Şimdi Ara

Uzak Masaüstü Bağlantısı Yapabilen Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana uzak masaüstü bağlantısı yapabileceğim ve ofisteki bilgisayarımdaki stok ve muhasebe proğramlarını kullanabileceğim ayrıca mail alıp gönderebileceğim hatta maillerdek ekli dosyaları açabilen ve gönderebilirken dosya ekliyebilen bir telefon lazım. Sen git bir bilgisayar al diyebilirsiniz ama artık leptop taşımaktan usandım sürekli geziyorum ve sürekli iki çanta taşıyorum. Hangi işletim sistemi hangi telefon benim işimi görür bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

• 3G'li tablet almanız daha doğru olacaktır. Telefonların küçük ekranlarında bu istediğiniz işlemleri yapamazsınız. Tableti telefon olarak da kullanabileceğiniz için iki çanta yerine bir çanta taşırsınız.

3G'li iPad, Samsung Galaxy Tab, Exper EasyPad 3G'li modeli vb...

Hergün yeni modeller çıkıyor, piyasayı takip etmenizde fayda var.
  • Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ama tablet pc ler için şarj sorunu olduğunu duymuştum. Ben htc hd2, htc hd7, samsung galaxi s, samsung wave2 gibi cihazları incelemiştim ama gerek donanımsal gerekse işletim sistemi konusunda kararsız kaldım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Yada mutlaka tablet mi almalıyım?
  • Exper easypad olabilir
  • Sizin belirttiğiniz kullanım şekli ile cep telefonlarının şarjlarının dayanabileceğini sanmıyorum.

Aynı kullanım şartlarında tabletlerin şarjı daha çok dayanacaktır.

Bence mutlaka tablet almalısınız. 3G'li olmasına dikkat edin. iOS ya da Android olabilir, uzaktan bağlantı kullanacağınız için çok önemli değil ama Android'in özgürlüğü bana daha çekici geliyor.

Tablet'in büyüklüğüne ihtiyacınız doğrultusunda karar verin, 7" ile 10.1" arasında alternatifler var. Muhasebe programları kullanacağınız için ekranın daha küçük olmamasında fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 28 Nisan 2011; 16:41:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.