Şimdi Ara

Uzak durmaya calistigiz PLAKALAR ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

81 plakalı Düzcelilerden kesinlikle ve kesinlikle uzak durun Bolu'da kaza yaptırırlar adama. Ha bir de 14 K ile başlayanlardan uzak durun onlar da Gerede'liler

Kayınbabam Geredeli, bana sürekli "Bolu plakalı araçlardan uzak dur" der bir de "yolun ortasından çekilmeyen bir yaya varsa Bolulu olma ihtimali var" der

Kayınbabanız haklı

• Yahu 41'de ne var herkes şikayet etmiş bende izmitte yaşıyorum ama bizim trafik'e alışmak lazım.
    bir kere sol şerit herkesin babasının malıdır, isterse 20 ile gider sellektör yapsan çıkmaz adam inatçıdır asla çıkmaz.
    Yayalara diyecek yok zaten.
    İzmitte trafik çok normal bence, ankara benim için çok garip geliyor herkes kafasına göre gidiyor.
    Hiç değilse izmitte sinyal'i kullanan insanlar var.
    ama ankarada asla yok.
    ben hiç görmedim.
    İzmit tamamen bir otoban gibi herkes gelip geçiyor bu şehirden, ve doğal olarka çarpık kentleşme gibi birşey ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangalay

Bana farketmiyor da babam 34 plaka araba görünce direk küfür etmeye başlıyor, yol isteyen 34 plakalı araçlara da inadına yol vermiyor. Bursa'da yaşıyor kendisi.

+sonsuz benimki de öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

izmirde yaşıyorum 45 plaka (manisa) adamlar vasat kulanıyor

Ne vasatı ya facia resmen. Manisalıların araba sürüşü skandal.

Özellikle haftasonları Alsancak'a gelenler daha tehlikeli

ben turgutlu da yaşıyorum. arada bir geliyorum izmir e. bütün mesele şehri iyi bilip bilmemekle ilgili. bir yandan tabela okuyacam diye uğraşıyorsun bir yandan sapağı kaçırmıyayım diye uğraşıyorsun, diğer yandan da hızlı akan trafikte sağını solunu kollamaya çalışıyorsun. kolay olmuyor. siz de istanbul a, ankara ya gitseniz benzer sorunları yaşarsınız.

• 06 uzak durmalı.. Şirket aracı hariç 34 daha iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadoluda 34 tehlikeli anlamsız hareket ederler yakın takipte üstlerine yok
  • 32 plaka gördüm mü kaçın adamlar döndüğü anda sinyal veriyor
  • Aracımı değiştirirsem artık plakamı 45 almayacam yeter ...
  • Ben aracımı İstanbul'da ve Sakarya'da kullanıyorum. Plakayı memleketim Kırıkkale'den aldım ki sigorta ucuz çıksın. Yani 71.

34 plakalı araçlara laf ediliyor da kusura bakmayın bana İstanbul'da herkes yol veriyor plaka yabancı diye. Bu durumdan da çok memnunum açıkçası

Sakarya'da zaten ilginç trafik var, kavşaklar Allah'a emanet, alışana kadar zorlandım çünkü yabancı falan dinlemiyor kimse, yol veren falan yok. 54'lerden çekinirim yalan yok. Hatta ev arkadaşımla gidiyoruz geçen, O'nun aracı 16 plaka, biri bize yol verdi. 'Noluyor lan' dedik, baktık 34 plaka

Ankara en nefret ettiğim trafik. Yahu yollar karma karışık ya da ben bilmiyorum diyeceğim ama tabela eksikliği var bence. 34 plakalılardan çekinen 06'lar biraz yol vermeyi öğrenin yahu, en sağ şeritte gidiyorum, dönüşü kaçırmayayım diye, arkamdan korna çalan mı dersin, selektör yapıp el kol yapan mı dersin. Ki hızım da 50 var. Yahu yol 5 şerit falan var yol, gitsene sola.

