Şimdi Ara

Uzak durmamız gereken boş kitaplar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim veya senin için önemli olmasa da birileri için önemli olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş kitap yoktur sözüne katılıyorum fakat bazı "kitap"ların kitap olmadığını düşünüyorum...
  • PhenoMachinal kullanıcısına yanıt
    Bütün kitapların faydalı olduğu bir yer düşünemiyorum.Bazıları bize hiçbir şey katmamalı ki tekrar okuma hatasına düşmeyelim.

• Vampir, melek temalı şehvetli aşk dolu ergen kitapları aman aman uzak kalsın
  • Aslında hicbir kitap boş değildir ancak bazı kitaplar insanı bitene kadar mahveder:)Mesela:

Upton Sinclair:Kan Dökülecek.Bitirene kadar akla karayı seçmiştim:)

Peter Straub-Gece Odasında.Sıkılma ihtimali yüksek bir roman.

• quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

Sayısız kişisel gelişim kitapları
    Sayısız vampir temalı kitaplar
    Sayısız "aşk" adı altında yazılan ergenlik dönemleri anlatılan kitaplar
    Grinin Elli Tonu ile başlayan insanların fantezi dünyalarını anlatan erotik romanlar
    Hiç bir ipucu vermeyen 500 sayfalık kitabın son 25 sayfasında olay örgüsünün anlatıldığı polisiye romanlar
    Sherlock Holmes ismini kullanıp sayısız çıkan Sherlock gibi düşünmek, nefes almak, uyumak, ihtiyaç gidermek gibi kitaplar
    Son dönemde popüler olan Allah de ötesini bırak, Elif gibi sevmek, Fuat gibi hoşlanmak, Muhittin gibi düşünmek gibi kitaplar
    Kitap mağazalarında yer alan "Çok Satanlar" bölümündeki çoğu kitap
    Sosyal medyada alıntıları yapılan "Sevmek sevmekse eğer sevmek sevmemektir" tarzı yazıların altında yer alan isimlerin kitapları

• Dublorün dilemması
    Oğullar ve rencide ruhlar

Bu ikisini okuduğuma pişman olmuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunbozan
    Küçük Mucizeler Dükkanı
    Tanzimat dönemi kitapları.İlk roman denemelerimiz olduğundan eğer ilgili bir bölümde okumuyorsanız veya ilgili bir iş yapmıyorsanız uzak durmanızı öneririm.
  • aşk kitapları (yeni çıkanlardan bahsediyorum)
  • Emrah Serbes'in Deliduman kitabı gerçekten tam bir rezaletti.
  • Destek Yayınları ve Okuyanus Yayınevi'nin tüm kitaplarından uzak durulmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kişisel gelişim kitapları çöp.
  • - Hatasız Düşünme Sanatı I-II / Rolf Dobelli (NTV Yayınları)
    - Bir Nefeste Dünya Tarihi - Emma Marriott
    - Bir Nefeste Dünya Mitolojisi - Mark Daniels
    - Bir Nefeste Cinsellik Tarihi - Karen Dolby

Bu kitapları almayın. zamanınıza ve paranıza yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 3 Mart 2016; 2:08:37 >
  • Grinin Elli Tonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxim Gorki Ana. Rus edebiyatını çok sevmeme rağmen bu kitabı sevemedim nedeni ise çok basit kendi düşüncelerine kafa yormaya pek hali olmayan sosyalist kesimin bir parçası kitabı şişirdikçe şişirmiş. Ne bir edebi kaygı ne de güzel bir olay anlatılmıyor, direk kendi felsefesini anlatan bir kitap yazmak yerine neden Gorki bunu bir olaya yedirmeye çalışıp bir roman yazmış anlamıyorum. Sinirlenip yarım bıraktığım tek kitaptır.

• quote:

Grinin Elli Tonu ile başlayan insanların fantezi dünyalarını anlatan erotik romanlar
    Hiç bir ipucu vermeyen 500 sayfalık kitabın son 25 sayfasında olay örgüsünün anlatıldığı polisiye romanlar
    Sherlock Holmes ismini kullanıp sayısız çıkan Sherlock gibi düşünmek, nefes almak, uyumak, ihtiyaç gidermek gibi kitaplar
    Son dönemde popüler olan Allah de ötesini bırak, Elif gibi sevmek, Fuat gibi hoşlanmak, Muhittin gibi düşünmek gibi kitaplar
    Sosyal medyada alıntıları yapılan "Sevmek sevmekse eğer sevmek sevmemektir" tarzı yazıların altında yer alan isimlerin kitapları

muhittin gibi düşünmek
    gülmekten gözümden yaş geldi , yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

Not: Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

• Librum Kitap - Semra Kandemir kitaplarından uzak durun. Bundan 1 sene önce Baba Ben Geldim adlı kitabını okudum. hatta bir oturuşta bitirmiştim. hani verseniz bir ilkokul çocuğuna aynı şeyleri yazar. Daha sonra aynı yazarım Labirent'i okudum. sanırım bu yazar geçmişte takılıp kalmış. Ya güzel giden bir aşkı yarım kalmış ya da sevmiş sevilmemiş. uzak durun, paranızı vermeyin
  • Nedense bu şekil kitapları okuyanlar yada hoşlananlar diyeyim Ayasofya manzaralı çay resmi atıyorlar .
  • quote:

• Müptela Yayınları'nın bütün kitapları.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.