arkadaşlar evim de 2048 bağlantı var cafem de ise 2048 bağlantı var evde ki modem sna6500 kablosuz modem evdeki bilgisayarı ana makine gibi kullamak yani sorun olduğun da evden çözmek istiyorum remote office manager var ama kullanmayı bilmiyorum evde nasıl port açaçam yani cafedeki bilgisayarları da evdeki açtığım portun numarasına yönlendirecem remote office kullanan var sa yardı etsin acillllllllll
remote desktop varsa 3389 portunu açabilirsin, çok kullanışlı :)
masaüstüne erişmek istediğiniz bilgisayarın sistem özellikelrine girip uzaktan erişimi aktif hale getirmeniz gerekmektedir.
ardından windows firewall ayarlarına girin.
uzak masaüstüne hangi network'dan erişecekseniz o network için uzak masaüstü portu olan 3389'u firewall'dan açmanız gerekir.
eğer modeminizin arabiriminde de bu yönetimler varsa port forwarding ile 3389 numaralı portu bilgisayarınızın modeminiz tarafından atanan dahili IP sine yönlendirmeniz gerekir.
yukarıda anlatılanların hepsini yaptıysanız artık başka bilgisayardan masaüstü erişimini rahatlıkla yapabilirsiniz.
belki biliyosundur ama ben yinede hatırlatayım uzakmasaüstü win.home da çalışmaz arkadaşım..
Philips Modemden Memnunmusun Onun Wireless Özelligi Nerden Kapanıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
masaüstüne erişmek istediğiniz bilgisayarın sistem özellikelrine girip uzaktan erişimi aktif hale getirmeniz gerekmektedir.
ardından windows firewall ayarlarına girin.
uzak masaüstüne hangi network'dan erişecekseniz o network için uzak masaüstü portu olan 3389'u firewall'dan açmanız gerekir.
eğer modeminizin arabiriminde de bu yönetimler varsa port forwarding ile 3389 numaralı portu bilgisayarınızın modeminiz tarafından atanan dahili IP sine yönlendirmeniz gerekir.
yukarıda anlatılanların hepsini yaptıysanız artık başka bilgisayardan masaüstü erişimini rahatlıkla yapabilirsiniz.
kolay gelsin...
Üstad resimli anlatımın için teşekkürler, valla süpersin. Diğer bir topic'te banada aynı şekilde anlatmıştın buradan bir teşekkür edeyim dedim.
bu kadar büyük alıntı yapma
TeamViewer kullan kendinşi kasma beleş program zaten
Cok rahat kullanımı var tavsiyemi dinle rahat et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme