Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Aliexpress'ten yaklaşık 10 kez alışveriş yaptım ama bir siparişim kargo takipte benim adıma teslim edilmiş gözüküyor ama ben ürünü teslim almadım

Sizin adınıza biri teslim almıştır, eş, dost, kapıcı ve komşularınıza sorunuz.

İmzamı alırlardı normalde soruşturdum çevrede ama ürün yok
  • Ürünün bu kadar çok yer değiştirmesi normal midir?

• quote:

quote:

quote:

Aliexpress'ten yaklaşık 10 kez alışveriş yaptım ama bir siparişim kargo takipte benim adıma teslim edilmiş gözüküyor ama ben ürünü teslim almadım

Sizin adınıza biri teslim almıştır, eş, dost, kapıcı ve komşularınıza sorunuz.

İmzamı alırlardı normalde soruşturdum çevrede ama ürün yok

PTT'yi arayıp kime teslim ettiklerini sorun öyleyse mutlaka isim almışlardır.

• 10tane OTG ALDİM 10GUNDE GELDİ
    10TANE USB KABLO ALDİM 8GUNDE GELDİ
    1 TANE TELEFON KİLİFİ ALDİM 31GUNDE GELDİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

Ürünün bu kadar çok yer değiştirmesi normal midir?

Sipariş içeriği neydi? 5. adımı da görelim ondan sonra karar verelim. Yalnış yönlendirmek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

10tane OTG ALDİM 10GUNDE GELDİ
    10TANE USB KABLO ALDİM 8GUNDE GELDİ
    1 TANE TELEFON KİLİFİ ALDİM 31GUNDE GELDİ

Gayet normal sorun ne ki? 45 günü geçmedikten sonra sorun yok.

Ben de bugün kargomu aldım 10 günde geldi ama 2 paketim daha var ve 15-20 gün sonra ancak teslim alacağım gibi duruyor.
  • Arkadaşlar aliexpress'ten gitar alsak 400 dolara falan gümrüğe takıldığından vergisini verip alma şansımız var mı birde vergiyi neye göre belirliyorlar ne kadar vereceğiimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Arkadaşlar aliexpress'ten gitar alsak 400 dolara falan gümrüğe takıldığından vergisini verip alma şansımız var mı birde vergiyi neye göre belirliyorlar ne kadar vereceğiimizi

Aliexpress Çin kaynaklı bir site. Ürünler Çin'den geldiği için vergi %20'dir.
    Mümkün olduğunca fiyatın az yazılmasını sağlarsanız o kadar az vergi ödersiniz tecrübeyle sabittir. Tabi bu gümrük memurunun insiyatifine de kalmış.
    Eğer yapabilirlerse içine düşük fiyattan bir fatura koysunlar o faturaya göre vergilendirme çıkacaktır. Yok hiç bir şekilde düşük fiyatlı fatura yapılmıyorsa paket üstüne düşük fiyat yazdırabilirseniz ve memuru ikna edebilirseniz paket üstündeki fiyattan vergi ödemeye çalışın. Oda olmazsa artık yanınızda aliexpress sayfasındaki ürün ilanının çıktısını götürün ondan ödeyin vergiyi.

Zaten gümrük memuru siz oraya gitmeden paketi açmış olacaktır muhtemelen. Vergilendirme de yapılmış olabilir siz gittiğinizde hatta. O yüzden paket içine 200$ diye bir fatura yazdırıp paket üstüne de 200$ yazdırırsanız en azından %20 ile 40 TL vergi öder yırtarsınız. Yalnız paket büyük ve kırılgan olacaktır. Ayrıca sonuçta ürünler Çin üretimi. Her ne kadar kaliteli olma ihtimali yüksek olsa da 400$ ödemeye razı olup olmadığınızı bir düşünün derim. İyi inceleyin araştırın.

• AK-052 air sport gun bu model boncuklu tabancayı nasıl getirtebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

AK-052 air sport gun bu model boncuklu tabancayı nasıl getirtebilirim ?

