Şimdi Ara

Uzak durmamız gereken boş kitaplar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Nedense bu şekil kitapları okuyanlar yada hoşlananlar diyeyim Ayasofya manzaralı çay resmi atıyorlar .

kar yağsa da cam kenarında kahveli kitaplı fotoğraf çekip instagram'a atsam diyorlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Nedense bu şekil kitapları okuyanlar yada hoşlananlar diyeyim Ayasofya manzaralı çay resmi atıyorlar .

kar yağsa da cam kenarında kahveli kitaplı fotoğraf çekip instagram'a atsam diyorlar :D

• Merhaba
    sıkı bir Stephen King hayranı olmama rağmen son döne yazdıklarını hiç beğenmiyorum özellikle medyumu devamı olarak lanse edilen Dr. Uyku tam bir fiyasko çıktı. Ardından taht oyunları serisi efsane olma yolundan ilerlerken George R. R. Martin The Winds of Winter dizisi önce kitabı ardından gelecek buda benim gibi okuyucularını baya bir sarstı.. Chuck Palahniuk yeraltı edebiyatı fenomenliğini para tercih eden bir yazar oldu.Haksızlık mı ediyorum eğer ediyorsam bunu bana belirtin arkadaşlar hiç okumadım sadece düşünceden ibaret New York Times Bestseller kitapları uzak durulması gerekir.
  • Dan brownun son kitapları 2010dan sonrası
    Bazı dünya klasikleri
    Kişisel gelişim kitaplarını söylememe gerek yok heralde
    Her zaman söylerim
    Saçma sapan kitapların katacağı hiç bişey yoktur
    İyi kitaplar okunmalı

Şimdi Adam 1984u okumamış
    Zaman çarkın 14 kitabını okumuş

Bazı şişirilme adamlar
    Ve best selleri kesinlikle okuma

Mesela frankeltsayn
    Herkes bilir bunu
    Fakat bu bir romandır ve 200 sene önce yazılmış kaliteli bi roman
    Klasikse bu klasik olmalı
    Yoksa dünya klasiklerini içtim ben diyip karı kız düşürmeye çalışmak mantıklı değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar çokça gördüğüm vampirli, zombili, kurtlu murtlu değişik şeylerin olduğu kitaplar. Çoğu kişisel gelişim kitabı..
    Gidin bi ''1984'', iki üç klasik okuyun.
  • Genellemenin dibine vurarak büyük marketlerde satılan kitaplar
  • Trendeki Kız

Aman diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

Sayısız kişisel gelişim kitapları
    Sayısız vampir temalı kitaplar
    Sayısız "aşk" adı altında yazılan ergenlik dönemleri anlatılan kitaplar
    Grinin Elli Tonu ile başlayan insanların fantezi dünyalarını anlatan erotik romanlar
    Hiç bir ipucu vermeyen 500 sayfalık kitabın son 25 sayfasında olay örgüsünün anlatıldığı polisiye romanlar
    Sherlock Holmes ismini kullanıp sayısız çıkan Sherlock gibi düşünmek, nefes almak, uyumak, ihtiyaç gidermek gibi kitaplar
    Son dönemde popüler olan Allah de ötesini bırak, Elif gibi sevmek, Fuat gibi hoşlanmak, Muhittin gibi düşünmek gibi kitaplar
    Kitap mağazalarında yer alan "Çok Satanlar" bölümündeki çoğu kitap
    Sosyal medyada alıntıları yapılan "Sevmek sevmekse eğer sevmek sevmemektir" tarzı yazıların altında yer alan isimlerin kitapları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İmzayı nereye atıyoruz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edindiğim tecrübelere göre:

boş kitaplar: çok satanlar (popüler),
    zararlı kitaplar: parapsikoloji-metafizik, ideolojik, siyasi, kişisel gelişim, dinle ilgili.

kitapçıya gittiğimde çok satanlar rafına kesinlikle bakmam. çünkü biliyorum "herkese hitap eden kitap"tan fazla şey beklemenin bir hata olduğunu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.