Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmetIldırar

arkadaşlar china post flat air mail ile adresime bir kargo gelecek arkadaş göndereli 17 gün geçti tahmini ne zaman elimde olur kargo?

60 güne kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

arkadaşlar china post flat air mail ile adresime bir kargo gelecek arkadaş göndereli 17 gün geçti tahmini ne zaman elimde olur kargo?

60 güne kadar yolu var

çinli elemana paket hakkında çin pttsinden bilgi almasını söyledim bana pakedin çin havalimanından ayrıldığını söyledi şu durumda teslim süresi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forameindo

Kargo şirketleri takip numaralarını kaç gün içinde kayda giriyor?

3-7 gün arası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

60 güne kadar yolu var

çinli elemana paket hakkında çin pttsinden bilgi almasını söyledim bana pakedin çin havalimanından ayrıldığını söyledi şu durumda teslim süresi nedir?

Normal şartlarda 7-10 gün ama nereden aldığınız hangi posta ile geldiğine göre değişir.

Direkt Türkiye'ye mi geliyor yoksa başka ülkelerden aktarmalı mı?

• Benim kargo Türkiye ye 2005 te girmiş zamanda yolculuk yapmış galiba :)

RS114432525NL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Benim kargo Türkiye ye 2005 te girmiş zamanda yolculuk yapmış galiba :)

RS114432525NL

Evet benim de bir kargom 2005 yılında giriş yapmış. PTT iyi kafa yaşıyor bu aralar.
  • Burdan sonra ne zaman elime geçer acaba 4 gündür bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forameindo

Kargo şirketleri takip numaralarını kaç gün içinde kayda giriyor?

3-7 gün arası

Teşekkür ederim.
  • Beyler sorunsuz telefon gönderen site kaldı mı?
  • yeni cihete kayıt yazıyor bu güne yetiş medi yarın gelecek anlamında mı ?
  • Buyincoins için %7'nin üzerinde kupon kodu var mı acaba? Elimde %7 kod tanımlı hesap varda eğer daha yüksek indirimli kod yoksa bununla yapayım alışverişimi bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Buyincoins için %7'nin üzerinde kupon kodu var mı acaba? Elimde %7 kod tanımlı hesap varda eğer daha yüksek indirimli kod yoksa bununla yapayım alışverişimi bari.

%7 üzerinde genel maksatlı kod daha önce görmedim bulabileceğinizi de sanmam zaten bu aralar yeni indirim kodu vs de duyrulmuyor.
  • Arkadaşlar dx.com üzerinden iki ayrı gönderi bekliyorum, ikisininde gönderi takip numara uzantısı isviçre kodlu CH ile bitiyor,

RX248336534CH RX248323703CH

teslim aşamasında bir sorun yaşarmıyım, Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TANERX1

Arkadaşlar dx.com üzerinden iki ayrı gönderi bekliyorum, ikisininde gönderi takip numara uzantısı isviçre kodlu CH ile bitiyor,

RX248336534CH RX248323703CH

teslim aşamasında bir sorun yaşarmıyım, Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum

Hayır ne gibi bir sorun yaşayabilirsiniz ki?
  • Hong Kong dan 7 sinde çıkan kulaklığım 11inde Türkiye'ye giriş yapıyor, 1 haftadır İstanbul'da bu neyin kafasıysa artık

Konya Hong Kong'dan daha mı uzak bu kadar da kötü olmaması lazım coğrafyamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 19 Haziran 2014; 10:32:39 >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Sayın Blur, Konşimento uzantısının İsviçre uzantılı olması acemi olduğum için şahsen tedirgin etti, Ülkemize direk kargolanacağını düşünüyordum, sanırım farklı ülkelerin kodlarını kullanıyorlar gönderilerinde,
    Türkiyeye değilde İsviçre'ye gönderilebilirmi diye düşündüm, Kargonun kaybolma durumu tedirgin etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TANERX1

Sayın Blur, Konşimento uzantısının İsviçre uzantılı olması acemi olduğum için şahsen tedirgin etti, Ülkemize direk kargolanacağını düşünüyordum, sanırım farklı ülkelerin kodlarını kullanıyorlar gönderilerinde,
    Türkiyeye değilde İsviçre'ye gönderilebilirmi diye düşündüm, Kargonun kaybolma durumu tedirgin etti

Zaten öyle olacak, paketiniz ufak bir dünya turundan sonra teslim edilecek :)
  • Teşekkür ederim, İnşallah sorunsuz teslim almak nasib olur :)
  • Aliexpress'ten yaklaşık 10 kez alışveriş yaptım ama bir siparişim kargo takipte benim adıma teslim edilmiş gözüküyor ama ben ürünü teslim almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Aliexpress'ten yaklaşık 10 kez alışveriş yaptım ama bir siparişim kargo takipte benim adıma teslim edilmiş gözüküyor ama ben ürünü teslim almadım

Sizin adınıza biri teslim almıştır, eş, dost, kapıcı ve komşularınıza sorunuz.
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.