Bildirim
Uzay Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belgesel izleyip gaza gelen genc -
Var bence.quote:
Orijinalden alıntı: Afrika sucugu
Belgesel izleyip gaza gelen genc -
quote:
Belgesel izleyip gaza gelen genc
Yani biraz etkilenmedim, dersem yalan söylemiş olurum. Merak ettim aslında. -
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Var bence.
Peki barışçıl mıdır sizce , yoksa saldırgan mı ? -
Daha önce hiç görmediğin cins bir böcekle karşılaşsan naparsın şahsen ben ya uzaklaşırım ya da saldırırım diğer varlıklarlada böyle olacağımızı düşünüyorum. -
Mükemmel bir yaklaşım bro , valla bende hemfikir oldum şimdi seninle. -
2023de anlarsın -
Anladın mı? -
Beynim ne dediğinizi anlamaya yetmedi, ama yine de saolun , gerizekalı kaldım yoruma biraz. -
Bizden başka varlıklar olduğu zaten kesin. Kuranda bahsediliyor -
quote:
Boyle tipler hocam evlere molotofta yakar arabalarida yakar.Iste bu yuzden bu ulkede belgesel yasaklanmali. -
Uzay yok Ufo yalanquote:
Orijinalden alıntı: yskahraman
Beynim ne dediğinizi anlamaya yetmedi, ama yine de saolun , gerizekalı kaldım yoruma biraz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Valbilken
quote:
Boyle tipler hocam evlere molotofta yakar arabalarida yakar.Iste bu yuzden bu ulkede belgesel yasaklanmali.
Bir şeyi merak edip araştırmak , ya da tartışmanın evleri molotofla yakmakla alakası ne ? Terörün her türlüsünü, kınıyorum da. Konuyla alakası yok dediğiniz. -
Nasıl eminsiniz, açıklar mısınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yskahraman -- 20 Nisan 2016; 13:30:14 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Valbilken
quote:
Boyle tipler hocam evlere molotofta yakar arabalarida yakar.Iste bu yuzden bu ulkede belgesel yasaklanmali.
Bir şeyi merak edip araştırmak , ya da tartışmanın evleri molotofla yakmakla alakası ne ? Terörün her türlüsünü, kınıyorum da. Konuyla alakası yok dediğiniz.
Seni operim -
quote:
Nasıl eminsiniz, açıklar mısınız ?
şakasına yazdım da tabikide uzay var :) Ufo olduğunu düşünmüyorum ama -
ya da öğrenmek istersin. bilim adamları bilmediği bir şey üzerine yoğunlaşmayı sever. -
Evren sonsuz ve büyümeye devam ediyor 12 saniyelik büyüme Kuramı var. Böyle düşünemediğimiz büyüklükte tek canlı bizmiyiz bizden ileri geri canlılar mevcut olması yüksek ihtimal bide bu sonsuzluğun 10üstü 12 veya 13 dü yanlışım varsa düzeltin boyut yansıması mevcut. Neden olmasın? -
Peki bu varlıklarla olası bir temas durumunda , barışcıl mı yoksa saldırgan mı tepki verirler sizce ?
Benzer içerikler
- dövme askerliğe engel mi
- concerta kullananlar
- powerdent diş macunu yorumlar
- steam disk kullanımı 0
- asosyal biri nasıl sosyalleşir
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X