Şimdi Ara

Uzay Serüveni - Yıkım (3 eklentili bitirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Aslında 3 eklenti ile bitirmişiz Gelen geçen herkes "pasif de 1 eklentiden sayılıyor" dediği için onu dahil ederek 3 tane takmıştık.

* Minimum 2 yasuo gerekli, dps için.
    * Jinx normalde 5 eklentiyle çok fazla vuruyor ama, 1 eklenti bile çıkarınca hasarı ciddi azalıyor.
    * Malph sırf son boss için gerekli, mobları toplayıp kaynın üstün ulti atınca çıkan hortumlar, çok fazla hasar bırakıyor. her yaptığımızda 3 yasuo toplam 10k vuruyordu.
    * Malph kendi canını yenileyemediği için can veren bir şampiyon da şart. Ziggs hem heal, hem çok iyi dps çıkarbiliyor ama heal'ı Sona kadar etkili değil. Kalkanı güçlenmiş sona çok fark yaratabiliyor.

Bu sefer 3 eklenti ile bitirme görevi geldi, onu da yaptıktan sonra burdakilerden bir kaç kişi ile birlikte 4 eklenti görevini yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 14 Eylül 2018; 19:4:35 >

• Rorschach159 ekleyin de 4 eklenti görevlerini yapalım ziggs alabilirim healer olarak
  • DeidaraSanjiTR ekleyin
  • Eklentileri söyler misin?

Zurion ekleyin gorevler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NİCK:CRYWTH her şeyi oynarım ekler misiniz
  • aslında mantığını kavrsan kolay ve zevkli oyun 20 oyundan sonra insan alışıyor.
  • Bu tarz PvE modlar daha zevkli oluyor benim için. Dırdır edip sövecek insan sayısı yarı yarıya azalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Russian nickim, ekleyin de yapalım görevleri.
  • Dün gece 5 kişi 6-7 kere kaynın son aşamasına kadar gelip öldükten sonra 4 eklentiyle denemeyi bıraktım. 3 tane falan challenger seviyesinde kişi tüm kapasitesini vererek oynamalı anca o şekilde geçilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Dün gece 5 kişi 6-7 kere kaynın son aşamasına kadar gelip öldükten sonra 4 eklentiyle denemeyi bıraktım. 3 tane falan challenger seviyesinde kişi tüm kapasitesini vererek oynamalı anca o şekilde geçilebilir.
    Oyun modunun wlsi olmadığı için silver ve bronzlarla giriyorsun onlar da tabiki yasuo aldığı için sonuç pek iyi olmuyor.
    Gece 12 den sonra girmek daha iyi bence veletler azalıyor.
  • 3 eklenti geçecek babayigitler beni cagirabilir. Deli malp oynarım 4 eklentiyi geçtik de 3 eklentiye milleti ikna edemiyoruz

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Biz zaten 5 kişi giriyorduk da 3 eklenti giriyormuşuz baştaki sayılmıyor demişlerdi. Bir de bugün oyunu mu kolaylaştırmışlar anlamadım ölmeden kayna kadar çok rahat gidebildim, dün mutlaka ölüyordum bugün bir defa bile ölmedim kas hafızası da olabilir. Sonunda 4 eklenti ile rahatça geçtik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

aslında mantığını kavrsan kolay ve zevkli oyun 20 oyundan sonra insan alışıyor.
    20 oyun pve hocam sıkılmadın mı ya
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Öyle çok sıkılmadım asıl mesela takıma gelen düşük elo oyuncular.Mod zorsa bile zorluk seviyesini artırıyor.Mantığı basit yaratıkları topla wombo combo yap.Kayna gelince kayna yapışmak lazım.
  • tüm görevleri yaptım sanırım son 1 görev kaldı o da şu kıyımı 5sona yada 5ziggsle tamamla diyor bunu yapmak için yardımcı olacakları bekliyorum nick oVeRCoMe 4-3-2 eklenti görevlerim bitti
    eklenti gorevlerı olanlara yardım ederim istedıgı sampıyonu alırım onun görevleri bittimi siz de bana yardım edersiniz sonucta 5ziggs yada 5 sona kıyımda tamamla sizede gelecek :)
  • 1+4ü geçtim ama 1+3 ve 1+2 eklentili görevlerim duruyor. Yardımcı olabilecek varsa beklerim. Tabi 5 ziggs veya 5 sona görevleride duruyor hala. Ortak yapmak isteyen olursa özelden yazabilir. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.