Bildirim
Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (648. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Beyler salah formasi alicam varmi daha once liver formasi alan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylar sonra siparişimi vereceğim sonunda ancak hangi satıcıdan alacağım konusunda kararsız kaldım.
www.dhgate.com
Wholesale nottingham forest jersey - Buy Cheap nottingham forest jersey from China best Wholesalers | DHgate.comhttps://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&sus=&searchkey=nottingham+forest+jersey&catalog=#Homesearch201403
İşin ehli birisi yardımcı olabilir mi?
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:33:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: avsarimsi
Yüksek miktarda satan,
Geri dönüşü yüksek ve yüksek oylu hatta varsa fotolu yorumu olan,
Thai kalite,
Şartlarını taşıyan bir ürün seçerseniz daha memnun kalırsınız bence
Peki ürünler hangi kargo ile geliyor? Yani çalıştığım için gündüz vakitlerinde evde olmuyorum. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:37:2 >
Milan, sevilla, boca ve liverpool forması alacaktım ama dolar bu fiyattayken kararsız kaldım. Sadece 2004-2005 milan forması alırım olmazsa.
"VAT Number" istiyor benden o nedir arkadaşlar? Ne yazmam gerekiyor o bölüme? -
Hocam vat kdv diye biliyorum ama ne alaka formayla?
Hocam eski formaları bulabileceğimiz satıcı var mı? Ben de Ronaldolu Brezilya veya inter forması bakıyorum
Shipping için adres yazma bölümünün en sonunda yer alıyor ve doldurulması mecburi diyor. Bir şey yazmak zorunda mıyım yoksa rastgele bir şey sallayabilir miyim, bilemedim. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:37:13 >
Thai kalite nba forma satan satıcı önerir misiniz? Hızlı bir şekilde elime geçmesini istiyorum bu yüzden tecrübeli arkadaşlar yardım ederse seviniirm.
Eşorfman, kazak, spor ayakkabı gibi şeyleri alan oldu mu hiç? -
Arkadaşlar en iyi Galatasaray formasını satın alabilmek için hangi satıcıyla irtibata geçmem lazım
Basketbol forması yaptıracagız , daha önce yaptıran var mı ? -
DHGate'te satıcılar ortalama kaç günde kargoya veriyorlar. 2 sipariş verdim farklı satıcılardan biri 3 diğeri 4 gün önce ikisi de kargoya verilmedi. Aliexpress'te 2-3 günde kargoya veriyordu satıcılar. -
arkadaşlar bu bölümde eşofman siparişi veren ya da soran göremedim. eşofman alabileceğimiz satıcılar var mı?
bir de konu içi arama yapmak istiyorum bulamadım. -
en ucuz en kaliteli uzun kollu forma nerden alabilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:38:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X