Şimdi Ara

Uzak Masaüstü Bağlantısında MS-DOS Tam Ekran Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorunum var umarım biri yardımcı olur..

Ben işim icabı iş yerindeki bilgisayara uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanıyorum ve muhasebe programından işi takip ediyorum fakat şöyle bir sorunum var. Program MS-Dos tabanlı ve uzak masaüstü bağlantısı yaptığım zaman tam ekran olmuyor. Yazılar çok ufak olduğundan bu konuda büyük sıkıntı çekmekteyim. Acaba bu sorunumu nasıl çözebilirim. ? Kullandığım program windowsun kendi uzaktan masaüstü bağlantısı programı. Yardımcı olacak kişiye şimdiden teşekkürler.

Not: Radmin ile hiç açılmıyor ms-dos... :(

• tam bilmiyorm ama uzak masaüstünde seçeneklerden görüntüde renkleri 32 bit yap deneyimdede yere ag 10mb/sn yap yani hepsi tikli olsn birde öyle dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_mac

tam bilmiyorm ama uzak masaüstünde seçeneklerden görüntüde renkleri 32 bit yap deneyimdede yere ag 10mb/sn yap yani hepsi tikli olsn birde öyle dene.

Zaten 32bit renk. 24bit'dede denedim yine aynı. Yerel ağ bağlantısını nasıl 10mb/s yapıyoruz? Bir katkısı olurmu?
  • xp'de masaüstünde çalışırken cmd penceresi tam ekran olmuyor diye biliyorum.
  • xp de cmd yani dos tam ekran oluyo olmamasının nedenlerinden biri yüksek cözünürlük kullanıyosn ondan olabilir monitörün büyüklügünede baglı

normal bilgisayarında baslat calıstır yaptktan sonra cmd yazp entere bas daha sonra yapıp entere bi bas daha sonra alt+enter yap eger tam ekran oluyosa uzakmasaüstündede olması lazm olmyosa dedigim gibi yüksek ihtmalle cözünürlük yüzündendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 8 Nisan 2009; 15:38:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.