriden alındı"dan sonra hiç bir gelişme yok bayadır bekliyorum.
    Sanırım Çin'de yine bir bayram tatil vs. bir şeyler var o yüzden yığılma olabilir. Beklemekten başka çare yok. Elbet gelecektir takip kodunuz var sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

49 Dolara Aliexpress'ten kışlık bisiklet forması almıştım.
    Chinapost ile PTT süresi dahil 22 günde teslim edildi.

Hongkong post Daha hızlı denildği için 2 dolar ödeme yaptım 2. postaya,
    bakalım nezaman gelicek :)

Yanıtı buradan da duyurursanız sevinirim.

Uzun zamandır HK post tercih etmiyorum. Düzeldiyse değerlendirelim biz de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: essiz51

Aliexpress ten bir tablet almayı düşünüyorum ama gümrükte sorun çıkar mı diye tereddüt ediyorum gümrükte kalma ihtimali var mı?

Aliexpressten yaptığım son 3 alışveriş olumsuzdu, sözde güvenilir satıcılar 3 ayda farklı satıcılardan istediğim telefon kılıfını almasını hala beceremedim

GÜvenimi bayağı bir kaybettim.

Aradığınız modeli Buyincoins'te bulursanız hiç tereddüt etmeyin, forumda temsilcisi de var hatta indirim için pazarlık bile edebilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: essiz51

Aliexpress ten bir tablet almayı düşünüyorum ama gümrükte sorun çıkar mı diye tereddüt ediyorum gümrükte kalma ihtimali var mı?

Aliexpressten yaptığım son 3 alışveriş olumsuzdu, sözde güvenilir satıcılar 3 ayda farklı satıcılardan istediğim telefon kılıfını almasını hala beceremedim

GÜvenimi bayağı bir kaybettim.

Aradığınız modeli Buyincoins'te bulursanız hiç tereddüt etmeyin, forumda temsilcisi de var hatta indirim için pazarlık bile edebilirsiniz

Ne oldu da sıkıntı oldu hocam? Ürün gelmedi mi kırık bozuk falan mı geldi?
    Olumsuz yorumdan aşırı korkuyorlar satıcılar. Çok para iadesi aldım ben Aliexpress'ten sorun yaşamanız garip geldi.

• AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    İlkinde yanlış modeli gönderip teslim aldıktan sonra da istediğim model için stokta yok dediler. (zaman kaybı 4 hafta)

İkincisinde mesajlarıma çok geç cevap veren başka bir satıcı 2 hafta oyalayıp ürünü anlaştığımız fiyattan göndermeyi reddetti.

Son satıcı da ürünü sözde gönderdi takip kodu verdi, 3 hafta boyunca takip kodu takip edilemedi. Son sorduğumda istediğim modelin stokta olmadığını söylediler. (zaman kaybı 4 hafta)

Bu satıcılar sözde güvenilir satıcılar. Aylardır 10 dolarlık kılıfı satın alamadım. Haftalardır uğraşlarım, pazarlık, dispute süreçleri ise ayrı bir sinir harbi! Aliexpress her zaman söylediğim gibi dürüst bir platform değil
  • quote:

İlkinde yanlış modeli gönderip teslim aldıktan sonra da istediğim model için stokta yok dediler. (zaman kaybı 4 hafta)

İkincisinde mesajlarıma çok geç cevap veren başka bir satıcı 2 hafta oyalayıp ürünü anlaştığımız fiyattan göndermeyi reddetti.

Son satıcı da ürünü sözde gönderdi takip kodu verdi, 3 hafta boyunca takip kodu takip edilemedi. Son sorduğumda istediğim modelin stokta olmadığını söylediler. (zaman kaybı 4 hafta)

Bu satıcılar sözde güvenilir satıcılar. Aylardır 10 dolarlık kılıfı satın alamadım. Haftalardır uğraşlarım, pazarlık, dispute süreçleri ise ayrı bir sinir harbi! Aliexpress her zaman söylediğim gibi dürüst bir platform değil

Şansına kötü denk gelmiş valla hakikaten
    Dispute sonrası kötü yorum yapmak etkili oluyor fakat ciddi bir zaman kaybı yaşanıyor tabi. Bende beklediğim cüzdanı 1 aydan uzun süredir gelmeyince dispute açmak zorunda kaldım artık. Adam cevap bile vermiyor kaale alıp. Parayı geri aldıkta vakti geri alamadık tabi.

