arkadaşlar forumdanve diğer yerlerden araştırdım ama uzaktan bağlanmaişini ama çok bir şey anlamadım uzaktaki bir bilgisayara bağlanmayı diyorlar ki port açman gerek ama bazı kimselerde hiç bir ayar yapmadan da bağlanılabileceğini duymuştum arkadaşlar nedir bu telnet olayı öyle bir şey de varmış kafam çok karışık bana yardım edin
ADSL modeminden programın kullandığı port numarasını kendi bilgisayarına yönlendirmen gerekir. NAT (Network Address Translation) ayarları veya buna benzer port yönlendirme yapabileceğin kısımdan yapabilirsin. Ama dediğim gibi ilk önce bağlanacağın programın kullandığı port numarasını öğren. Aynısını karşıdaki bağlanacağın bilgisayara da yapman gerekebilir.
Remote Admin, Symantec PC Anywhere, Ideal Admin benzeri programlar işini görecektir. Windows'un da kendi içinde uzak masaüstü olayı var. Yine onda da port açman gerekecek.
quote:
Orjinalden alıntı: 565tt
arkadaşlar forumdanve diğer yerlerden araştırdım ama uzaktan bağlanmaişini ama çok bir şey anlamadım uzaktaki bir bilgisayara bağlanmayı diyorlar ki port açman gerek ama bazı kimselerde hiç bir ayar yapmadan da bağlanılabileceğini duymuştum arkadaşlar nedir bu telnet olayı öyle bir şey de varmış kafam çok karışık bana yardım edin
dostum onlar programla bağlanıyorlar.. programın ismide prorat diye bi program.. www.prorat.net adresinden ulaşabilirsin.. tamamen yasaldır ama herkez hack amaçlı kullanıyor.. bunun içinde kimse yasal olduğu için bir şey diyemiyorlar..
herkese teşekkürler sağolun arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme