Şimdi Ara

Uzak durmaya calistigiz PLAKALAR ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara plakalardan uzak duruyorum hic biri kullanmayi bilmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ankaralıyım aracımın plakası 39 benden de uzak durmak lazım mı

kesinlikle durulmamalı topraam

Eyv

• Ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: salserol

Antalyada L ve N ile başlayan plakalar

L ve N nerenin ustad?

Benim en korktugum Y`dir. Serik :)

L manavgat, N alanya.. sanırsın iki şehirinde direksyon hocaları emekli kasaptır..
  • bugünlerde ortasında BOH yazan 34 16 41 plaka araçlar denk geliyor gözüme, aklıma ise tuhaf şeyler, inş. bi gün bok çağrışımlı bu plakalardan birine sahip olmak zorunda kalmam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

bugünlerde ortasında BOH yazan 34 16 41 plaka araçlar denk geliyor gözüme, aklıma ise tuhaf şeyler, inş. bi gün bok çağrışımlı bu plakalardan birine sahip olmak zorunda kalmam ...

Hangi sehirdesin merak ettim ?

• 06ya sempati duyuyorum
  • İstanbuldaki 41 plakalar (fırsatçı herifler) onlardan hep uzak dururum uyanıklar...

Ve diğer tüm plakaları görünce şöyle bi gazı bırakırım mesafemi açarım..

Bi seferinde ankaralının biri Dolmabahçe caddesinde hatalı olduğu halde bana ana bacı küfür edince 2-3 dk kovaladım ama ilerde polis vardı yanlarında durdu bende devam ettim, ah bi duraydıda haydarı kafasında patlatsaydım..
  • Konya Ereğli'den katılıyorum, 42 gördünüz mü hiçbir şey yapmayın. Kaçarsanız tutar, durursanız daha kötü.
  • 41
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

Günaydınlar. Benim arabam 72 batman plaka. Ve tayinim ciktigindan hazirandan itibaren ankarada olucam. Ne dersiniz trafikte polis ve arac kullananlar tarafindan önyargi olurmu?

21=diyarbakır
    73 şırnak
    30 hakkari
    31 hatay
    27 antep
    bazı arkadaşlar tersini söylesede büyükşehirlerde çevirmeye oldukça sık girdiklerini gördüm bu plakaların tabi hepsini katmamak lazım askeri personelinde bir çoğu ordan araç alıp burada kullanıyor
    nedeni ise 31 ve 27 nin sınıra yakın olduklarından kaçak mal ihbari ile
    diğerlerinin de malum terör pkk olayları ile size plakanızı değiştirin derim benden tavsiye nolur nolmaz malum ortalık karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 1 Haziran 2013; 3:21:37 >

• 15,32
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Günaydınlar. Benim arabam 72 batman plaka. Ve tayinim ciktigindan hazirandan itibaren ankarada olucam. Ne dersiniz trafikte polis ve arac kullananlar tarafindan önyargi olurmu?

21=diyarbakır
    73 şırnak
    30 hakkari
    31 hatay
    27 antep
    bazı arkadaşlar tersini söylesede büyükşehirlerde çevirmeye oldukça sık girdiklerini gördüm bu plakaların tabi hepsini katmamak lazım askeri personelinde bir çoğu ordan araç alıp burada kullanıyor
    diğerlerinin de malum terör pkk olayları ile size plakanızı değiştirin derim benden tavsiye nolur nolmaz malum ortalık karışık

günaydın. öncelikle cevabınız için tşk.ler... aynen bende askeri personelim. aslında arabamıda ankaradan almıştım ancak ikametim batmanda olduğu için plakam 72 çıkmıştı.plakadan ziyade arabayı komple değiştirmek istiyorum ancak tayinime 15 gün kala arabaya o kadar ihtiyacım varki satamıyorumda. 72 plaka ile ankarada satmakta da zorluk çekermiyim acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

21=diyarbakır
    73 şırnak
    30 hakkari
    31 hatay
    27 antep

günaydın. öncelikle cevabınız için tşk.ler... aynen bende askeri personelim. aslında arabamıda ankaradan almıştım ancak ikametim batmanda olduğu için plakam 72 çıkmıştı.plakadan ziyade arabayı komple değiştirmek istiyorum ancak tayinime 15 gün kala arabaya o kadar ihtiyacım varki satamıyorumda. 72 plaka ile ankarada satmakta da zorluk çekermiyim acaba?

Sakarya'da 7 ay 65 plakalı mercedes 200 e' kullandım inan bana hiç bir çevirmeyi es geçmedim artık durduracaklarını adım gibi biliyorum
    İstanbula gezmeye gittiğimde 2 kez yunus akan trafikte durdurdu kadıköyde aracın içine köpek sokmaya kalktılar, kıyametleri kopardım gerçi kütüğüm sakaryada kayıtlı olduğu için her durduran makara yaptı sen sakaryalısın araba vanlı bu işte bi değişiklik var diye :) Hiç güvenlik amaçlı durdurulmadım hep narkotik içindi Satarken hemen satıldı çünkü doğu aracı batıda tutuluyor alt tabanında yada yürüyen aksamında kar ve soğuk dolayısıyla çürüme az olduğu için diye bi hurafe var :)

Sen askeri personelsen hiç bir sıkıntı olmaz gösterir kimliği devam edersin satarkende belirtirsin daha çabuk bile satılabilir

• kartal istanbul
  • İzmirdeyim 45 gördüm mü rakip mesafesini çok arttırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GMG06

ankara'da yaşıyorum 34 plakalı şirket araçlarından pek hazzetmiyorum

34 Plaka diye illa ki İstanbul'da kullanılmış olması gerekmiyor. Bizim şirket 1000'e yakın araba kiraladı. Doblo, Linea, Albea, Passat, Jetta Fluence ve Latitude olmak üzere. Bu arabalar Türkiye'nin bütün illerinde sabit olarak dolaşıyorlar ve hepsi 34 plakalı.
  • Adı üstünde 46
  • sorun istanbulda kullanılması değil ki şirket araçlarının özensin dip gaz makaslı kullanılması
  • 06, 34 ve ayrıca bu plakalı pazarlama araçları, 16 ve 17
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.