Üzdü |
Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (656. sayfa)
-
-
Ben Turkiye'de uretiliyor saniyordum
-
Hocamlar ben uzun süredir Wolfsburg forması arıyorum ama genel olarak kalitesi düşük yapılıyor. Bildiğiniz önerebileceğiniz güzel bir yer var mıdır, çok makbule geçer :(
-
böyle bir ürünü nereden ve kaça bulabilirim.
-
Vay be dolar 2.5-3 lira olduğu sıralar ne ekmeğini yedik buraların..50- 60 liraya A kalite formalar alırdık şimdi hepsi yalan oldu
-
Hattrick forma, 150 tl.
Kargoyu bekliyorum :) Birkaç güne gelir.
-
arkadaşlar f1 için tişört mont gibi ürünleri bulacağımız bir satıcı var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sulo313
https://x.yupoo.com/photos/ax2084/albums/71176747?uid=1
Bunun gibi mi hocamKontak adresi bulamadım siz de var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu tracksuitlerin oldugu linkler çoğunlukla fabrikanın urun fotoğrafları için bütün satıcılar bu linkleri kullanıyor satıcı farketmez bu ceketli tracksuitler benim aldığım bir satıcıda 38 dolar
Bu linklerde iletişim adresi yok sadece foto için
Mesela dongshanstore da var mesela
Xlf888 de var bunlar tamamen foto linkleri
Kalite kalite degisiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://beonestore.x.yupoo.com/albums/84389874?uid=1&referrercate=277632
https://beonestore.x.yupoo.com/albums/84389877?uid=1&referrercate=277632
Bunların kalitesi nasil hocam sence bir bak istersen ama wolfsburg kalitesi standarttir daha üstünü bulamayız yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar çoğu satıcı Türkiye'ye gönderi yapmıyor. DHgate üzerinden ya da doğrudan satış yapan satıcılar arasından alışveriş yapan biri varsa güvenilir satıcı önerebilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stifflerHattrick forma, 150 tl.
Kargoyu bekliyorum :) Birkaç güne gelir.
hocam geldi mi? kalitesi nasıl? fotoğraf atma şansınız var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AvriLhocam geldi mi? kalitesi nasıl? fotoğraf atma şansınız var mı?
Alıntıları GösterGayet kaliteli duruyor hocam, çok kalın geldiği için ve evde çalıştığım için henüz giymedim.
Düzenleme : Fotoğrafta bir tık soluk çıkmış, iyi kamerası olan bir telefonla çektim neden soluk anlamadım ama bundan daha canlı rengi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 10 Aralık 2020; 8:23:50 >
-
Hocam yıllardır almak istiyorum, ancak malum takip ettiğimiz yerlerde pek kalitesine önem vermiyorlar. Logoları vesaire çok sıradan yapıyorlar. Örneğin geçtiğimiz sene beyaz formasına birebir orjinal olmuş ancak aynı logoyu yeşil formada kullanmamışlar üretirken. Acayip sinir bozucu durum. Pek fazla alan da olmadığı için baskılı bir numune de göremiyorum. Aslında orjinal direkt almak istiyorum ancak tanıdık da yok Almanya'da, geçtiğimiz sezon formaları da resmi web sitesinden kaldırılmış indirimden direkt uğraşmadan alırdım. Elim kolum bağlı durumdayım
-
Haklisin hocam elit kategoride takim olmadiginda bizim sitelerde cok kaliteli bulamıyorsun maalesef -
Jimmyden kargo dahil 25$'a gelen formaya kaç lira vergi kesilir? -
21 tl veya 18 tl civari tek forma di mi üzerine dusuk ucret yazsin söyleyin kendisine ben 18 liradan daha alt görmedim hiç 1 forma da 5 formada yaklaşık aynı ücret kesiliyor hocam bizzat tecrübe ettim -
Hocam formaların kalitesi orjinaline yakın mı? -
Jimmyden almadım ama hocam ben genellikle player aliyorum orjinaliyle ayırt edemezsin en azindan cok asiri ilgili olmayan birisi anlayamaz kumas kalitesi vs baya kaliteli onyuzden orjinal diye bir ton para vermeye gerek yok bence israf -
Beyler merhabalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemaleren58 -- 9 Mayıs 2021; 17:14:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X