Siz de replika forma üretiyor musunuz orijinaliyle birebir aynı olarak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (658. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_AkdSiz de replika forma üretiyor musunuz orijinaliyle birebir aynı olarak?
baskı desen, görünüm olarak olarak evet ama bazı formalarda özel dikim türleri oluyor yada kulübün logosu ayrı bir parça olarak formanın üzerine dikiliyor o tarz şeyler yok. herşey baskı olduğu içinde sınırsız özelleştirmeler katabiliyorsunuz. gerisi hayal gücünüze kalmış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 5 Haziran 2021; 14:57:46 > -
Bu Çinliler nasıl yapıyor hocam peki aynı kumaş, birebir aynı dikişli kulüp ve marka logosu ve diğer tüm detayları?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_AkdBu Çinliler nasıl yapıyor hocam peki aynı kumaş, birebir aynı dikişli kulüp ve marka logosu ve diğer tüm detayları?
zor mu?
-
Hocam, player ve fan versiyonun arasındaki fark nedir bir bilginiz var mı? Bir de logonun dikişli olması mı yapıştırılması mı iyidir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var hocam bilgim GS 2013 2014 formasını o şekilde satışa sunmuştu ilk defa. Ben daha çok fan versiyon formaları seviyorum player versiyonu kullanacak daha fir bir vücut lazım bir de player versiyon baskı oluyor bildiğim kadarıyla baskı bana dikiş kadar güven vermiyor psikolojik bir durum da olabilir tabi bilemiyorum. Player versiyonlarda sporcu sağlığı için daha hava alabilen spor yapmaya müsait kumaş vs gibi bir çok detay oluyor ayrıca
Üretici değilim hocam bilmiyorum zor mu kolay mı ama ekipman işi anladığım kadarıyla gerekli ekipman olduktan sonra yapılır galiba
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_AkdÜretici değilim hocam bilmiyorum zor mu kolay mı ama ekipman işi anladığım kadarıyla gerekli ekipman olduktan sonra yapılır galiba
hiç zor değil. ekipmanlık bişey değil talep ve fiyat kilit nokta. bunuda ancak büyük meblağlarda üretirlerse anlamlı olur. çinden bütün dünyaya gittiği için talep oluşuyordur. yalnız fiyatlara baktımda orjinali kaç liraki bunlar bu rakamlara forma satabiliyor. bu arada görüntü aynı ama kalite aynı değil işte ilk onu yazmıştım zaten.
-
Çinden satılan fiyatına daha aşağısına yapıldığında peynir ekmek gibi satmaz mı hocam? Dolar bu denli yüksekken özellikle bu fırsata çevirilmez mi? Eskiden dolar kurundan ötürü 40-50 liralara alabiliyorduk o zaman atıyorum GS forması 129 liraydı yani ortalama 2,5-3 kat fark oluyordu fiyatlarda. Vergi de yoktu tabi o zamanlar yurtdışından gelen ürünlere.
Adidas yeni sezon formaları 540 liradan başlıyor, Nike yeni sezon formaları 800 liradan başlıyor. Artık eski sezon formaları da uygun fiyatlara bulunamıyor maalesef.
Anladım. Peki siz fan versiyonu aldınız ve hala dikişleri sağlam duruyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karısıkpızzaa7 -- 8 Haziran 2021; 19:27:4 >
Gelince paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karısıkpızzaa7 -- 8 Haziran 2021; 19:25:58 >
Ben genelde Fan versiyon aldım ve memnunum dikişleri sağlam ama 2 senedir kilodan dolayı formalar olmuyor artık. Player alanlar da vardı tabi daha kalitelidir kumaşı öyle olması da lazım ama bana hem basit hem de yıkandıkça sökülecekmiş hissi veriyor baskı olan her şey. O yüzden isim de yazdırmam formalarıma. Dediğim gibi şahsi bir olay yanlış da olabilir ama bende yarattığı hissiyat böyle.
-
bisey sormak istiyorumda dhgate uzerindenmi aliyorsunuz formalarinizi yoksa jimmy yada bill gibi katalog uzerindenmi
Hocam son formamı 5 sene önce almışımdır ama billy jimmy dhgateteki satıcılar farketmiyor. Önemli olan thai quality olması hepsi aynı tezgahın malları sonuçta.
-
Arkadaşlar güncel kaliteli forma satan yer-kişi var mı bildiğiniz.
-
Dhgate’ten çok yorum almış ve yüksek puanlı formalara yönelebilirsiniz. Fiyatlar 190 TL + 1 ay bekleme şeklindedir.
Hem burada kargonu da takip edebilirsin. Türkiye’deki tedarikçilerde bunu yapabiliyor musun bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karısıkpızzaa7 -- 3 Eylül 2021; 19:52:59 >
Hocam ben baktımda bu thai quality yazan hiçbir forma bulamadım tam olarak nerde yazıyor. Rica etsem örnek link atar mısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X