Şimdi Ara

uzak masa üstü bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet Bu xp deki uzak masa üstü bağlantısı warya şimdi buna geliyorum ip no yu yazıyorum bağlanmıyor daha sonra or da daha çok gözat var ona tıklıyorum şu msj ı veriyor

"Home Etki Alanı Çalışma Grubu herhangi bir terminal sunucu içermiyor diyor"

nası bağlantı kurabiliriz...

• bağlantı kurmak istediğin makinede u zak masa üstü bağlantısına izin verilmeli + administor paswordu bilmelisi
    kolay gelsin
  • biraz daha açıklamalı bir cavap yazıyım bağlanacağın makinada bilgisayarıma sağ tuşla özelliklere gel uzak bölümünde kullanıcıların bağlanması için izin ver i tıkla oradan administrator kullanıcısını seç ve o kullanıcıya parola ver eğer bunu ağ üzerinde kullanmak istiyorsan terminal makineden ana makinenin ip sini yaz bağlan de kullanıcı adı ve şifreyi gir işlem tamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faryd

biraz daha açıklamalı bir cavap yazıyım bağlanacağın makinada bilgisayarıma sağ tuşla özelliklere gel uzak bölümünde kullanıcıların bağlanması için izin ver i tıkla oradan administrator kullanıcısını seç ve o kullanıcıya parola ver eğer bunu ağ üzerinde kullanmak istiyorsan terminal makineden ana makinenin ip sini yaz bağlan de kullanıcı adı ve şifreyi gir işlem tamam.

Heh tamda boyle bişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.