Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzde 25 mi gümrük vergisi o halde sevgili Kewell? Kesin bilgi ise göze alabilirim gibi duruyor. Birde fiyatı üstünde yazıyor mu ki DHgate'den forma alınca?
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Dh Gate hakkında detaylı bilgim yok.Genel kural Yurtdışı alışverişlerinde yaklaşık %20 vergi ödüyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam. Teşekkürler. 8 TL'de Gümrük Sunum ücreti varmış sanırım. Yaklaşık 40 Tl'ye filan patlar bana.
  • hortlatmış olacağım ama hala forma almak mümkün mü buralardan
  • Hocam instagram da uzakdogudan getirip satanlar var ben bir tane aldim real bekliyorum gelmesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimdeki ürünü nerde bulabilirim? dhgate sitesinde var mı? ben aradım ama bulamadım
     Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

• quote:

Orijinalden alıntı: Samurayz

resimdeki ürünü nerde bulabilirim? dhgate sitesinde var mı? ben aradım ama bulamadım

Alabileceğim her varsa ben de bakıyorum

• Samurayz kullanıcısına yanıt

Keşke formacılar bu tarz yan ürünlerden yapsalar. Pep'in son maçlarda giydiği şu Cityzensler çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 7 Temmuz 2020; 21:7:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove

Merhabalar beyler, Bordeaux'un geçen sezon veya bu sezonki formasını nerede bulabilirim. Jimmy'nin yupoo adresindeki katalogda 17-18 sezonu ev sahibi forması var ama mail attığımda elinde kalmadığını söyledi. DHGate veya benzeri yerlerden bulma şansım var mı? Bulabilirseniz eğer linkini gönderin, çok makbule geçer.

1 yıl aradan sonra yazıyorum :) Bill'in katalogunda bu sezonun formasını buldum ama aklımı Southampton forması çok fena çeliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove

1 yıl aradan sonra yazıyorum :) Bill'in katalogunda bu sezonun formasını buldum ama aklımı Southampton forması çok fena çeliyor..

Alıntıları Göster

Bana da Bill'de yer alan authentic rönesans İtalya forması beni al diye bağırıyor. Buraların canlanma zamanı gelmiş sanırım tekrardan.

• Evet ben de NBA formalarına bakıyorum, çok güzel replikalar var birebir, tr fiyatları 200-300 civarı acaba fiyatları ne çok merak ediyorum

• boca juniors forması lazım.

nike yaparken. alıyorduk boca forması.

şimdi adidasa geçmişler. nereden bulacağız nasıl getittireceğiz kuru falan geçtim. dışardan ürün getirtmeside dert.

kaliteli replkia yapan varmı bildiğiniz yer.

• Beyler bu grubu tekrar canlandiralim bill ve jimmy dışında bir suru satıcı var ayrıca dhgate üzerinde de forma satışları mevcut
    Evet dhgate de düşük kalite forma alma ihtimali çok yüksek ama en azından herkes fiyati uygun ve kalitesine güvendiği kişileri burada paylasirsa yalandan yere bir formayi insta vs gibi yerlerden hem de fan version 180-200 liraya almamış oluruz

• https://beonestore.x.yupoo.com/albums/83711609?uid=1&referrercate=269431

+8613711666331
    Bu da WhatsApp numarası

Kardeşim bu beonestore fotoları burada senin formanin heatrdy player versiyonu
    Bildiğim kadarıyla beone Adidas player formayı 15 dolara satıyor (patch-isim no baskısı haric)
    Satıcı işlemi soyle yapıyor malum aliexpress telif nedeniyle bu isleri engelledi bu sebepten bu satıcının aliexprestte sadece ödeme için bir sayfası var oradan sadece ödemeyi yapıyorsun yorum vs hicbirsey yazmıyorsun foto paylasmiyorsun paylaştığın an çünkü mağaza sıkıntıya giriyor bu sebepten satıcılar artık güvendikleri kişilere forma satıyorlar bir tek
    Güvenmediği yabancı kişilere forma satmıyor
    Birde covid ve bizim gümrük vergisi de bazi satıcıları etkiledi bildiğim kadarıyla ama buna rağmen hala bir suru satıcı var fiyatları ve kalitesi iyi olan grubu canlandiralim dememdeki amaç da bunları güncel olanları beraber paylaşıp yine ucuza kaliteli formalar alabilmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sulo313

