Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
396
Favori
595.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam,
    PSG siyah formasını aldığım linki bırakıyorum. Ürün gayet kaliteli ve 50TL gibi bir fiyata aldım. Thai Quality bu arada.

Bu da resimleri. Dilersen Ligue 1 yerine CL logosu isteyebilirsin. Yazı tipi de değişiyor CL seçiminde. Notlara yazarsın.
    https://forum.donanimhaber.com/uzakdogu-dan-forma-almak-isteyenler-buraya-bilgi-ilk-mesajda--75261129-646

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 25 Ocak 2018; 20:35:46 >

• ___a7___ _ kullanıcısına yanıt
    Normal n11, HB gibi yerlerden nasıl sipariş veriyorsan bu da öyle.
    1- TC kimlik no. yazıyorsun, çünkü yurtdışı menşeili bir ürün alıyorsun sonuçta ve gümrük vb. olayları var.
    2- Adresinde ve isminde Türkçe karakterler kullanma ki problem çıkmasın.
    3- Türk takımlarının forma sayısı az, olsa bile TL'ye yuvarladığında 60-65TL'ye gelecek. Kalitesi hakkında fikrim yok.
    (Örn: FB yeni sezon forması 15-18$ aralığında)
    4- Yüksek kalite işi tamamen araştırmana bağlı. Çok satılan ürünleri tercih et, güvenilirlik yüzdesine bak. Thai Quality diye geçen ürünler diğerlerine nazaran bir tık daha kaliteli. Player version olan ürünler de Fan version ürünlere göre kumaş olarak daha iyi fakat çok az daha pahalı.
  • Hamburg forması almak istiyorum bulabilen biri link paylaşabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • los angeles lakers formaı ve şortu arıyorum bilen biri link atabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Buradan alabilirsin. Güvenilir.

Bu da bir diğer seçenek. Beyaz forma mevcut bunda sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 25 Ocak 2018; 22:0:1 >

• Forma-şort ikilisini set olarak bulamadım, sattıklarını sanmıyorum fakat forma için bu linkten göz atabilirsin. Çok satanlardan birini tercih edebilirsin.

Bu da şort için arama linki.

www.dhgate.com
    Wholesale Basketball Wear in Athletic & Outdoor Apparel - Buy Cheap Basketball Wear from China best Wholesalers | DHgate.com
    https://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&sus=&searchkey=los+angeles+short&catalog=024058004#Homesearch201403

• quote:

Orijinalden alıntı: Neurtal

Forma-şort ikilisini set olarak bulamadım, sattıklarını sanmıyorum fakat forma için bu linkten göz atabilirsin. Çok satanlardan birini tercih edebilirsin.

Bu da şort için arama linki.

www.dhgate.com
    Wholesale Basketball Wear in Athletic & Outdoor Apparel - Buy Cheap Basketball Wear from China best Wholesalers | DHgate.com
    https://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&sus=&searchkey=los+angeles+short&catalog=024058004#Homesearch201403

teşekkürler

• Neurtal kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kac gunde geldi forma ? Bide bu kdv olayi ne oluyor odeme yaparken

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    8 Kasım'da satın almıştım, 16 Kasım'da elimde oldu.
    KDV olayını anlamadım, ne anlatmaya çalışıyorsun? Ödeme yaparken doları 4TL olarak baz alın, yurtdışı menşeili siteden alışveriş yaptığımız için kur sabit değil, yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 26 Ocak 2018; 12:9:45 >
  • 8 Ocak'ta sipariş verdiğim Almanya 2017 Konfederasyon Forma + Şort ikilisi bugün elime geçti.

Kalitesi harika. Almış olduğum Juventus forması tam bir faciaydı. Sadece Almanya armasında ipler biraz sökülmüş. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, çözmesi basit iş.

İkisini 17$ fiyatına aldım. Satıcıya ufak bir ricanın ardından formayı S beden, şortu da M beden yolladı. Ayrıca şorta numara yazdırmak istemedim, güzel durmuyordu.

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 26 Ocak 2018; 13:44:9 >

• şu formayı bulamadım bi türlü

Hayırlı olsun hocam harika duruyor gerçekten

Armaya da hiç takılma belli olmuyor bile

• Nasıl bulamadın? Var ya işte.

Sağdan 2. seçenek. Sipariş ederken de not kısmına "Siyah" olanı istediğini söyle.

Hatta mesaj at satıcıya, fotoğraf mevcutsa elinde atıyor sana.

Buna da bakabilirsin. Bu satıcıdan da fotoğraflarını isteyebilirsin. Burada da Black City mevcut. Ürün satışı yaparken ön kısmını atamazlar genelde, çünkü logolar vb. telife giriyor. Özel mesajla ulaştırıyorlar orijinal halini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 26 Ocak 2018; 19:11:1 >

• Olcaysson kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:31:40 >
  • Çok sağol hocam. Ufak bıçak darbeleriyle sökülenleri hallederim ya, sıkıntı değil.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsarimsi

Linki varsa atar mısın hocam bu formanın

Satıcısına bir bakayım

Aldığım satıcı bu ama ürünü satışa kapatmış. Başka satıcılarla da iletişime geçtim fakat forma+şort ikilisine 23$ gibi abes fiyat çektiler.

Bu da kapanan ürünün linki:
    DHgate
    2019 Top Thai Quality 2018 Russia World Cup Red Soccer Jersey 2018 Grey White KOKORIN ARSHAVIN KERZHAKOV YUSUPOV DZAGOEV Football Shirt S 4XL From Sports868, $13.56 | DHgate.Com
    https://www.dhgate.com/product/top-quality-2017-men-kits-4-stars-germay/405266669.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 26 Ocak 2018; 19:13:56 >

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:31:54 >
  • RC Strasbourg Alsace forması bulabilecek var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.