Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memole

arkadaşlar bu bölümde eşofman siparişi veren ya da soran göremedim. eşofman alabileceğimiz satıcılar var mı?

bir de konu içi arama yapmak istiyorum bulamadım.

ben aldım hocam siparişin gelmesini bekliyorum .kargo gelince haber veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati2626

quote:

arkadaşlar bu bölümde eşofman siparişi veren ya da soran göremedim. eşofman alabileceğimiz satıcılar var mı?

beklerim. hangi satıcı ve hangi ürün olduğunu da eklersiniz.
  • Ya bi türlü ÇSKA Moskova forması bulmadım. Bulabilen olursa haberdar edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya 2018 yeşil forma player version arıyorum. Bir kaç satıcıya sordum ama daha yok dediler. Gören haber verebilir mi lütfen?

• quote:

quote:

quote:

DHgate
    Satın Al 19 20 Milyonarios Bogota Uzun Kollu Futbol Forması Valle Mosquera H. Rojas Salazar Montoya Benitez Özelleştirmek Ev Mavi 2019 Futbol Gömlek, $13.42 | DHgate.Com'da
    https://tr.dhgate.com/product/aaa-quality-2017-2018-james-soccer-jacket/406153696.html

Wuxiehong adlı satıcıdan bayern münih eşofman takımını 10.03.2018 tarihinde satın aldım.14.03.2018 tarihinde kargoya verdi ve 28.03.2018 tarihinde ürün elime geçti.Eşofman takımı gerçekten çok kaliteli duruyor.Satıcıyla özel mesaj yoluyla indirim istedim 2 dolar bir indirim yaptı.Ürün elime geçinçe 2 dolları kredi kartıma yatıracağını söyledi.
     Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

Fotoğrafları iş yerinde aceleyle çektim kalitesinden dolayı kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memati2626 -- 28 Mart 2018; 11:22:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

DHgate
    Satın Al 19 20 Milyonarios Bogota Uzun Kollu Futbol Forması Valle Mosquera H. Rojas Salazar Montoya Benitez Özelleştirmek Ev Mavi 2019 Futbol Gömlek, $13.42 | DHgate.Com'da
    https://tr.dhgate.com/product/aaa-quality-2017-2018-james-soccer-jacket/406153696.html

Wuxiehong adlı satıcıdan bayern münih eşofman takımını 10.03.2018 tarihinde satın aldım.14.03.2018 tarihinde kargoya verdi ve 28.03.2018 tarihinde ürün elime geçti.Eşofman takımı gerçekten çok kaliteli duruyor.Satıcıyla özel mesaj yoluyla indirim istedim 2 dolar bir indirim yaptı.Ürün elime geçinçe 2 dolları kredi kartıma yatıracağını söyledi.

Hocam fotoğraf atabilirmisiniz bende eşorfman takımı almayı düşünüyorum hem de buraya bakıp almayı düşünenlerede yardımcı olur

• Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam.
  • memati2626 M kullanıcısına yanıt
    güzelmiş güle güle kullanın. ben bir takım değil de normal adidas, puma, nike eşofman takımı veya sweatshirt bakıyorum. aramaya "adidas sweatshirt" yazınca çıkmıyor. ancak aldığınız futbol takım eşofmanı adidasın? nasıl aramak lazım
  • quote:

Ekledim hocam.

DHgate
    Satın Al 2019 Juventus Home Futbol Formaları 18 19 Erkek # 7 RONALDO # 10 DYBALA Futbol Forması PJANIC MANDZUKIC COSTA HIGUAIN BERNARDESCH Futbol Forması, $14.84 | DHgate.Com'da
    https://tr.dhgate.com/product/best-quality-1-tracy-mcgrady-jersey-2017/407645931.html#s1-0-1;searl
    |1196010053

Güvenilir midir hocam bu satıcı?

• Dhgate Şampiyonlar ligi Patchli ve Fontlu Wijnaldum forması aldım. Gelince editlerim. Bakalım merak içindeyim.

• güvenilir hocam vaktinde kargoya verdi bir yamugunu görmedim
  • juve forması aldım sarı olan deplasman formasından baya kaliteli hatta üstünde adidas orjin etiketi falan var bi sıkıntısı yok begendim
  • Nba formasi aldim dhgate sitesinden tanesi 58 liraya gelince bende ss koyarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

juve forması aldım sarı olan deplasman formasından baya kaliteli hatta üstünde adidas orjin etiketi falan var bi sıkıntısı yok begendim

Hocam bedenler orijinalle ayni mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 2 Nisan 2018; 22:37:55 >
  • aynı ben L giyiyorum L aldım tam oldu

yalnız ben dybala aldım sansa adam kırmızı gördü ve juve de fena yenildi kaderiyle oynadım takımın (:
  • Liverpool forması almak istiyorum max 80tl civari en kaliteli nerden alabilirim ? Dhgate, sekiz8numara gibi secenekler arasından.
  • GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:38:18 >
  • Galatasaray ın 2015-2016 formasını bulabilir miyiz acaba bu formaları isteğe göre mi yapıyorlar acaba yoksa stoktan felan mı veriyorlar acaba
  • GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    13 dolara aldım ben hocam. Bekliyorum bakalım nasıl gelecek. 58 TL'ye denk gelmişti.

• arkadaşlar beckham'ın beyaz yakalı manchester formasıyla, zidane'nin fransa formasından arıyorum, düzgün tayland bulamadım. yardımcı olabilir misiniz? ikiside 98 yılıydı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.