Şimdi Ara

uzak mesafeden wifi ile internet çekme yardım eder misiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ben uzaktan wifi ile net çekmek istiyorum.

RESİM -1

Yeşille işaretli olan yer internet kafe, kırmızı ile işaretli olan yer ise bizim evdir. Resimin solunda da kuş uçumu yaklaşık 195 metre olduğu yazıyor.

RESİM -2

2. resimde işaretlediğim yerler ise internet kafenin önündeki 2 engel :) Kırmızı ok ise intrenet kafenin buunduğu yer :))

(normal olarak odanın içinden çekmeye çalışşam internetin çekmiyeceğini bldiğim için üşenmedim çatıya çıktım.)
    Ben 1 km mesafeli wifii alıcı alsam gitsem çatıya koysam bu internet kafeden interneti çekebilir miyim? (Birde bu kafedeki modem kafenin içinde bilgilendirmiş olayım)

!!Eğer çekebilirsin diyorsanız bana bütçeyi zorlamıyacak şekilde bir alıcı tavsiye eder misiniz??

Son olarak 1 yerden daha internet çekmek istiyorum.Resim 3 te gösterdiğim gibi önü açık bir yer. Normalde balkondan çok nadir de olsa telefonfan girebiliyorum( çatıya çıktığımda da girmiştim denedim (: )

RESİM -3

• 2. resimdeki sagdaki bina isi bozuyor
    iki bina arasi bir bosluk olsaydi sansin yuksekti
    Kaldiki standart bir modeme baglanmaya calisiyorsun
    Kafe tarafinda catiya urun yerlestirme sansin varsa ne ala
    3. resimde sansin daha cok buraya yogunlas derim
    Butce ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an interneti evimizin terasından 3.resimdeki yerden çekerek yazıyorum . Laptop un kendi alıcısıyla bile 2 diş çekiyor açık alan olduğu için ama bu benim için yeterli değil zayıf kalıyor . bBn sürekli buradan kullanamam . O yüzden 1. resimdeki yerden yani net kafeden çekmek istiyorum.. kafenin sahibi şifre değitirse bile isteyince veriyor. o yüzden kafeden çekmek istiyorum, download hızı yüksek olduğu için.

bütçem çok fazla değil en fazla 50 tl gibi düşünüyorum aslında on bile fazla geliyor bana. sonuçta öğrenciyiz :))

• bu ara laptop'a değil masaüstü pcye bağlayacağım alıcıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdogan

Şu an interneti evimizin terasından 3.resimdeki yerden çekerek yazıyorum . Laptop un kendi alıcısıyla bile 2 diş çekiyor açık alan olduğu için ama bu benim için yeterli değil zayıf kalıyor . bBn sürekli buradan kullanamam . O yüzden 1. resimdeki yerden yani net kafeden çekmek istiyorum.. kafenin sahibi şifre değitirse bile isteyince veriyor. o yüzden kafeden çekmek istiyorum, download hızı yüksek olduğu için.

bütçem çok fazla değil en fazla 50 tl gibi düşünüyorum aslında on bile fazla geliyor bana. sonuçta öğrenciyiz :))

O butceyle bu engel biraz zor asilir en fazla high power bir wifi adaptor alip deneme yaparsiniz
    Daha tecrubeli arkadaslar tavsiyede bulunabilir

• siz tavsiye edin bi alıcı ben aralarından fiyatı bana uygun olanı seçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdogan

siz tavsiye edin bi alıcı ben aralarından fiyatı bana uygun olanı seçerim

Pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

2. resimdeki sagdaki bina isi bozuyor
    iki bina arasi bir bosluk olsaydi sansin yuksekti
    Kaldiki standart bir modeme baglanmaya calisiyorsun
    Kafe tarafinda catiya urun yerlestirme sansin varsa ne ala
    3. resimde sansin daha cok buraya yogunlas derim
    Butce ne kadar

o sağdaki bina olmasa zaten normalde 100 metredende çekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdogan -- 2 Haziran 2014; 16:47:23 >
  • başka tavsiyesi olan yok mu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.