Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Benim sipariş 1 ay order received oldu , 1 ay sonunda shipped oldu ve takip nosu verdiler. bir kaç gün sonrada ptt de göründü. Deminde mail atmışlar , işte ürününüzü yolladık , şu kadar sürede gelicek vs. diye. nedense 2 tanede takip numarası vermişler. ben bir sipariş verdim artık 2 paketmi yaptılar naptılarsa. bakalım bir aksilik olmazsa en geç 1 aya elimde olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Benim sipariş 1 ay order received oldu , 1 ay sonunda shipped oldu ve takip nosu verdiler. bir kaç gün sonrada ptt de göründü. Deminde mail atmışlar , işte ürününüzü yolladık , şu kadar sürede gelicek vs. diye. nedense 2 tanede takip numarası vermişler. ben bir sipariş verdim artık 2 paketmi yaptılar naptılarsa. bakalım bir aksilik olmazsa en geç 1 aya elimde olur heralde

Sipariş verdiğiniz ürün listesi kalabalık ve büyük eşyalardan oluşuyor ise %99 2 kapet halinde gelicek. Ama 2side aynı anca gelmicektir. aralıklarla 2 pakette elinize ulaşır.

Ps: Arkadaşlar bu arada DealExtreme Sipariş verdiyseniz peşine düşmeyin beklemeyin hemen gelicek die. Siparişi verin çekilin kenara elbet elinize ulaşıcaktır ürünler. Unutun gitsin 1 ay sonra Süpriz şekliden PTT getirir kapınıza kadar
    Ürünler Gemi ile getirildiği için Stok alanında büyük ihtimal bekletiliyor. Belli bir yogunluğa ulaştıgında o ülkenin ürünleri hepsi birden sevk ediliyor tahminimce ve yaptıgım araştırmalara göre :)

bi önceki sayfada SSli olarak gönderilerinizi takip etmek yolunu anlattım hatta.
    ordaki tarihlere bakarsanız.
    15 kasımda verdiğim ürünler.
    9 aralık'ta elime ulaştı. 1paket
    2 paket 15 aralıkta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamurpeace -- 2 Mart 2011; 13:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

quote:

Benim sipariş 1 ay order received oldu , 1 ay sonunda shipped oldu ve takip nosu verdiler. bir kaç gün sonrada ptt de göründü. Deminde mail atmışlar , işte ürününüzü yolladık , şu kadar sürede gelicek vs. diye. nedense 2 tanede takip numarası vermişler. ben bir sipariş verdim artık 2 paketmi yaptılar naptılarsa. bakalım bir aksilik olmazsa en geç 1 aya elimde olur heralde

Sipariş verdiğiniz ürün listesi kalabalık ve büyük eşyalardan oluşuyor ise %99 2 kapet halinde gelicek. Ama 2side aynı anca gelmicektir. aralıklarla 2 pakette elinize ulaşır.

Ps: Arkadaşlar bu arada DealExtreme Sipariş verdiyseniz peşine düşmeyin beklemeyin hemen gelicek die. Siparişi verin çekilin kenara elbet elinize ulaşıcaktır ürünler. Unutun gitsin 1 ay sonra Süpriz şekliden PTT getirir kapınıza kadar
    Ürünler Gemi ile getirildiği için Stok alanında büyük ihtimal bekletiliyor. Belli bir yogunluğa ulaştıgında o ülkenin ürünleri hepsi birden sevk ediliyor tahminimce ve yaptıgım araştırmalara göre :)

bi önceki sayfada SSli olarak gönderilerinizi takip etmek yolunu anlattım hatta.

