Şimdi Ara

Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans - Askerlik Erteleme 2024 Güz - Hangi Üniversite Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tecilim 2 gün sonra doluyor
    Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans - Askerlik Erteleme 2024 Güz - Hangi Üniversite Bölüm

Başka konularda da konuşuldu, bu sene sonuna kadar yüksek lisansa kaydolursam tecilim uzayacakmış.

Bu sebeple yüksek lisans programları araştırıyorum.

1 temmuzda anadolu üniversitesi başlıyormuş, bölümlerin kontenjanı var.

4 üzerinden 3 ortalama ile kesin girebileceğimiz nereler vardır, çünkü bakınca 50 kişi kontenjan gördüm, gelmeme ihtimali var.

Askere henüz gitmek istemiyorum.

anadolu.edu.tr
    2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları | Anadolu Üniversitesi
    https://anadolu.edu.tr/duyurular/2024-2025-ogretim-yili-guz-donemi-lisansustu-program-basvurulari-1718277647

Benim gibi bu dönem uzaktan öğretim yüksek lisansa kaydolacak var mı, nerelere başvuruyorsunuz, kesin kabul alacağımız yerler var mı

Bir de fiyat olarak devlet ünileri ucuz galiba, özeller pahalı sanırım. Tavsiyeniz var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h hocam siz demiştiniz 2024 sonuna kadar süreniz var diye teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Benim gibi bir durum için önerdiğiniz üniversite var mıdır, teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende benzer durumdayım, tezli ve tezsiz yüksek lisans araştırıyorum, anadolu üni geçen yıl 16500 lira iken bu yıl 44000 lira oluyor ki bence çok pahalı kararsız kaldım tezsiz yl için, kendi üniversitemde tezli yğksek lisans kovalayacağım istanbul üniversitesinde, ama kabul alamazsak seneye bu zaman askerdeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh. Tüm eğitim sektörü bu dönem müthiş zam yaptı gerçekten.

Özelde durum daha da beter. Nijeryada benzine zam gelse bunlar için yeterli bir zam sebebi. Doymuyor başını okşadığımın çocukları...

• Feunard kullanıcısına yanıt

hocam selamlar, 44k oldugunu nerden gördünüz?

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

Başvuru kılavuzunda mı ne yazıyordu ama kaldırmışlar şuan , google üzerinden aratınca çıkıyor ücret tablosu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.