Şimdi Ara

uzaktan kumandalı araba alıcam fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzaktan kumandalı araba alıcam fakat şarzlı bi araba alacağımdan yavaş gidiyor yani bana öyle geliyor ben bu arabadaki motora kalem pil ile takviye yapsam nasıl olur 2 kalem pil yada 4 tane yada 1 milyoncularda satılan uzaktan kumandalı arabalar daki motoru alıp çift motor taksam ? cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q1q1q1 -- 14 Haziran 2009; 23:10:31 >

• cevap verecek yokmu arkadaşlar yardımcı olun lütfen
  • cevap yazan yokmu yardım edin arabanın hızlanması için ne yapabilirim
  • daha iyi bir motor kullan voltu arttır akımıda sürücü cıkışlarındaki transistörleri düşük gelebilir daha güçlü bir transistör kullan veya mosfet
  • abi sürücu çıkışları demişşin nerde onlar abi b fotoğrafla gösterebilirsen sevinirim abi mosfeti nereye takacam nasıl takacam onu gösterebilirmisin abi motor buldum alıp takıcam yardım edersen sevinirim abi
  • sürücü cıkışları dediğim motoru kontrol eden entegredir coğunlukla entegre cıkışında bir transistör vardır veya yoktur
  • uzaktan kumandalı araban hakkında biraz bilgi verebilirmisin
    sadece ileri geri mi
  • yok hyr abi ileri geri sağ sol motor aldım taktım ama çok pis tekerlekler yanıyo 4 volt şarlı pil ile çalışıyodu yeni motor takınca güç yetmedi 12 volt küçük akü aldım onu taktım arabanın üstüne monta ettim çok hızlı oldu 2 kez tekerlekleri deiştridim sürücü cıkışları dediğim motoru kontrol eden entegredir coğunlukla entegre cıkışında bir transistör vardır veya yoktur ben bunu anlamadım abi resimle anlatırsan çok sevinirim bilmiyorum abi
  • daha iyi bir motor kullan voltu arttır akımıda sürücü cıkışlarındaki transistörleri düşük gelebilir demişsin abi yükseltmem için ne yapabilirim neresine ne takacam neyle takacam takınca nlcak bunları bilmek istiyorum abi transistör ne demek nasıl bişey neresine takacam ve nere ye yardımcı olursan çok sevinirim abi allah razı olsun ugraşıyon benle abi
  • yeni motor taktın entegrede ısınmalar yoksa transistöre gerek yok
  • Entegrede ney nerede abi?
  • dostum selam..bende uzaktan kumandalı arabamın daha hızlı gitmesini istiyorum..nerden baslamam gerekio...yardımcı olursan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.