Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • ali express'ten 6 temmuzda sipariş verdim 10$ altı olduğu için satıcı takip numarası vermedi. dün elime geçti. Tereddüt eden arkadaşlar için fikir vermesi açısından yazdım .
  • RK030080965CN arkadaşlar bu ürün tahmini ne zamn ulaşır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

24 gün önce sipariş ettiğim ürün pttnin sitesinde 5 gündür bu durumda.kaç günde elime ulaşır acaba?

9 gündür bu durumda. Bir sorun mu var acaba?pttyi arayıp sormam gerekır mi acaba?

Benim kargoda 12 gundur ayni durumda toplamda 19 gun oldu siparisi vereli

Ekleme: 22 ağustosta alip verme merkezinde alindi ibaresi eklendi kargo takip ekranina..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 22 Ağustos 2014; 0:58:03 >

• Arkadaslar. buyinsten tablet sip verdim 1 haftadir packing yaziyor surekli baska degisen bisey yok nedendir acaba?

• özqür_34 kullanıcısına yanıt
    Tabletler sipariş sonrasında test edilip tekrar paketlenip gönderiliyor hocam. O sebeple kısa bir gecikme olabilir beklemeye devam edin.
    Hangi tableti aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Tabletler sipariş sonrasında test edilip tekrar paketlenip gönderiliyor hocam. O sebeple kısa bir gecikme olabilir beklemeye devam edin.
    Hangi tableti aldınız?

Onda v989 aldim ☺

• Hedef Ülke - Türkiye: Takip Harcaması: 2870 Salise
    2014/08/28 23:59 yurtdışında öğeyi gönder (EDI-Alınan), gönderi yurtdisina sevk Edildi, İSVİÇRE (Yurt Disi)
    2014/08/28 18:05 öğe hedef ülke (OTB), gönderi yurt disina sevk Edildi (Giden) sevk edilmiştir, İSVİÇRE (Yurt Disi)
    2014/08/28 18:05 müşteri (OTB) den öğeyi alma, gönderi musteriden alinmistir, İSVİÇRE (Yurt Disi)
    2014/08/28 18:05 döviz bürosu (OTB), gönderi (ÇIKIŞ) en öğeyi gelsin alip verme merkezinde gözaltına alındı, İSVİÇRE (Yurt Disi)
    Menşei Ülke - İsviçre: Tüketen İzleme: 1966 Milisaniye
    2014/08/28 18:05 menşe ülke, Asendia Asya sınır noktasından Ayrılış
    2014/08/28 18:05 menşe ülke, Asendia Asya'nın sınır noktasında Geliş
    2014/08/28 18:05 Postalanan, Asendia Asya

arkadaşlar 1haftadır bu şekilde kaldı neden acaba ?

hocam ürünün turkiyeye gönderildigini ifade ediyor.yurtdıdına sevk edildi dediği odur ortalama bir hafta on gün icinde ürünün turkiyeye giris yapmıs bulunur..
  • yurtdısından snapdrogon islemcili telefon getirtsek imei konusunda telefona müdahale edebilme sansımız varmıdır yoksa pasaporta kayıt yaptırmadan olmaz mı bu konuda bilgili arkadaslardan yorum alırsam sevinirim..
  • Merhaba arkadaşlar free shipping ile tracking number olmadan ufak tefek şeyler aldım ama bunlar geldiğinde büyük ihtimalle evde olmayacağım ne zaman geldiğinden nasıl haberdar olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

Merhaba arkadaşlar free shipping ile tracking number olmadan ufak tefek şeyler aldım ama bunlar geldiğinde büyük ihtimalle evde olmayacağım ne zaman geldiğinden nasıl haberdar olurum?

Sürekli bağlı olduğunuz posta merkezini taciz edeceksiniz Yoksa haberiniz olmaz kapınıza bırakıp giderler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 6 Eylül 2014; 14:26:51 >
  • Arkadaşlar buyinsten 28/06 'da kargoya verilen tabletim bugun itibariyle,

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    07/09/2014 03:23:52

max 15 gün elimde olacak gibi

Gümrük olayı falan bitti galiba,bundan sonra takılma gibi durum olmaz galiba,
    Arkadaşlar tablet geldi biraz önce çok iyi ambalaj yapılmış üzerinde'de 17$ :) yazıyor çok hızlı geldi maşallh 11 günde elime geçti,
  • aldigim urun icin;

Singapore - Normal Tracking

Destination: Unknown(Modify) - Unable To Track

Events: 2014-09-12 14:11, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Status: Transporting

yani hala yolda mi demek oluyor 5 gun olmasina ragmen ? ptt ye bakiyorum boyle bir gonderi yok diyor
  • http://alisverisdestek.com/

Yurtdışında alışveriş hakkında bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz forum.
  • slm arkadaslar

1 hafta önce UMİ C1 aldım ama enginner mode imei degistiremiyorum.hata veriyor. this command is not allowed in user build bu sorunu nasıl atlatabilirim konu hakkında bilgisi olan arkadasler yardımcı olursa sevinirim..
  • item No. Year Status Location Destination Country Date
    RN006332385CN 2014 Collection 30039902 TR 20140919 1726
    RN006332385CN 2014 Opening 30031200 TR 20140920 0839
    RN006332385CN 2014 Dispatchin 30031200 TR 20140920 0920
    RN006332385CN 2014 Opening 10010200 TR 20140920 2105
    arkadaşlar bu ne demek oluyor.ayın 8 inde almıştım,daha ne kadar beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: IO

Merhaba arkadaşlar free shipping ile tracking number olmadan ufak tefek şeyler aldım ama bunlar geldiğinde büyük ihtimalle evde olmayacağım ne zaman geldiğinden nasıl haberdar olurum?

Sürekli bağlı olduğunuz posta merkezini taciz edeceksiniz Yoksa haberiniz olmaz kapınıza bırakıp giderler...

Kapıya bırakmalarında sorun yok da hiç getirmezlerse hoş olmaz

• Son 2 kargomu apartmandan içeri atıp gitmiş ptt, ve 1 ay 1 hatfa oldu gelmeyen kargom var takip nosu yok ptt göremiyoruz diyor, koca site göndermemezlik yapmamıştır herhalde , ptt den şüpheleniyorum takip nu sız< kargolara çöküyorlarmıdır ne?
  • Yuh mesajı yazdık, yeni geldi kargo duymuşlar gibi,led istemiştim eksik gelmiş onu yazıcam buyincoins e bakalım yardımcı olacaklar mı
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.