Özel bir şey yapmanız gerekmez, siparişinizi verin gelir.
  • Hangi sitelerden arayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014-06-18 21:41:00 MINHANG Posting
    2014-06-18 21:45:00 MINHANG Despatch from Sorting Center
    2014-06-18 23:19:50 SHANGHAI Arrival at Sorting Center
    2014-06-18 23:26:25 MINHANG Despatch from Sorting Center
    2014-06-18 23:28:02 SHANGHAI Despatch from Sorting Center

böyle bir kargo maceram var daha kaç gün beklerim acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Arkadaşlar aliexpress'ten gitar alsak 400 dolara falan gümrüğe takıldığından vergisini verip alma şansımız var mı birde vergiyi neye göre belirliyorlar ne kadar vereceğiimizi

Aliexpress Çin kaynaklı bir site. Ürünler Çin'den geldiği için vergi %20'dir.
    Mümkün olduğunca fiyatın az yazılmasını sağlarsanız o kadar az vergi ödersiniz tecrübeyle sabittir. Tabi bu gümrük memurunun insiyatifine de kalmış.
    Eğer yapabilirlerse içine düşük fiyattan bir fatura koysunlar o faturaya göre vergilendirme çıkacaktır. Yok hiç bir şekilde düşük fiyatlı fatura yapılmıyorsa paket üstüne düşük fiyat yazdırabilirseniz ve memuru ikna edebilirseniz paket üstündeki fiyattan vergi ödemeye çalışın. Oda olmazsa artık yanınızda aliexpress sayfasındaki ürün ilanının çıktısını götürün ondan ödeyin vergiyi.

Zaten gümrük memuru siz oraya gitmeden paketi açmış olacaktır muhtemelen. Vergilendirme de yapılmış olabilir siz gittiğinizde hatta. O yüzden paket içine 200$ diye bir fatura yazdırıp paket üstüne de 200$ yazdırırsanız en azından %20 ile 40 TL vergi öder yırtarsınız. Yalnız paket büyük ve kırılgan olacaktır. Ayrıca sonuçta ürünler Çin üretimi. Her ne kadar kaliteli olma ihtimali yüksek olsa da 400$ ödemeye razı olup olmadığınızı bir düşünün derim. İyi inceleyin araştırın.

Teşekkür ederim hocam yorum için hemen almayacağım zaten biraz daha bakayım öyle inceleyeyim

• quote:

quote:

Sipariş içeriği neydi? 5. adımı da görelim ondan sonra karar verelim. Yalnış yönlendirmek istemem.

1 adethttp://www.ebay.com/itm/Plantronics-GameCom-780-Headset-Black-New-/261099541774

• quote:

quote:

quote:

1 adethttp://www.ebay.com/itm/Plantronics-GameCom-780-Headset-Black-New-/261099541774

Sorun olmayacaktır.

• benim beklediğim ayakkabı için ptt sitesinde şöyle bir ekran göründü..

bu ne demektir? kaç gün daha beklemeliyim gelmesi için acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreePeatLAL -- 22 Haziran 2014; 9:51:52 >
  • selam.banggood.com dan rc helikopter aldım.9 gün oldu ama hala kargo takip numarasina baktığımda bir hareket gözükmüyor?kargo şirketi sweden post.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dx.com dan bişey almak istiyorum mvp diye bi simge var free shipping 24hrs yazıyo uçak resmi filanda var. şimdi uçakla 24 saattemi göndercekler ? ürün aağıda

http://www.dx.com/p/improved-funduino-mega-2560-r3-module-compatible-w-official-arduino-mega-2560-r3-blue-black-256335#.U6amuvl_ve0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

dx.com dan bişey almak istiyorum mvp diye bi simge var free shipping 24hrs yazıyo uçak resmi filanda var. şimdi uçakla 24 saattemi göndercekler ? ürün aağıda

http://www.dx.com/p/improved-funduino-mega-2560-r3-module-compatible-w-official-arduino-mega-2560-r3-blue-black-256335#.U6amuvl_ve0

24 saat içinde kargoya verilecek ve air mail ile gelecek, zaten bildiğim kadarıyla bütün kargolar artık air mail kullanıyor

Teşekkürler @Blur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 22 Haziran 2014; 15:42:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

benim beklediğim ayakkabı için ptt sitesinde şöyle bir ekran göründü..

bu ne demektir? kaç gün daha beklemeliyim gelmesi için acaba?

Ürününüz Türkiye'de hafta içi teslim alırsınız :)

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.