Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltelaurids999 -- 21 Eylül 2021; 13:5:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler forma değil de takımların sol göğsünde amblemli polo yaka t shirtleri var. Onları nerdentemin edebilirim?

• M beden formasi olupta satmak isteyen olursa aliciyim ugrasmak istemiyorum suan burdan

Liverpool veya psg olursa mukemmel olur onun harici farketmez forma lazim suan

• formalar çok çakma ve kalitesiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

formalar çok çakma ve kalitesiz
    Hangi satıcıdan aldın ? bazı satıcalardaki formaları orjinalinden ayırmak imkansız
  • elinde daha önceden alınmış forma olup, uygun fiyata satmak isteyen varsa konuşabiliriz.

• Ayın 6 sinda yuksek yorumlu bir satıcıdan sipariş verdiğim forma 7 gün de tr ye geldi. Elime gecmedi ama yurtdışı geliş kaydı falan yapılmıs görünüyor. Buradan elime kaç gunde gecer?

• Basketbol şortu satan güvenilir bir Dhgate satıcısı önerir misiniz?

• daha önce buradan forma alıp satmak isteyenler varsa talip olabilirim
  • Juventus 2017-2018 ince çubuklu formasını arıyorum.

Daha önce alan var mı ? Hangi satıcıdan aldı ? Kalitesi nasıl ?

• Arkadaşlar şu an bu siteden aldığım elimde Minnesota Timberwolves basketbol forması var.Yolda da PSV , Liverpool ,Meksika ve Wolverhampton var hepsi S beden ilgilenenler PM den yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkranYapanAdam -- 27 Temmuz 2018; 14:31:6 >
  • Yurtdışından forma getiriyorum depomuz var, 2-3 güne elinize ulaşır. Bakmak için pm

• hayal oldu artık
  • Bir zamanlar bu konu çok hareketliydi,hatta konunun ilk mesajındaki anlatım da bana ait

Hey gidiii....

Artan kurlardan sonra aliexpress uygulamasını bile telefonumdan sildim.Emeği geçen herekse teşekkürler
  • Aynen öyle. Eskiden sırf zevkine forma alıyorduk, şimdilerde hayali bile zor

• Merhabalar beyler, Bordeaux'un geçen sezon veya bu sezonki formasını nerede bulabilirim. Jimmy'nin yupoo adresindeki katalogda 17-18 sezonu ev sahibi forması var ama mail attığımda elinde kalmadığını söyledi. DHGate veya benzeri yerlerden bulma şansım var mı? Bulabilirseniz eğer linkini gönderin, çok makbule geçer.
  • Lebron lakers alan var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHgate üzerinden sırf deneme amaçlı Galatasary forması aldım renkler rezalet, sarı kırmızı değil bildiğin turuncu kırmızı yapmışlar ama aldığım real madrid ve man united formaları efsane kaliteli.
  • Dostlar geçen liverpool sipariş ettim china post air mail ile ürün tr ye gelmiş ptt ye sanırım. Ne zamana elime ulasır(eskisehirdeyim) akıbetini nasıl öğreniriz.

• .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltelaurids999 -- 21 Eylül 2021; 13:5:52 >
  • 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.