sizce ürün gemi ile gelse 15 günde elimize ulaşma ihtimali nedir çin'den türkiyeye

tüm ürünler airmail ile geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

quote:

sizce ürün gemi ile gelse 15 günde elimize ulaşma ihtimali nedir çin'den türkiyeye

tüm ürünler airmail ile geliyor

artık gemimidir ucakmıdır allah bilir

• Arkadaşlar shipment lafını nasıl gemiye çeviriyorsunuz hayret yahu, ürünler uçaklarla geliyor ülkeye
  • shipping ve shipment ayrı kavramlardır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

shipping ve shipment ayrı kavramlardır :D

Aman işte ben diyeyim de siz anlayın:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

shipping ve shipment ayrı kavramlardır :D

Aman işte ben diyeyim de siz anlayın:D:D

Sözcüklerin başında "ship" var sonuçta.
  • Butane lighter aldim bakalim ne zaman gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Butane lighter aldim bakalim ne zaman gelir

Dostum o benimde dikkatimi çekti tam olarak ne işe yarıyo? Kaynak makinesi gibi bişey mi?
  • arkadaşlar benim de ürünlerim 3 hafta sonunda kargoya verildi takip numaramı da aldım. ptt de bir kaç gün içinde görünür sanırım. yalnız benim merak ettiğim konu şu:

kargo geldiğinde ptt biz evde varken veya yokken zile basmadan mektup bırakır gibi kapıya bırakma ihtimali var mı ?

işte beni korkutan bu.. işlek bir caddede oturuyorum. kapıya bırakması anında oradan alınıp yok olması demek benim için.

böyle bir sorun yaşar mıyım ?
  • Merhaba Arkadaşlar daha önce 2 defa alışveriş yaptım siteden. Ort 20-30 günde geldi ürünler. Daha sonra bi sipariş daha verdim. 10 $ lık siparişti... Siparişim 14 ocak 2011 de sevk edildi ama hala elime ulaşmadı... Sevk no da yok....?

Soğuk suyu içsen mi acaba...? Yoksa hala umut var mı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

Dostum o benimde dikkatimi çekti tam olarak ne işe yarıyo? Kaynak makinesi gibi bişey mi?

Hocam anladigim kadariyla cakmak mantigiyla ayni fakat gaz cikisi yuksek. 1500 derecede yaniyormus v.s . Ayrica yanan kisimda bir izgara olabilir tam emin degilim. Gelince gorecegiz. Oylesine eglence diye aldim odadaki kimyaci arkadasla deney yapariz artik :D
  • quote:

quote:

quote:

Hocam anladigim kadariyla cakmak mantigiyla ayni fakat gaz cikisi yuksek. 1500 derecede yaniyormus v.s . Ayrica yanan kisimda bir izgara olabilir tam emin degilim. Gelince gorecegiz. Oylesine eglence diye aldim odadaki kimyaci arkadasla deney yapariz artik :D

Hocam gelince deneyimlerini paylaşırsın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar benim de ürünlerim 3 hafta sonunda kargoya verildi takip numaramı da aldım. ptt de bir kaç gün içinde görünür sanırım. yalnız benim merak ettiğim konu şu:

kargo geldiğinde ptt biz evde varken veya yokken zile basmadan mektup bırakır gibi kapıya bırakma ihtimali var mı ?

işte beni korkutan bu.. işlek bir caddede oturuyorum. kapıya bırakması anında oradan alınıp yok olması demek benim için.

böyle bir sorun yaşar mıyım ?

biraz postacının insiyatifine bakıyor, posta kutusuna sığacak büyüklükteyse bırakabilir
    zile basıp kapıya kadar getirdiği de oluyor

• dış kapıda posta kutusu yok, ve yol çok işlek bir cadde.. kapıya bırakıp giderse kesin alırlar.. (posta kutuları dış kapı açıldıktan sonra apt. içinde). genelde evde az bulunduğum için bulamadıklarında umarım şubeye geri gönderirler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gelince deneyimlerini paylaşırsın artık.

Anlastik

• geldi mi ürünler?
  • 21 Aralıkta sipariş verdiğim ürünüm halen gelmedi.
  • benim paypal hesabımda 1.95 dolar var bır urun alıyorum ucretı 1.65 dolar paypal benım kredı kartımdan kesıyor halbukı ben ıstıyorum kı o 1.95den çeksin onun ıcın hangı secenekle alıs verıs yapmam gerek biri yardımcı olursa sevınirim...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.