• Blur kullanıcısına yanıt
    Tabiki,

Bakalım kaç günde getirecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)

Benimde 2 kargomda durum böyle hatta birinde "müşteriden alındı"dan sonra hiç bir gelişme yok bayadır bekliyorum.
    Sanırım Çin'de yine bir bayram tatil vs. bir şeyler var o yüzden yığılma olabilir. Beklemekten başka çare yok. Elbet gelecektir takip kodunuz var sonuçta.

Hocam peki aldığın tarihleri söyler misin acaba o 2 ürünü?

• quote:

quote:

quote:

Hocam peki aldığın tarihleri söyler misin acaba o 2 ürünü?

İkisinin siparişi de 16.09.2014 tarihinde verildi.

Ürünlerden biri şu:

24/09/14 10:29 2014-09-24 10:29:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    12/10/14 04:59 2014-10-12 04:59:12 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    Bu sabah itibariyle Türkiye'ye girmiş sonunda.

Diğerinde de durum şöyle:

23/09/14 21:02 2014-09-23 21:02:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    01/10/14 17:40 2014-10-01 17:40:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)

İkinci ürün de bu hafta girer umarım ülkeye. Yaklaşık olarak tam 1 ayda teslim edilmiş olacak diye düşünüyorum ikiside.
    45 gün beklemişliğim var hatta gün geliyor tatil falan giriyor araya 2 ayı bulmuştu bir siparişim. Alıştım artık yani. Yalnız bu iki ürünüm için aşırı aceleciyim çünkü çok uzun zamandır almayı planladığım ve inanılmaz ucuza denk getirip almayı başardığım ürünler. Kıyafet olduğu için de beden olmaması durumunda tekrar sipariş vermem gerekecek 1 ay daha beklemem gerekiyor. Tek derdim o yani :)

• quote:

İkinci ürün de bu hafta girer umarım ülkeye. Yaklaşık olarak tam 1 ayda teslim edilmiş olacak diye düşünüyorum ikiside.
    45 gün beklemişliğim var hatta gün geliyor tatil falan giriyor araya 2 ayı bulmuştu bir siparişim. Alıştım artık yani. Yalnız bu iki ürünüm için aşırı aceleciyim çünkü çok uzun zamandır almayı planladığım ve inanılmaz ucuza denk getirip almayı başardığım ürünler. Kıyafet olduğu için de beden olmaması durumunda tekrar sipariş vermem gerekecek 1 ay daha beklemem gerekiyor. Tek derdim o yani :)

Anladım hocam teşekkürler, benim tedirginliğim ise bir başkası için verdiğim sipariş olması, telefonuna ekran sipariş ettik ve telefonunu da kullanamıyor şu an :( O nedenle merakla bekliyorum :(

• Bu ptt uyuyor mu ya yurtdışından gelen kargom 4 gündür torbaya eklendi yazıyor bir tık yok . Sanki bağdattan getirecekler .Alt tarafı bir yakadan diğer yakaya gelecek ürün
  • quote:

Hocam bir gelişme var mı acep?
  • quote:

quote:

Hocam bir gelişme var mı acep?

İkinci pakette bu sabah girmiş ülkeye

14/10/14 05:09 2014-10-14 05:09:15 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Yalnız 3 gündür tıkandı kaldı PTT. Torbaya ekleyemediler bi. Muhtemelen ciddi bir yığılma var. Yıl sonlarına doğru bu yığılma çok olur genelde ama daha çok erken. Çin için yeni yıla da 2 aydan fazla var daha. Anlam veremedim. PTT'de biraz aksama var sanırım. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.
    Hayır işin ilginç yanı aldığım ürünler boyut itibariyle büyük paketlere sığabilir anca. Gözden kaçması falan pek mümkün değil yani. Genelde en hızlı gelen ürünler bunlar oluyor o yüzden toplu sipariş vermeye özen gösteriyorum hatta büyük paket olsun diye.

• Beyler buyincoins kampanyasından haberiniz oldu mu?
    Facebook'tan geldi şimdi, kazanım şansı yüksek gibi değerlendirilebilir:https://www.facebook.com/BuyinCoinsTR

• Bu PTT kafayı yedirecek bana.
    Bu nedir nasıl bir yavaşlıktır ya. Paketin biri çok hızlı geliyor bulunduğum şehre diğerini 5 gündür bekliyorum. Bir aksaklık çıkacak kesin.
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.