|
Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (654. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dh Gate hakkında detaylı bilgim yok.Genel kural Yurtdışı alışverişlerinde yaklaşık %20 vergi ödüyorsun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Teşekkürler. 8 TL'de Gümrük Sunum ücreti varmış sanırım. Yaklaşık 40 Tl'ye filan patlar bana. -
hortlatmış olacağım ama hala forma almak mümkün mü buralardan -
Hocam instagram da uzakdogudan getirip satanlar var ben bir tane aldim real bekliyorum gelmesini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: JSmoove
Merhabalar beyler, Bordeaux'un geçen sezon veya bu sezonki formasını nerede bulabilirim. Jimmy'nin yupoo adresindeki katalogda 17-18 sezonu ev sahibi forması var ama mail attığımda elinde kalmadığını söyledi. DHGate veya benzeri yerlerden bulma şansım var mı? Bulabilirseniz eğer linkini gönderin, çok makbule geçer.1 yıl aradan sonra yazıyorum :) Bill'in katalogunda bu sezonun formasını buldum ama aklımı Southampton forması çok fena çeliyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: JSmoove1 yıl aradan sonra yazıyorum :) Bill'in katalogunda bu sezonun formasını buldum ama aklımı Southampton forması çok fena çeliyor..
Alıntıları GösterBana da Bill'de yer alan authentic rönesans İtalya forması beni al diye bağırıyor. Buraların canlanma zamanı gelmiş sanırım tekrardan.
-
Evet ben de NBA formalarına bakıyorum, çok güzel replikalar var birebir, tr fiyatları 200-300 civarı acaba fiyatları ne çok merak ediyorum
-
boca juniors forması lazım.
nike yaparken. alıyorduk boca forması.
şimdi adidasa geçmişler. nereden bulacağız nasıl getittireceğiz kuru falan geçtim. dışardan ürün getirtmeside dert.
kaliteli replkia yapan varmı bildiğiniz yer.
-
Beyler bu grubu tekrar canlandiralim bill ve jimmy dışında bir suru satıcı var ayrıca dhgate üzerinde de forma satışları mevcut
Evet dhgate de düşük kalite forma alma ihtimali çok yüksek ama en azından herkes fiyati uygun ve kalitesine güvendiği kişileri burada paylasirsa yalandan yere bir formayi insta vs gibi yerlerden hem de fan version 180-200 liraya almamış oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://beonestore.x.yupoo.com/albums/83711609?uid=1&referrercate=269431
+8613711666331
Bu da WhatsApp numarası
Kardeşim bu beonestore fotoları burada senin formanin heatrdy player versiyonu
Bildiğim kadarıyla beone Adidas player formayı 15 dolara satıyor (patch-isim no baskısı haric)
Satıcı işlemi soyle yapıyor malum aliexpress telif nedeniyle bu isleri engelledi bu sebepten bu satıcının aliexprestte sadece ödeme için bir sayfası var oradan sadece ödemeyi yapıyorsun yorum vs hicbirsey yazmıyorsun foto paylasmiyorsun paylaştığın an çünkü mağaza sıkıntıya giriyor bu sebepten satıcılar artık güvendikleri kişilere forma satıyorlar bir tek
Güvenmediği yabancı kişilere forma satmıyor
Birde covid ve bizim gümrük vergisi de bazi satıcıları etkiledi bildiğim kadarıyla ama buna rağmen hala bir suru satıcı var fiyatları ve kalitesi iyi olan grubu canlandiralim dememdeki amaç da bunları güncel olanları beraber paylaşıp yine ucuza kaliteli formalar alabilmek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sulo313
https://beonestore.x.yupoo.com/albums/83711609?uid=1&referrercate=269431
+8613711666331
Bu da WhatsApp numarası
Kardeşim bu beonestore fotoları burada senin formanin heatrdy player versiyonu
Bildiğim kadarıyla beone Adidas player formayı 15 dolara satıyor (patch-isim no baskısı haric)
Satıcı işlemi soyle yapıyor malum aliexpress telif nedeniyle bu isleri engelledi bu sebepten bu satıcının aliexprestte sadece ödeme için bir sayfası var oradan sadece ödemeyi yapıyorsun yorum vs hicbirsey yazmıyorsun foto paylasmiyorsun paylaştığın an çünkü mağaza sıkıntıya giriyor bu sebepten satıcılar artık güvendikleri kişilere forma satıyorlar bir tek
Güvenmediği yabancı kişilere forma satmıyor
Birde covid ve bizim gümrük vergisi de bazi satıcıları etkiledi bildiğim kadarıyla ama buna rağmen hala bir suru satıcı var fiyatları ve kalitesi iyi olan grubu canlandiralim dememdeki amaç da bunları güncel olanları beraber paylaşıp yine ucuza kaliteli formalar alabilmekMesaj attım Türkiye'ye gönderim yapmadığını söyledi. Nasıl güvendirebiliriz?
-
Cinden almakla ugrasacagima hattrick formadan alayim dedim o da cinden geldi :D
-
arkadaşlar jimmy yada Bill'den forma almak istiyorum. Bu arkadaşlar güvenilir midir forma kaliteleri nasıldır, hersey vergiler dahil kaça gelir? gümrük sorun çıkarır mı? Kısaca bilgilendirebilecek biri varsa çok sevinirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Hocam sahsi fikrim kendim alma imkanım varken ben araciyi tercih etmem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam jimy ve bill i ben hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar var gayet memnunlar formalara gelince cinde formalarin kalitesi genel olarak belli satıcıların geri bildirimleri önemli iletisimdeki kolayligi
Bill ile ben daha hiç iletisim kuramadım kendi arkadasimla direk whatsapptan konuşup siparişi hallediyorum genel olarak
Simdi bugün top quality denilen en yüksek kalitedeki forma fiyatları ortalama Adidas 16 usd nike puma 20 usd bunlar player mac forması fiyatları taraftar formaları ortalama 15 usd
Gümrük vergisine gelince en son ağustos 24 te geldi siparişim iki adet sipariş verdim 1. Sinde tek forma 2. Sinde iki adet firma vardi ve ikisininde gümrük vergi fiyati 21.5 TL idi muhtemelen belli bir ağırlık veya fiyata kadar ayni değerde gümrük vergisi o yüzden alirken bir pakette fazla almak daha karlı ama üst sınır ne kadardır orasını bilemem
Eger almayı düşünüyorsan özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X