Şimdi Ara

Uzak durmaya calistigiz PLAKALAR ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ticari ve mınıbus olmmasın da
  • Dün İznik'e giderken gördüğüm manzara;

34 Gx xxxx plakalı bir şirket aracı,525d(F10) ile KAPIŞMAYA ÇALIŞIYORDU. 1.5 motorla sakat işlere girişiyorsunuz.Geçecem derken tıra tosluyordu Fluence
  • 10 plakalı araclar roket gıbı gıdıyorlar
  • Siyah zeminli plakalardan
    Gerçekten bunlardan tırsıyorum, aman dikkat çarpmayayım filan.
  • Bursada yaşıyorum plakam 34 , sırf bu yüzden şehir içinde yavaş gittiğim zamanlar korna çalıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 30 Temmuz 2013; 2:21:38 >
  • İl numarası olarak değil de T ve M'lerden uzak durmak gerekir. İstanbul'da yaşıyorum.
  • Otobanda her türlü 34ten uzak durmaya çalışırım.Ben 120 ile ortadan giderken arkadan sellektör yapan mı dersin en sol şeritten en sağ şeride geçen mi dersin sol şeritte jilet gibi giden mi
  • plaka fark etmiyor da yanım da yörem de bayan şoför görürsem ya kaçarım ya da sağa çeker beklerim
  • 45 Manisa - gerisi teferruat ..
  • Kimse de yazmamış o yüzden bold'la yazayım.

16 [Bursa] plaka araçlar. Kütahya ve Balıkesirde ikamet ettim. Nerede bir 16 plaka görsem devamlı sabırsız, eli selektörde, son ses müzik ve devamlı makas atan araçlar görürüm. Öncelikle 16 plaka beyaz tofaş. Ardından 16 plaka basık mugen makyajlı civic'ler hep dikkaimi çekmeyi başarmışlardır.
  • Ankarada istanbul plaka araç gördüyseniz uğraşmayın bırakın gitsin, istanbul trafiğine alışkın olmalarından mütevellit ankaradaki nispeten boş yolları otoban sanabiliyorlar.

İstanbulda ankaralı araç görürseniz çok uğraşmayın, trafiğe ve hıza çok alışmamış bir şöförle karşı karşıya olduğunuzdan sizi uyuz edebilir.

Sonuç olarak ankaradayken 34 plakalardan, istanbuldayken 06 plakalardan uzak duracaksın, iki şehrin de trafik adabı farklılıklar gösteriyor.

Çiçek dalında güzel
  • samsun merkezde 55 plaka sıkıntı... Hele de dolmuşsa...
  • 2000 model, siyah mercedes s üzerine çeçen plaka, ilk sapaktan çıkmıştım
  • İstanbula gittim Ankara henüz nasip olmadı ama Konya dedin mi kork her an sana birisi çarpabilir. Aynaya bakma olayı hiç ama hiç yok Meram da ki ana yol üstünde 3şerit yolda en sagdan en sola sinyal vermeden geçenleri mi ararsın kafa kafaya giderken sinyal verip üstüne sûreni mi ararsın bu yıl 3-4 kere Konya'dan geçtik her seferinde kazayla burun buruna geldik konyaya girince dua ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 dikkat!!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.