Şimdi Ara

Uzak durmaya calistigiz PLAKALAR ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa diyen izmirlileri anlıyorum bende manisalıyım.
    Manisada trafik 15-20 km süratle akıyor (akma denirse tabi) hafta sonu eşi ve çocuklarını gezmeye götürüyor izmire hem yolları bilmiyor hemde yüksek süratle akan trafiğe alışkın olmadığından saçma sapan manzaralar ortaya çıkıyor

Ama siz birde ısparta ve burdur'u görseniz
  • Bu tür genellemeler çok yanlış ve kırıcıdır ; (plaka genellemek , araç genellemek , cinsiyet genellemek ...
  • izmirde yaşıyorum 45 plaka (manisa) adamlar vasat kulanıyor
  • 56 siirt
    01 adana
    80 osmaniye
    72 batman
    73 şırnak
  • plaka farketmez bayan olduğu zaman önümdeyse hız keserim arkamdaysa basar giderim geçme ihtimalim varsa hiç acımadan sollarım çok başım yandı bayanlardan
  • İzmir'de 45,Kocaeli'de 54,Denizli'de ve Muğla'da genel olarak çekindiğim plakalar yok.Bunların dışında bayanların kullandığı araçlar,34 plaka şirket araçlar benim için tehlike eşiğini aşan şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 2 Haziran 2013; 1:02:24 >
  • 81 plakalı Düzcelilerden kesinlikle ve kesinlikle uzak durun Bolu'da kaza yaptırırlar adama. Ha bir de 14 K ile başlayanlardan uzak durun onlar da Gerede'liler
  • Burda 15 A 8163 var polis. Çok dengesiz birisi her an durduk yere ceza falan yazabilir zaten mesaisinin 3'te 1'ini kahvehanede, bi okadarınıda pastanede falan geçiriyor. Gördüğüm yerde uzaklaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

İstanbuldaki 41 plakalar (fırsatçı herifler) onlardan hep uzak dururum uyanıklar...

Ve diğer tüm plakaları görünce şöyle bi gazı bırakırım mesafemi açarım..

Bi seferinde ankaralının biri Dolmabahçe caddesinde hatalı olduğu halde bana ana bacı küfür edince 2-3 dk kovaladım ama ilerde polis vardı yanlarında durdu bende devam ettim, ah bi duraydıda haydarı kafasında patlatsaydım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 41 gördü mü uzaklaşıyorum hepsi mi köylü olur ya
  • 34 plaka şirket araçlarına uyuz olurum. bir anımı paylaşayım;
    şehir içindeyiz. 34 plaka beleş yakıtlı şirket aracı fiestasıyla amcamın birisi ha bire selektör yapıyor. işin garibi gidecek yerim de yok önüm yanım araç dolu. tabi bizim satış elamanımızın her zamanki gibi acelesi var ve bütün trafik onun keyfine göre düzenlenmeli, diğer araçlar beyfendiye yol açmak için elinden geleni yapmalı. ben de öyle yaptım. güç bela sağa kaçıp kendilerine yol verdim. tabi önü yine dolu. bu kez de öndekine selektör yapmaya başladı. ben de geçtim bunun arkasına başladım selektör yapmaya. hadi buyur bakalım yol ver bana ! şehir içi trafiğinden çıkana kdar selektör yaptım. tabi yol vermedi. şehir dışına çıkınca da başladı basmaya. ben de selektör yapmaya devam ediyorum. o hızlanıyor ben selektöre devam. 180 km hızda beyfendi yol verme inceliğinde bulundu ama peşimi de bırakmıyor. yol ayrımına kadar, 20 km boyunca kendisini aracımın arka tasarımıyla başbaşa bıraktım. garip bir şekilde bütün 34 plakalardan intikam almış gibi hissettim kendimi. iyi geldi yani.

