Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler paypal hesabi acmak 2dk almaz kredi kartiniz yoksa innial kart var migros ptt gibi yerlerde satılıyor karti aliyosun kontör yukler gibi icine para yukluyosun istediğin gibi alis veris yapiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paypal hesabı olamayan kişilere yardımcı olabilecek bir kişi vardır illaki forumda.Ebay başlığında bir üye vardı sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben adama mail attım Psg forması için ödemeyi nasıl yapabilirim diyede sordum bakalım dönüşü nasıl olucak
  • İngilizcem olsa 2-3 formada ben alicam ama ingilizce sıfır!!

• isterse tanesi 3 dolar olsun, gerçeğiyle %99 aynı olsun, insan neden gider saçma sapan çakma şeye para verir ki? güldüm valla bir de konu açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

isterse tanesi 3 dolar olsun, gerçeğiyle %99 aynı olsun, insan neden gider saçma sapan çakma şeye para verir ki? güldüm valla bir de konu açmış

Hocam futbolla pek ilgi yok galiba futbol tutkun yoksa anlayamazsin

• Sormak istediğim bir şey var. Forma dışından Nike, Adidas gibi markaların tişörtleri falan var mı burada ? Ya da bildiğin aynı şekilde çakma tişört falan satan site var mı?

5-10 tane Nike tişört almam lazım ama burda fiyatlar fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 19 Mayıs 2013; 12:32:59 >
  • bu sitelerden polo t-shirt alip deneyen hiç oldu mu? formaya pek merakli değilim fakat güzel pololar bulunuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Sormak istediğim bir şey var. Forma dışından Nike, Adidas gibi markaların tişörtleri falan var mı burada ? Ya da bildiğin aynı şekilde çakma tişört falan satan site var mı?

+1
  • Bu formalar orjinal mi? yoksa orjinale yakın çakma ürünler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Sormak istediğim bir şey var. Forma dışından Nike, Adidas gibi markaların tişörtleri falan var mı burada ? Ya da bildiğin aynı şekilde çakma tişört falan satan site var mı?

+1

İlk linke tıklayıp, üstte ki arama yerine Nike Tshirt yazdım baya bi ürün cıktı. Bakıyorum şimdi

• jimmy adlı satıcı 1 kit 30$ dedi arkadaşlar 20 dolar diyoru neden boyle yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

jimmy adlı satıcı 1 kit 30$ dedi arkadaşlar 20 dolar diyoru neden boyle yaptı

hangi formayı sordun hocam ? formadan formaya değişiyor fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBulls90's

quote:

Psg forması sordum hocam
  • quote:

bu techfit olayı nedir.

ben 1 tane real madrid 13-14 aldım jimmy den de techfit felan konuşmadık hiç. hangi marka formada oluyor bu. clima cool , drifit, techfit felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

quote:

bu techfit olayı nedir.

ben 1 tane real madrid 13-14 aldım jimmy den de techfit felan konuşmadık hiç. hangi marka formada oluyor bu. clima cool , drifit, techfit felan.

techfit adidas formalarda var hocam jimmyde ispanya ve madrid var sadece. techfit özel kategorisi var sitesinde. niketa ise t-band sanırım sistemin adı o da bunun gibi. Bu formalar storelarda satılmayan ve futbolcunun isteğine göre çıkarılan formalarmış. Biraz daha dar kalıp örneğin robbenin giydiği dar forma, a.sanchezin giydiği dar forma
  • Bayern münih forması 20 $ dolarmıdır peki
  • quote:

quote:

Hocam sen siparis verdinmi? Dortmund formasi almayi dusunuyorumda onun fiyati nedir?

• Ben sipariş vermedim anlaşmaya çalışıyorumda denemek için 20 $ dolarlık bir forma almak istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

quote:

bu techfit olayı nedir.

techfit adidas formalarda var hocam jimmyde ispanya ve madrid var sadece. techfit özel kategorisi var sitesinde. niketa ise t-band sanırım sistemin adı o da bunun gibi. Bu formalar storelarda satılmayan ve futbolcunun isteğine göre çıkarılan formalarmış. Biraz daha dar kalıp örneğin robbenin giydiği dar forma, a.sanchezin giydiği dar forma

hadi ya keşke bundan sipariş verseymişim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.