hedef uzay ilk 10 k idi 85 +-2 tyt var 65 ayt var belliki gelmez boğaziçi fizik düşünüyordum ama nedense biraz caydım ya itü matematik mühendisliği (20 k) itü fizik mühendisliği (45k) arkadaşlar varmı bir bilgisi olan boğaziçi fizikte hala aklımda aslında bu bölümleri istememin sebebi savunma sanayinde çalışmak valla darboğaz oldum bi el atın |
uzay / fizik ya da matematik mühendisliği
-
-
arkadaşlar fiziği öylesine okumayacağım cidden istediğim için okuyacağım siz belirtmeden ben söylim dedim
-
Makine mühendisliği düşünmüyor musunuz?
-
Uçak belki gelir hocam bekleyin
-
hayır dostum
-
aslında hiç düşünmemiştim dostum bir araştırayım teşekkürler
-
İtü uzay garanti, itü uçak bile gelebilir diyorum obp iyiyse eğer. -
itü uzay 11 k hocam obp 87 11k gelmez diyorum ya :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: marxınsakalıUçak belki gelir hocam bekleyin
aga uçağa baktımda şimdi itüde 5k yok o hayal thk var oda burslu burslulara pek yanaşmıyorum hocam ama yinede teşekkürler :=)
-
Uzay ve uçak aslında makineyle bayağı kesişimde isterseniz İTÜ Makine de düşünebilirsiniz.
Ders programlarını yazayım hocam karşılaştırıp karar vermeniz daha doğru olur.
İtü Fiz.
https://www.sis.itu.edu.tr/TR/ogrenci/lisans/ders-planlari/plan/FIZ/201810.html
İtü Mak.
https://www.sis.itu.edu.tr/TR/ogrenci/lisans/ders-planlari/plan/MAK/201810.html
İtü Uzay.
https://www.sis.itu.edu.tr/TR/ogrenci/lisans/ders-planlari/plan/UZBE/201810.html
İtü Mat.
https://www.sis.itu.edu.tr/TR/ogrenci/lisans/ders-planlari/plan/MAT/201810.html
Matematik mühendisliği daha akademik ve yazılıma kayık böyle bir ilginiz varsa olabilir.
Makine, uzay ve uçak gibi fiziksel ağırlıklı benzer dersler ve aynı dersler var.
Fizik biraz daha elektronik ağırlıklı gibi duruyor bu da olabilir.
-
çok teşekkür ederim şimdi biraz işim var kesinlikle bakacağım vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler dostum
-
Rica ederim hocam, iyice karşılaştırıp merak ettiğiniz dersleri internette araştırıp mezunlar hakkında bilgi toplayıp sizin için en uygun kararı verebilirsiniz umarım. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: fightforliveRica ederim hocam, iyice karşılaştırıp merak ettiğiniz dersleri internette araştırıp mezunlar hakkında bilgi toplayıp sizin için en uygun kararı verebilirsiniz umarım. :)
umarım dostum umarım çok teşekkürler sayenizde işim kolaylaştı
-
Biliyorum hocam ama geçmiş yks sınavlarıyla bu sınavı karşılaştırarak ve etrafımdaki insanların yaptığı netleri karşılaştırarak kesinlikle geleceğini düşünüyorum. 85e 65 geçen senenin 95 75i gibi bir şey, geçen sene eleyici soru yoktu matematikte bu sene soruların yarısından fazlası eleyici. Üst sıralamalar biraz da geçen seneden bırakan mezunların niteliğine de bağlı ama itü uzayın kesinlikle tutacağını düşünüyorum kendimi kandırma niyetinde değilim objektif baktığımda böyle düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: fortunateson
Biliyorum hocam ama geçmiş yks sınavlarıyla bu sınavı karşılaştırarak ve etrafımdaki insanların yaptığı netleri karşılaştırarak kesinlikle geleceğini düşünüyorum. 85e 65 geçen senenin 95 75i gibi bir şey, geçen sene eleyici soru yoktu matematikte bu sene soruların yarısından fazlası eleyici. Üst sıralamalar biraz da geçen seneden bırakan mezunların niteliğine de bağlı ama itü uzayın kesinlikle tutacağını düşünüyorum kendimi kandırma niyetinde değilim objektif baktığımda böyle düşünüyorum.valla hocam inşallah gelir ne diyim sevinçten havalara uçarım çok istiyorum inşallah sizinde istediğiniz olur
-
Umarım görücez ben de itü kimya müh istiyorum -
umarım olur kardeşim istediğini okursun
-
Hocam makina sıkıntılı bölüm hem en zor mühendislik hemde piyasada talep baya azaldı bu bölüme makina yazacaksan iyi araştırmanı öneririm
-
araştıracağım dostum
-
noldu hocam sonuçlar nasıl tutuyor mu istediğiniz bölümler ?
Benzer içerikler
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- türk alman üniversitesi ekşi
- hangi üniversitelerde dişten tıpa geçiş var
- apotemi zor mu
- turizm işletmeciliği okunur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X