Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: yılmaz058

selam.banggood.com dan rc helikopter aldım.9 gün oldu ama hala kargo takip numarasina baktığımda bir hareket gözükmüyor?kargo şirketi sweden post.

Takip edebilmeniz için önce kargonuz isveç'e ulaşacak. 3-5 gün daha sürebilir, normal...
  • eBay'de adres girerken Türkçe karakter kullansak sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katrixan

eBay'de adres girerken Türkçe karakter kullansak sorun olur mu?

Hayır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: Katrixan

eBay'de adres girerken Türkçe karakter kullansak sorun olur mu?

Hayır :)

Teşekkürler. Siparişi veriyorum
  • selam arkadaşlar aliexpresten spariş verdim ürün elime gelmediği gibi satıcı göz altına alındı falan diyor hiç bir şey anlamadım biri bana yardımcı olabilir mi? siteden kontrol ediyorum böyle kargo dan kontrol ediyorum bişiler yazıyor ama ben h,çbir şey anlamadım lutfen biri bana yardımcı olabilir miiii???? KARGO TAKİP NO RD025016001CN
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagrima1

selam arkadaşlar aliexpresten spariş verdim ürün elime gelmediği gibi satıcı göz altına alındı falan diyor hiç bir şey anlamadım biri bana yardımcı olabilir mi? siteden kontrol ediyorum böyle kargo dan kontrol ediyorum bişiler yazıyor ama ben h,çbir şey anlamadım lutfen biri bana yardımcı olabilir miiii???? KARGO TAKİP NO RD025016001CN

Vermiş olduğun takip no ile gelen ürün normal prosedürde,
    şuanda Shanghai Pudong International Airport ta, Türkiye'ye geliyor şeklinde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svelto -- 2 Temmuz 2014; 12:40:21 >
  • Satinin göz altina alindigi nerede yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim arkadaşlar dün öyle yazıyordu bende şimdi baktım düzelmiş. satıcı göz altında yazıyordu bildigin bugun düzelmiş bende bişi anlamadım. çok teşekkürler..
  • Sonu SE RE952401635SE biten isviçre post mu oluyor arkadaşlar.O kadar yurt dışı alışverişim oldu ilk defa böyle bir takip numarası ile karşılaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Sonu SE RE952401635SE biten isviçre post mu oluyor arkadaşlar.O kadar yurt dışı alışverişim oldu ilk defa böyle bir takip numarası ile karşılaşıyorum

evet Sweden post geç gelmesi ile ünlüdür
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kızımın iphone 5 için yedek batarya almıştım inşallah bir ayı geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Teşekkür ederim kızımın iphone 5 için yedek batarya almıştım inşallah bir ayı geçmez.

takipli sweden post ile tarafıma 22 günde ulaşmıştı , takipsiz gönderiler yaklaşık 2 ayı buluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    Benimkide takipli birazda şans işi geçen aliexpress.den aynı gün iki farklı ürün aldım biri 25 günde digeride iki ayda elime ulaştı.
  • 24 gün önce sipariş ettiğim ürün pttnin sitesinde 5 gündür bu durumda.kaç günde elime ulaşır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 7 Temmuz 2014; 9:38:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Bu hafta içerisinde gelmeli
  • dx den Kendime GoPro replikası aldım. 7 Temmuz günü kargolandı. Swiss post ile yolda. Bakalım bu sefer ne zaman gelecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

24 gün önce sipariş ettiğim ürün pttnin sitesinde 5 gündür bu durumda.kaç günde elime ulaşır acaba?

9 gündür bu durumda. Bir sorun mu var acaba?pttyi arayıp sormam gerekır mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

24 gün önce sipariş ettiğim ürün pttnin sitesinde 5 gündür bu durumda.kaç günde elime ulaşır acaba?

9 gündür bu durumda. Bir sorun mu var acaba?pttyi arayıp sormam gerekır mi acaba?

Bekleyeceksiniz hocam PTT'lik bir durum yok. Paket hala yolda sevk aşamasında.
    45 güne kadar sorun yoktur. 40. günden sonra Paypal üzerinden hak talebi açmanızı tavsiye ederim.

• Gümrük mevzuatında yapılan son değişikliğe dair bilgisi olan var mı? Sipariş üst sınırının artmasına dair falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Gümrük mevzuatında yapılan son değişikliğe dair bilgisi olan var mı? Sipariş üst sınırının artmasına dair falan?

Hala 75 € ancak senede 5 olan sipariş hakkından söz eden yok, sanırım kaldırdılar zaten uygulanmıyordu da...
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.