Bildirim
Uzaktan Geç Algılama Sorunu
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sanırım ps3'ün de sorun var -
eminmisin nasıl bi sorun olabilir daha önceki tv de bu sorun yoktu -
tam emin olmamakla beraber bazı tv'lerde input lag problemi olduğunu duymuştum tv'da görüntülerde bi ayar olması olması lazım onu game olarak seçince problem düzeliyordu ama dediğim gibi tam olarak hatırlıyamıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: ylönen
tam emin olmamakla beraber bazı tv'lerde input lag problemi olduğunu duymuştum tv'da görüntülerde bi ayar olması olması lazım onu game olarak seçince problem düzeliyordu ama dediğim gibi tam olarak hatırlıyamıyorum...
Bu aklıma gelmemişti diğer tv de de sorun yoksa kesinlike arkadaş haklı. -
aynı sorun bendede vardı merak etme kullandığın televizyonun tepkime süresi fazladır.Evimde salonumdaki 7 milyarlık televizyonumda oyunu oynayamamıştım ama odamdaki 500 milyon luk televizyon rahat rahat oynattı ve oyunda yaşadığın geç algılama probleminin ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum, ben bateriyi kıracaktım nerdeyse ama dediğim gibi televizyonun marka ve modelinden kaynaklanıyordur oyunda bir sorun yok -
Tv'de sorun. Tv'nin ayarlarını kurcala belki çözersin sorunu -
saolun arkadaslar sorun tv de oldugunu duyunca rahatladım
benim tv de bide hdmı yok yeni led tv alcam ve ona baglicam
yani suan scarttan baglı ondanda olabilirmi sorun
ve samsungun ledlerinde bu sorun olma şansı varmı
ayarları kurcalamadım ama bişey bulamadım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X