Şimdi Ara

Uzak durmaya calistigiz PLAKALAR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Plaka harf ve rakamlarını bold yaptıranla
    2- İsminin 3 harfini kullanan plakaların sahipleriyle

Arkadaş olmak istemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Link234 -- 28 Mayıs 2013; 23:04:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Link234

1- Plaka harf ve rakamlarını bold yaptıranla
    2- İsminin 3 harfini kullanan plakaların sahipleriyle

Arkadaş olmak istemem...

Bold'a bişey diyemiyorm hocamda plakaya ismini yapanlar niye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 ve 45.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

34

İstanbul dışına çıkan özellikle çok yoğun trafiğin olmadığı yerlerdeki 34 plakalar. Yolları bomboş zannediyorlar heralde, birden çoşuyor adamlar. Amaçları ne anlamadım, ben İstanbulda araç kullanmış adamım bu yollar bana vız gelir, istediğim hareketleri yaparım tarzı bir sürüş şekli görüyorum çoğunda.

Her zaman öyle boş yol bulamıyorlar istanbulda ondandır. Bende Ankara'ya istanbul yolundan girdim. Baktım sol şerit boş kapattım. Lakin işi sonra anladım. Radar koymuşlar bir sürü. Millet 70 le gidiyo sakin sakin. Cahillik işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

42 45 plakalı kamyonlardan

Lafı ağzımdan aldım hocam . Özellikle 42 plakalı kamyonlar .

• 34 plakalı fluence lerden...
  • Başında NL/D simgesi bulunanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Genelleme yapmak yanlış ama çoğunluğu tüm yol benim havalarında araç kullanıyor.
  • 43 ...

• Plakaya değil, plakalığa bakacasınız. Baktınız plakalıkta filo şirketi ismi var, hemen o arabadan uzaklaşın
  • 71 in üstüne tanımam. hiç şaşırtmadı bu güne kadar :-)

• ist anadolu yakasındayım. 41 ve 54den çok çektim benden uzak olsunlar
  • şehir şehir ayrılır uzak durduğum plakalar
    istanbulda iken 59 41 hızlı akan yollara pek alışkın olmadıklarından dolayı trafiği aksatıyorlr

eğer izmirdeysem menemen plakalı dolmuşlar ve kamyonlar hiç anlamazsınız kırarlar önünüze özellikle bu aylarda menemen manisa akhisar yoluna çok dikkat etmek lazım özellikle jetçi kamyonların halden çıkış saatleri 16 ile 19 arasıdır

birde yıllık izinlerimde balıkesir ve altınoluk tarafına gittigim zaman 45 merkez değil ama v. v ve ya yb plakalar yani soma ilçesinin kodları halkın geneli soma sığırı der zaten 43 ve genellikle yörenini taktığı lakap ile çoban plaka 17 hiç şaşamaz illa birşey yaparlar
    10 plaka ise sinyal kullanmayı pek sevmez

ama bunlar istisna iyi kullananlar elbet var ama rastlayamıyoruz genellikle
  • 34-42-03 mumkunse uzak dursun.

35 ve 26'nin kedi canlarini yirim.
  • Şimdi önünüzde 34 veya başka plaka aracı görünce, aniden manevra yapıp istikameti mi değiştiriyorsunuz?

O uzak durmadığınız plakalardaki kişiler, belki uzak durduğunuz plakalardaki şehirlerden geldiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhiskeyx

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

41 plakada sakat

Sanirim istanbul'dasiniz hocam.Mesela ne gibi hareketler sergiliyor 41 ler? neden sevilmiyor,cok mu hizlilar ? cok mu denk geliyorsunuz 41 lere

41 plakadan bende çekınırım. Zamanında 96 ae101 kasa corolla almıştık XLİ 9 bin tl ye bıgun evde otururken akşamın bı vaktı 2 polıs kapıyı çaldı babamın adını soyledıler hayırdır ınsallah dedik arabayla merkeze gelıceksınız dedıler. Gıttık merkeze araştırdılar ettıler aracın çalıntı dedıler. Nasıl olur falan bize gelen plaka bu yonde dedı araç aldıgımız zamanda hala 41 plakaydı Allah razı olsun yakın bı dostumuz aynı zamanda hemşerimiz devreye gırdı arabayı zor kurtardık sonra sanaıye atıp bıde bız araştıralım dedık ve arabayı lıfte kaldırınca on cam bıtımınden sonra komple sağdan sola kaynak izi oldugunu gorduk. Hemşeri polıse sorduk neymıs bu iş diye anlattı sızın aracın 99 depremınde motor kaputuna balkon çokmus başka beyaz renk corollayı çalıp on cam bıtımınden her ıkı aracı kesıp beyazın on kısmını buna kaynaklamışlar ve bordoya boyamışlar dedı aracın şase numarasındada karalanmalar var okunmasın dıye sonradan anlaşıldı durum kafanın rahat etmesı ve polıslerle ugrasmak ıstemıosan ıstanbulda muayeneye sokucaksın temızdır kağıdını aldınmı rahatlarsın abi dedi. Aracın temız çıkmayacağınıda bıldıgımızdan direk 07 plakaya çevirip sattık. Artık babamla aramda espiri konusudur nerde 41 gördüm direk çalıntıdır baba der güleriz. Allah kımseye vermesın insan kendi çalmış gibi hissediyor

• 54 sakarya yi tek gecerim..,
  • 05 amasya ve ustune renocu oldugunda extra tehlikeli

• 06 favorimdir...

• 80

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

Edirnede 39 ve 59'dan nefret edilir hak vermiyorda değilim hatta edirnede yaşayan o illerin vatandaşları bile aynı şeyi söylüyorlar 45'e kötü demişsinizde yeni manisaya tayinim çıktı umarım bahsettiğiniz gibi değildir

Hocam manisada yasiyorum. Bana gore trafik kotu degil. Zaten arada mesafe yok en uzak yer 6 km. Sehir ici de tek serit yavas akiyor zaten. Bu arada isiktan baya bir once yavaslamaya baslayan kirmizi motorlu bir manyak gorursen o benim. Yakit ekonomisi yapiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.