Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jimmy kingsemsport kalitesinde DHGate satıcısı var mıdır acaba? 20$ biraz fazla geliyor artık forma için.
  • Bill adlı arkadaştan bugün forma siparişi verdim gelince buraya atarım fotosunu ayrıca artık Excel dosyası ile uğraşılmıyor direk email atıp yazıyorsunuz forma/patch/isim numara/beden
    bill@wavesoccer.com

-edit-

Formam 18 gün içinde geldi ve çok güzle gerçekten kesinlikle sipariş edebilirsiniz.. Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fativno -- 3 Nisan 2019; 11:55:24 >

• Bu konu ölü müdür artık yaa?!? Güncel satıcı önerileri olan yok mudur? Ben chgate sitesinden arıyorum sürekli ama öneri olmadan da güvenemiyorum? retro formalar 30 dolar civarında, bu parayı da elden çıkarmak kolay olmuyor :) Önerilere açığım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fativno

Bill adlı arkadaştan bugün forma siparişi verdim gelince buraya atarım fotosunu ayrıca artık Excel dosyası ile uğraşılmıyor direk email atıp yazıyorsunuz forma/patch/isim numara/beden
    bill@wavesoccer.com

-edit-

Formam 18 gün içinde geldi ve çok güzle gerçekten kesinlikle sipariş edebilirsiniz..
    Ben bu Bill denilen arkadaşa mail attım, mail adresi hatalı ulaşmıyor deniyor :) Help meeee :)

• mmtngc M kullanıcısına yanıt
    bill@wavefutbol.com hocam
  • fativno F kullanıcısına yanıt
    Bill'de fiyat nedir hocam?
  • davalaa D kullanıcısına yanıt
    değişiyor hocam ama elbette dhgate e göre pahalı 15-20 tl.. ama bilmek lazım ki bill kaliteli ve güven veriyor insana genede seçim sizin :)
  • Arkadaşlar nostalji Brezilya Ronaldo forması satan satıcı var mıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

adidası bu adibreak modelini sipariş verebileceğim bi satıcı bulabilir miyim? 400 lira dolayları trde

• eskilerden kalma formalaranız alınır özellikle dortmund 2013 cl forması
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elreond -- 18 Temmuz 2020; 15:7:56 >
  • Merhaba, dhgate üzerinden Thai kalite form satan güvenilir satışcı onerisi olan var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmtngc

Merhaba, dhgate üzerinden Thai kalite form satan güvenilir satışcı onerisi olan var midir?
    evet ustalar, DHgate uzerinden kalitli forma saticilari var midir?
  • Futbol takımlarının yan ürünlerini (kapüşonlu üst) satan birisi var mı acaba?
  • Hazie indirim muhabbetleri varken su konuyu bir canlandiralim ya hangi satici iyidir

• arkadaşlar sekiznumaradan alan oldu mu acaba ? nasıldır yprumlarınız neler ?
  • Vergi sistemi beni korkutuyor. Almak istediğim ürün var. Yol gösterecek bir arkadaş var mıdır?

• Bu konuya cevap yazan yok artık herhalde :) Soru çok, cevap yok.
  • Zamanında çok forma aldık ama doların patlaması ve yeni vergilerden sonra anlamsız hale geldi o nedenle ilgilenen ve alan kalmadı. Ben player version formaları alırken dolar 2 küsürdü 50 liraya bire bir maç forması alıyoduk. Şimdi alsan 150-200 liraları bulur. Öyle duruma geldik ki çin ve replika ürünler bile ucuza alınamıyor, bizim için ucuz ürün diye birşey kalmadı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Vergi sistemi beni korkutuyor. Almak istediğim ürün var. Yol gösterecek bir arkadaş var mıdır?
    ne kadar ürün alırsanız alın genellikle 15-20 arası değişiyor tabi ürünler tek bir paketin içindeyse eğer.
    kapıda ödüyorsunuz vergi ücretini nakit olarak.
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.