https://beonestore.x.yupoo.com/albums/83711609?uid=1&referrercate=269431

+8613711666331
    Bu da WhatsApp numarası

Kardeşim bu beonestore fotoları burada senin formanin heatrdy player versiyonu
    Bildiğim kadarıyla beone Adidas player formayı 15 dolara satıyor (patch-isim no baskısı haric)
    Satıcı işlemi soyle yapıyor malum aliexpress telif nedeniyle bu isleri engelledi bu sebepten bu satıcının aliexprestte sadece ödeme için bir sayfası var oradan sadece ödemeyi yapıyorsun yorum vs hicbirsey yazmıyorsun foto paylasmiyorsun paylaştığın an çünkü mağaza sıkıntıya giriyor bu sebepten satıcılar artık güvendikleri kişilere forma satıyorlar bir tek
    Güvenmediği yabancı kişilere forma satmıyor
    Birde covid ve bizim gümrük vergisi de bazi satıcıları etkiledi bildiğim kadarıyla ama buna rağmen hala bir suru satıcı var fiyatları ve kalitesi iyi olan grubu canlandiralim dememdeki amaç da bunları güncel olanları beraber paylaşıp yine ucuza kaliteli formalar alabilmek

Mesaj attım Türkiye'ye gönderim yapmadığını söyledi. Nasıl güvendirebiliriz?

• Cinden almakla ugrasacagima hattrick formadan alayim dedim o da cinden geldi :D

• arkadaşlar jimmy yada Bill'den forma almak istiyorum. Bu arkadaşlar güvenilir midir forma kaliteleri nasıldır, hersey vergiler dahil kaça gelir? gümrük sorun çıkarır mı? Kısaca bilgilendirebilecek biri varsa çok sevinirim

• Worqua kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde benim kendisinden almisligim vardi ama covid sürecinden sonra kendisi turkiyeye geçici süreliğine gönderim yapmayı iptal etmiş ama benim başka bir satıcı arkadaşım var 4 yıldır kendisinden satın alıyorum istersen özelden yaz yardımcı olayım sana bak hatta en son aldığım iki formayı atayım bak  Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda  Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

• Reinhardt kullanıcısına yanıt
    Hocam sahsi fikrim kendim alma imkanım varken ben araciyi tercih etmem

• Samurayz kullanıcısına yanıt
    Hocam jimy ve bill i ben hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar var gayet memnunlar formalara gelince cinde formalarin kalitesi genel olarak belli satıcıların geri bildirimleri önemli iletisimdeki kolayligi
    Bill ile ben daha hiç iletisim kuramadım kendi arkadasimla direk whatsapptan konuşup siparişi hallediyorum genel olarak

Simdi bugün top quality denilen en yüksek kalitedeki forma fiyatları ortalama Adidas 16 usd nike puma 20 usd bunlar player mac forması fiyatları taraftar formaları ortalama 15 usd

Gümrük vergisine gelince en son ağustos 24 te geldi siparişim iki adet sipariş verdim 1. Sinde tek forma 2. Sinde iki adet firma vardi ve ikisininde gümrük vergi fiyati 21.5 TL idi muhtemelen belli bir ağırlık veya fiyata kadar ayni değerde gümrük vergisi o yüzden alirken bir pakette fazla almak daha karlı ama üst sınır ne kadardır orasını bilemem
    Eger almayı düşünüyorsan özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım  Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

• 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.