Şimdi Ara

Uzakdoğu Phuket + yer önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adios puanlarla kasım sonu phuket'e gitmek isitoyurm. Ama hazır o kadar yolu gitmişken öncesinde bir yerler daha görmek niyetim.

Singapur ile kualalumpurarasında kaldım. Daha önceden giden arkadaşlar hangisini önerir?

Singapur için aşırı pahalı, kualalumpur içinde pek birşey yok diyorlar bilemedim?

yardımlar için şimdiden +rep :)

• Merhabalar , Bizim forumumuz da diğer forumlarda olan Rep sistemi gibi bir sistem mevcut değil. Eğer ironi yapmadıysanız bunu belirleterek sohbete giriş yapmak istiyorum.

Phuket ve Pattaya bu ikisi yeterli olacaktır. Size şimdiden iyi eğlenceler.
  • Bu konuda öneride bulunabilmek için önemli olan, ayırılan bütçe ve ayırılan zamanın bilinmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

Bu konuda öneride bulunabilmek için önemli olan, ayırılan bütçe ve ayırılan zamanın bilinmesidir.

+1
  • ben geçen yıl tayland malezya singapur gezisi yaptım. malezya yerine singapuru tavsiye ederim. kuala lumpura da sırf petronas kuleleri için gittim. çin mahallesinde (meşhur petaling street paralelinde) kaldım baya bi pisti:D
    singapurda clark quay de hostelde kaldım geceliği 40tl kahvaltı dahil. metro ile heryere ulaşım var, sentosa adasında unıversal studios gittim bir günü alıyor adayı da gezmek istersen ekstra bir gun daha ayırman lazım, gece safarisii felanda yapabilirsin benim zamanim kalmadığı için gidemedim ayrıca 2 gece 3 gün singapurda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu006 -- 9 Ağustos 2013; 13:08:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.