• 63 ... kamyonda olursa ölme şansınız %77 artıyor ... bu durumla karşılaşırsanız (Allah korusun) dörtlüleri yakıp mümkün se hemen sağ tarafta durun ve 1 2 saat kadar bekleyin ..
  • 07 Antalya. Ozellikle Antalyadayken :)
  • Bence plakalar hiç farketmiyor, belli araçlar var onlara dikkat edilmeli. Tüm Türkiye'de aynı şekilde kullanıyorlar: 1- Taksiler, 2- Dolmuşlar ve minibüsler, 3- Belediye ve halk otobüsleri, 4- Panelvanlar, 5- Şirket araçlarını kullananlar, 6- Çimento ve döküntü kamyonları. Bunlar en kötüleri ama şehirler arası kamyonları ve motosikletleri de unutmayın. Aslında Türkiye'de araç kullananların çok büyük çoğunluğu eğitimsiz ve bencilce araç sürüyor. Hususi araç kullananların da sadece hafta sonu kullananları var, felaket oluyor. Bayramlarda olan kazaları da çoğunlukla onlar yapıyor maalesef.
  • İzmir'de yaşıyorsan 45 ve 09'dan uzak dur. Adamlar resmen trafik canavarı.
  • 54.Özellikle kırmızı dolmuşlar bir harika Normal bir şekilde giderken birden ani bir fren+yanaşma kombinasyonuyla sizi şaşırtabilirler ;)
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Dogru soyluyorsun hocam. Trafik egitimi cok yetersiz duzeyde bencede. Herkesin kendine gore kurallari var :) Ilginc bir ulke. Meslegim geregi bir cok yabanciyla tanisiyorum. Hpeis hayretler icinde kaliyor Turkiye`deki trafigi (yogunluktan bahsetmiyorum) gorunce. Birde en cok sorulan seylerden birisi neden yol cizgileriniz yetersiz veya bircok yerde yok deniliyor ? Yol cizgisi olmadan nasil araba kullaniyorsunuz diyor . Bu soru benide cok sasirtmisti aslinda. Ama iste baska ulkelerde insanlar o kadar kuralci trafige ciktiklarinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colsuwin

Dogru soyluyorsun hocam. Trafik egitimi cok yetersiz duzeyde bencede. Herkesin kendine gore kurallari var :) Ilginc bir ulke. Meslegim geregi bir cok yabanciyla tanisiyorum. Hpeis hayretler icinde kaliyor Turkiye`deki trafigi (yogunluktan bahsetmiyorum) gorunce. Birde en cok sorulan seylerden birisi neden yol cizgileriniz yetersiz veya bircok yerde yok deniliyor ? Yol cizgisi olmadan nasil araba kullaniyorsunuz diyor . Bu soru benide cok sasirtmisti aslinda. Ama iste baska ulkelerde insanlar o kadar kuralci trafige ciktiklarinda.

Aynen öyle.Kosova'da,Makedonya'da kurallar kesin.Sürücüler ışıkta durduğu zaman,aracın burnunu(tekerleği değil) dahi yaya geçidinin üzerine getirmiyor.Denetimler çok sıkı.Hiç birşey yokken bile,bir polis cama tıklayıp belge kontrolü yapabiliyor ve vatandaşlar da buna uyuyor.

AB Uyum Süreci kapsamına bunu da sokmaları lazım.Madem AB üyesi olmak istiyorsun,trafik de bu sürecin içinde olmalı.

• 45 plakayı gördünmü destur çekmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

32 plaka gördüm mü kaçın adamlar döndüğü anda sinyal veriyor

Siz yine iyi sinyal verenine rastlamışsınız.

Hiç vermeyenlere ne demeli..

Not: Isparta'lıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

34 plakalı fluence lerden...

Özellikle gri ve HL HS Gx Jx kullananlar maaşallah 737-800 jet lerle kapışıyorlar.
    Onlardan biri de biziz. JK plakalı Banka aracı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaka farketemeksizin tüm şirket araçları sakat oluyor.. Fındık motor dizel araçlarla sonuna kadar zorluyor görgüsüzler..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.