Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Butane cakmagim geldi kesinlikle tavsiye ediyorum guzel oyuncak fakat biraz tehlikeli. Kagida duttugunuzda butun kagit birden alev aliyor. Gazeteyi ikiye katlayip delik acacak kadar etkili.

Demir v.s seyleri kipkirmizi yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Benim gönderi türkiyeye girmemiş daha. 16 martta sipariş vermiştim. 17sinde verdiğimde takip no var ama hiçbir kayıt yok. 20sin de verdiğim ise Packaging yazıyor.

http://intmail.183.com.cn/item/batch/itemBatchQuery.do?action=Enter

birde bu adresi dene en azından paketin şuan nerede onu öğrenirsin

• ürün geldikten sonra onay falan vermemiz gerekiyor mu?
  • Ayın 26sında deal extreme'den Premium VGA HD AV Cable for XBox 360 aldım. Ptt yurt içi posta sorgulamadan sorguladığımda ; "Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR" yazıyor. Daha önceki siparişlerimde bu yazmadıgından arayıp öğrenmek istedim. Ptt deki görevli gümrükle ilgili bişi söyledi , topkapı felan dedi. Torbaya eklendiyi googleda aradığımda , bazı insanlar geldi felan yazmışlar. İkilemde kaldım sizce topkapıya gidip almalımıyım. Yoksa gelir mi ?
  • arkadaşlar benim siparişimde bir not çıktı Not Shipped (sku is 520458_1) yazıyor. gitar tellerini takarken hızlandırıcı bir aparat.. bunu koymamışlar siparişime. uzunca bir şeyler yazıyor bir sürü ama o kadar ingilizcem yok maalesef. bana bunu göndermedilerse paramı geri versinler o zaman ? arkadaşlar hakkımı nasıl ararım yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 4 Nisan 2011; 19:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar benim siparişimde bir not çıktı Not Shipped (sku is 520458_1) yazıyor. gitar tellerini takarken hızlandırıcı bir aparat.. bunu koymamışlar siparişime. uzunca bir şeyler yazıyor bir sürü ama o kadar ingilizcem yok maalesef. bana bunu göndermedilerse paramı geri versinler o zaman ? arkadaşlar hakkımı nasıl ararım yardımcı olur musunuz ?

Temin edememişlerdir sonra gönderirler başka postayla rahat ol.
  • beyler birden fazla ürün aldığımız zaman 1 tane tracking number almamız yeterli, değil mi?

ekleme: sanırım öyle, 1 den fazla almamıza izin vermiyor ama 3 ürün de aynı zarfta mı olucak, onu bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rvelous -- 4 Nisan 2011; 17:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

beyler birden fazla ürün aldığımız zaman 1 tane tracking number almamız yeterli, değil mi?

ekleme: sanırım öyle, 1 den fazla almamıza izin vermiyor ama 3 ürün de aynı zarfta mı olucak, onu bilmiyorum..

sığarsa 1 pakette gönderiyorlar, sığmazsa veya bir ürün ellerinde yoksa, sonrada 2. pakette gönderiyorlar ve sadece birinde track oluyor. öyle birşey olursa, ötekinide trackli almak için iletişime geçersin muhtemelen 1.9$ alırlar.
  • hocam 3 tane ürün alıcaktım da vazgeçtim. sonrasında bir tane saat ve iphone kılıf aldım direk air-mail seçeneği geldi. tracking number da içerisindeydi sanırım, çünkü ayrıca tracking number ekleyemiyordum..

neyse verdik siparişi bakalım, air mail olunca daha kısa sürede gelmesini ümit ediyorum.. geçen seferki sipariş 35 günde mi ne geldi..
  • Mart 17'si telefonum için cover sipariş etmiştim. Bugün geldi. İsteyen olursa air mail paketinin fotoğrafını koyabilirim. 2 $ harika bir alışveriş yaptım. Ürününü de çok beğendim. Harika.

Paketin fotoğrafı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 4 Nisan 2011; 19:53:21 >

• kargo ücretlimi ücretli ise ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

kargo ücretlimi ücretli ise ne kadar?

Kargo ücretsiz.
  • keşke ücretli olaydı da 40 günde gelecegine 1 hafta'da gelseydi ( +1 'leri görelim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

keşke ücretli olaydı da 40 günde gelecegine 1 hafta'da gelseydi ( +1 'leri görelim )

Hızlı kargo seçeneği de var ki zaten. Dediğin gibi ekstra ücret ödüyorsun.
  • 16 martta kargolanan şiparişlerim hala gelemedi, mail attım 1-2 hafta daha bekleyin diyolar .2 dolar ama insan meraklanıyor :D
  • kargom bugün geldi tam 20 günübuldu.ama aldığım kafa lambası bozuk çıktı , çalışmıyor.siteye bildircem inş yenisini yollarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar benim siparişimde bir not çıktı Not Shipped (sku is 520458_1) yazıyor. gitar tellerini takarken hızlandırıcı bir aparat.. bunu koymamışlar siparişime. uzunca bir şeyler yazıyor bir sürü ama o kadar ingilizcem yok maalesef. bana bunu göndermedilerse paramı geri versinler o zaman ? arkadaşlar hakkımı nasıl ararım yardımcı olur musunuz ?

Temin edememişlerdir sonra gönderirler başka postayla rahat ol.

shipped yazıyor ama sitedeç o yüzden sordum. ki yarım yamalak ingilizceyle "tüm ürünler bir pakette gelsin birlikte, ayrı ayrı göndermeyin" demiştim. sitede hepsi shipped yazıyor. ama içinde gönderemediklerine dair bir notla geldi paketin. o yüzden soruyorum ?

• Oleyyyy Geldi ürünler......

Arkadaşlar alış veriş yapacaklar kesinlikle takip numarası alsın......

quote:

Orijinalden alıntı: magule

Benim Ürünler Hala Gelmedi......

quote:

Orijinalden alıntı: magule

Merhaba Arkadaşlar daha önce 2 defa alışveriş yaptım siteden. Ort 20-30 günde geldi ürünler. Daha sonra bi sipariş daha verdim. 10 $ lık siparişti... Siparişim 14 ocak 2011 de sevk edildi ama hala elime ulaşmadı... Sevk no da yok....?

Soğuk suyu içsen mi acaba...? Yoksa hala umut var mı..?

• güzele benziyor. mesajım bulunmalı.
  • 3 saat 1 tane aparat sipariş etmiştim. Geldi. Komşuya bırakmışlar.
    Toplamda 20 küsür tl tutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.