Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    sekiznumara bill veya jimmy den getiriyor yani ha siz almışsınız ha ordan. boşuna fazla para vermenize grek yok.
  • Atacante kullanıcısına yanıt
    Dhgate ürünleri Bill ve Jimmy deki ürünlerin fiyatlarından 10-20 tl aşağıda oluyor fakat satıcı size ürünün isteğiniz dışındaki versiyonunu gönderebiliyor ( 3 forma aldım 2 sinde öyle oldu) ayrıca dhgate deki formaların kaliteleri iyi olmuyor (logo veya amblem yanlış veya baskılar eğik)
  •  Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

BU FORMAYI ARIYORUM ZAMANINDA UZAK DOĞUDAN GETİREN BİR ARKADAŞ LÜTFEN BANA ULAŞSIN BEDELİYLE ALACAĞIM.
  • fativno F kullanıcısına yanıt
    Bill ve Jimmy dediğiniz ne hocam ? Ben sekiznumaradan aldım italya ve leipzig. leipzig istanbulda ama elime daha gelmedi bir haftadır. umarım kalitelidir.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    hocam bill ve jimmy bu sekiznumara, hatrickforma gibi arkadaşların sizin o formanızı tedarik ettiği satıcılar. Zamanında bu forumda görmüşler herhalde onlarda bu forma işini ve bunu ticarete dökmüşler. Türlü türlü yalanlarla insanlara kar payı katarak getirip satıyorlar.

Bill dediğimiz arkadaşın kataloğu:http://wavesoccer.x.yupoo.com/

Jimmy dediğmiiz arkadaşın kataloğu:http://kingsemsport2.x.yupoo.com/

Bu elemanlardan aldınız mi kalite nasıl ve nasıl alabiliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam çok teşekkürler.
  • Italya için çıkarılan rönesans ürünlerini bulabileceğim bir yer var mı ? TR'de satan var fakat TR'deki komisyonculara para vermek istemiyorum. Jimmy'e baktım ama belki gözümden kaçmış olabilir yardımcı olacak var mı ?

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 15 Aralık 2019; 21:41:32 >

• GameChanger G kullanıcısına yanıt
    bill in maili : bill@wavefutbol.com

jimmy nin maili : jimmy@kingsemsport.com

bu arkadaşlara gmail üzerinden mail gönderin. İstwdiğiniz forma/bedeni/ arkasında ne yazcak / kolunda hangi patch olcak falan diye. ondan sonra size fiyat verecek sizde verdiği fiyatı aliexpress üzerinden ödeyeceksiniz

(aliexpress mağazalarından direk forma fotoğrafı yok çünkü sitede yasak o yüzden endişelenmeyin ayrıca bizim için en iyi ödeme yöntemi bu çünkü paypal ülkemizde kullanılmıyor)

sonrası zaten kolay arkadaş size kargo takip numarasını yolluyor genellikle de 15 gün içerisinde formanız TR ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha önce kalitesinden memnun kaldığınız hangisi ondan alalım Nba forma düşünüyorum ben daha çok

• GameChanger G kullanıcısına yanıt
    fark yok tıpatıp aynı ikiside her konuda sadece Jimmy fiyat konusunda Bill kadar esnek değil. (3-4 dolar oynama var aralarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fativno -- 16 Aralık 2019; 19:3:1 >
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    Sweatshirt falan çıkmadı Bill veya Jimmy de usta. Büyük ihtimalle sekiznumara falan kendileri özel yaptırttılar arz çok olunca çünkü tüm aracılar toplamda bundan binli sayılara yakın satmıştır. Sağlam para.
    Evet fark ettim. Ben formadan çok yan ürün daha çok seviyorum. Umarım böyle bir satıcı bulabilirm.
    umarım hocam. bugüne kadar kaç forma aldınız
    Bundan 6 yıl önce lisedeyken her ay 20-30 arası getirip lise çevreme satıyordum. :D
    Dortmund 2013 şl forması var mı hocam sizde ya, Bi tanıdığınızda faln
  • italy sweatshirt her yere baktım yok.Sekiz numaraya para kaptırmak istemiyorum
  • Galiba 2010 olması lazım. CL ve oyuncu forması değil. TR'deki çakmacılardan alınmış.

@CardoMann

Ben de bulamadım. Bulursan konuya atar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 18 Aralık 2019; 1:20:41 >
  • Sevgili arkadaşlar 20 Dolarlık DHgateden alacağım bir formaya TL olarak ne kadar vergi veririm?

Teşekkürler.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    5 $ vergi ödersin...

• 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.