Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

3 martta verdiğim siparişim, 19 martta ilçe PTT'ye geldi.

şimdi mart 24 gelen giden yok.

dün aradım sözde adres eksikmiş. verdik adresi yarın gelir dediler. hala gelen giden yok. bugün gelmezse yarın gidip kendim alıcam ve iyi birde haşlıyacam..

bunlarda diğerleri.

•  Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

Laser finger beams

ürün 1 haftaya daha gelmeseydi parayı iade edecekti buyincoins
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

Laser finger beams

ürün 1 haftaya daha gelmeseydi parayı iade edecekti buyincoins

hayırlı olsun kardesım gule kullan da
    nedır bu urun ne işe yarar merak ettim şimdi.

• 3 tane saat ve bir tanede araç çakmaklığına takılan şarj zımbırtısından aldım. 15 dolar.:)
  • 25 şubatta sipariş vermiştim ama hala gelmedi ürün, bundan sonra ne yapmak gerekir..
    hani salladığımdan da değil, 2 dolarlık bir şey almıştık da olsun
  • Benim gönderi türkiyeye girmemiş daha. 16 martta sipariş vermiştim. 17sinde verdiğimde takip no var ama hiçbir kayıt yok. 20sin de verdiğim ise Packaging yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 26 Mart 2011; 13:44:40 >
  • Beyler duyduğuma göre paypal yurtdışı ödemelerini kapatmış. Şimdi kredi kartı olmadan paypalla alışveriş yapamıyor muyuz DealExtreme'den?
  • Var mı burada satılabilecek ürün? Almışken 3-5 tane alıp parasını çıkartıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifes.like.this.you

Beyler duyduğuma göre paypal yurtdışı ödemelerini kapatmış. Şimdi kredi kartı olmadan paypalla alışveriş yapamıyor muyuz DealExtreme'den?

kredi kartın olsa dahi paypaldaki parayı kullanamıyorsun
    kredi kartından çekyor parayı
  • paypal yurtdışı ödemelerini kapatmadı sadece paypal bakiyenizi kullanamiyorsunuz ..Yani ben mesela internet üzerinen satış yapıyor olayim ve 2000-3000 dolar gibi ücretler bakiyemde olsun bunun 1 centine bile yurtdışı alışverişlerinde dokunamam..Kredi kartına bagli bir hesap üzerinden işlem görmesi lazım ..Türkiye 'ye giriş yaptı zannedersem paypal bu açıdan kanunlara uymak zorundalar(keşke girmeselermiş o ayrı konu ).Hükümet harcanan paranın kaynağını ve nereye aktarıldığını öğrenmek istemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Mart 2011; 14:30:24 >
  • 1-2 şey sipariş ettik bakalım ne zaman a gelir.
  • 1 ay once cakmak aldim hala gelmedi ne yapsam gidip pttye sorayim mi?
  • http://www.buyincoins.com/details/2-4g-wirelessheadphone-tf-card-fm-mp3-player-headset-product-3406.html

şöyle bir ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

ipod touch yada 5800 ile kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

25 şubatta sipariş vermiştim ama hala gelmedi ürün, bundan sonra ne yapmak gerekir..
    hani salladığımdan da değil, 2 dolarlık bir şey almıştık da olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

paypal yurtdışı ödemelerini kapatmadı sadece paypal bakiyenizi kullanamiyorsunuz ..Yani ben mesela internet üzerinen satış yapıyor olayim ve 2000-3000 dolar gibi ücretler bakiyemde olsun bunun 1 centine bile yurtdışı alışverişlerinde dokunamam..Kredi kartına bagli bir hesap üzerinden işlem görmesi lazım ..Türkiye 'ye giriş yaptı zannedersem paypal bu açıdan kanunlara uymak zorundalar(keşke girmeselermiş o ayrı konu ).Hükümet harcanan paranın kaynağını ve nereye aktarıldığını öğrenmek istemiş olabilir.

Dün ödeme yaparken farkettim. Peki, hesapdaki para ne oluyor?

• kendi hesabiniza havale edebilirsiniz yada herhangibir kredi kartına çekebilirsiniz.Ayrıca türk paypal hesaplarına ödeme konusunda bir limit yok.
  • konu takıp..
  • Buyincoins den 11 subatta yola çıkan ürünümü bugün aldım.
    Demek ki 50 günde gelmiş. Geldi ya önemli olan o. 12 aralıktaki siparişim maalesef elime geçmedi.
  • 23/03/2011 de aldım
    31.03/2011 de geldi teslim ettiler :)
    ama bundan önce takipsiz alımıştım 2 ay oldu halen gelicek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Y -- 31 Mart 2011; 14:40:35 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.