• 55 gördüm mü uzaklaşırım Samsunlu'dur çok tehlikeli. Eşim de nasıl denk geldiysem samsunlu çıkmaz mı.
  • Arabayı izmtten almıştım 2,5 sene önce 41 plakaydı. O zaman Adapazarı'nda yaşıyordum. 3 gün 41 plaka ile dolaştım illallah ettim. 54'e çevirdim. Şimdi ne izmitte ne istanbulda atarlanan yok. 54 gördüler mi çekiniyorlar mıdır nedir... Ben de plakanın sayesinde rahatım...
  • abi plaka konusunda manik birisiyim ve kafama yazarım her türlü affetmem :) yeter ki falso yapmaya görsün..başı sonu harfi önemli değil

kendim kastamonuda ikamet ediyorum istanbulda çok araba kullandım ama en çok çekindiğim plakalar 18 19 66 hepsinden değilde bakıyorum yolda gidişine o an kararımı veriyorum ya sollayıp devam ediyorum ya da mesafeli bi takip başlıyor çok tekinsizler vesselam 37 leri de pek tavsiye etmem sağları solları hiç belli olmaz. özellikle L N R ile başlayan bazı plakalar hepsi değil ilçe plakalarıdır dikkat etmezler tarla tabanda araba kullanır gibi giderler.çünkü kullandıkları yerlerde çok araç olmadığı için anlayamazlar ihtimal vermezler.. Kuş serisine plaka gözetmeksizin dikkat ederim. bi anda yanlamaya çalışır ve bi anda sana sağından yada solundan bir darbe vurmuş olabilirler.

kendimde bizzat filo aracı 34 kullanıyorum ve sürekli uzun yol ve iller arası dolaştığımdan polisler kolay kolay durdurmuyor yolda giderken de millet yol veriyor yani vermeyen görmedim. bi çekinme var burda da bariz belli :) ama ben o bahsedilen beleş mazot beleş araba modunda son gaz kullanan birisi değilim.bir de 34 filo aracı kullanan başka birisi gelir arkandan hadi hadi der gibi 3 4 selektör, korna.. "nereye gidiyoruz bilader" diyesin gelir hiç uymam o arkadaşlara..filo aracı kullananlara hep bir negatif bakış vardır.gavurun malı gibi davranırlar araçlarına..

kimseyi sıkıştırmam kolay kolay hız yapmam zaten bi kere 343 yediğimde aklım başıma geldi ve fişir fişir etmekten vazgeçtim zaten hayattan soğudum

konudaki bazı yorumlara da katılıyorum.. mesela
    quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Plakaya değil, plakalığa bakacasınız. Baktınız plakalıkta filo şirketi ismi var, hemen o arabadan uzaklaşın

yerinde bir tespit :
    quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

sonu 61 ya da 53'le bitiyorsa ya da plaka o rakamlarla başlıyorsa aman aman evlerden ırak
    bence kütüğü buralarda olan arkadaşlar ekstra bir sınava daha girmeli

ve son olarak bu arkadaşın yorumu iyiymiş :)
    quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

bu nasıl bir konu

iyi akşamlar iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

izmirde yaşıyorum 45 plaka (manisa) adamlar vasat kulanıyor

Ne vasatı ya facia resmen. Manisalıların araba sürüşü skandal.

Özellikle haftasonları Alsancak'a gelenler daha tehlikeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

06, 34 ve ayrıca bu plakalı pazarlama araçları, 16 ve 17

Yazdığımın ne yazık ki arkasındayım; o günden beri 34 plakalı 2 araç yüzünden gözümün önünde kazalar oldu (anayol üzerine parkediyorlar, dörtlüleri yakıp araçtan uzaklaşıyorlar arkadan gelen kalabalık trafikten yol üzerindeki araçları geç farkedenler olunca kazalar kaçınılmaz oluyor)

Bugün de yol çalışması yüzünden çift yön verilen yolda 17 plakalı br uyanık kukların arasından çıkıp ters şeride girmiş aklınca sabretmeyip önündekileri sollayacak, viraja girdiğimde tam karşımda buldum kendisini, neyse ki sağımda güvenlik şeridi vardı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

81 plakalı Düzcelilerden kesinlikle ve kesinlikle uzak durun Bolu'da kaza yaptırırlar adama. Ha bir de 14 K ile başlayanlardan uzak durun onlar da Gerede'liler

Kayınbabam Geredeli, bana sürekli "Bolu plakalı araçlardan uzak dur" der bir de "yolun ortasından çekilmeyen bir yaya varsa Bolulu olma ihtimali var" der

• 67 korkun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

izmirde yaşıyorum 45 plaka (manisa) adamlar vasat kulanıyor

Ne vasatı ya facia resmen. Manisalıların araba sürüşü skandal.

Özellikle haftasonları Alsancak'a gelenler daha tehlikeli

• Sadece "80"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.