Şimdi Ara

Uzay simulasyon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bir oyun istiyorum simulasyo rpg türü mesela bir büyük gemi olucak siz onun kumandanı olucaksınız işte ne bileyim savaşlara filan katılacaksınız. BattleStar Galactica yı izleyen var ise onun gibi yani ordaki Admiral Adama gözünden yönetilebilecek bir oyun istiyorum. Battlestar galactica diye bi oyun var ama pc için yok. Ne tavsiye edersiniz. Yani benim istediğim böle kokpite giripde sıcak çarpışmalara katılmak değil de büyük geminin içinde olmak ve bütün herşeyi yönetmek.

• karayip korsanlarının oyunu var .korsanlarla savaşıyon fırtınaya takılıyon korsanlardan kazandığın parayla kılıç silah fln alıyon birsürü gemin oluyo fln ama böyle anlatığıma bakma fazla güzel bi oyun değilyinede bi dene istiyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

karayip korsanlarının oyunu var .korsanlarla savaşıyon fırtınaya takılıyon korsanlardan kazandığın parayla kılıç silah fln alıyon birsürü gemin oluyo fln ama böyle anlatığıma bakma fazla güzel bi oyun değilyinede bi dene istiyosan
    yok ben uzay gemisi manasında söylemiştim. yinede cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperay

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: viperay

pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: viperay

pardon

Alıntıları Göster
    Freelancer ı dene beğeneceksin.. rpg olarakta sw kotor. sonra sw empire at war yeni çıktı o güzel(imzamdaki linklerden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin)..homeworld çok babadır bide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Haziran 2006; 21:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Freelancer ı dene beğeneceksin.. rpg olarakta sw kotor. sonra sw empire at war yeni çıktı o güzel(imzamdaki linklerden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin)..homeworld çok babadır bide :)

Alıntıları Göster
    Starwars
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

Starwars

Alıntıları Göster
    Birde şunlar

Independence War 2: Edge of Chaos
    Starlancer
    Star Trek Starship Creator Warp 2
    Homeworld
  • quote:

Alıntıları Göster
    Homeworld 2 diyorum sana. Tam istediğin gibi, pişman olmazsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Alıntıları Göster
    freelancer i bitirmiştim. dediğiniz oyunlara bir bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Alıntıları Göster
    haala bitiremedim
    quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

• quote:

Birde şunlar

Starlancer
    Homeworld

Alıntıları Göster
    Birde bu var tabiki En iyi oyun ünvanına sahip. Starcraft

Uzay simulasyon tavsiye

• quote:

Birde bu var tabiki En iyi oyun ünvanına sahip. Starcraft

Uzay simulasyon tavsiye

Alıntıları Göster
    x3 reunion

• quote:

Birde şunlar

Starlancer
    Homeworld

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Arkadaş bu oyunu nasıl çalıştırdın ? valla bu oyun bende hep fatal error verdi ve açılmadı sen galiba açtın ve oynadın bunu nasl yaptın bi yardım et arkadaş bana

• quote:

Orijinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Arkadaş bu oyunu nasıl çalıştırdın ? valla bu oyun bende hep fatal error verdi ve açılmadı sen galiba açtın ve oynadın bunu nasl yaptın bi yardım et arkadaş bana

Alıntıları Göster
    arkadaşlar homeworld 2 de mesela bomber ları geminin içerisine alıyoruz ya retire ile veya dock ile sonra bunları dışarı çıkaramıyorum ben???

• quote:

arkadaşlar homeworld 2 de mesela bomber ları geminin içerisine alıyoruz ya retire ile veya dock ile sonra bunları dışarı çıkaramıyorum ben???

Alıntıları Göster
    Freespace .... !!! Freespace 2 de iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennedy

Freespace .... !!! Freespace 2 de iş görür

Alıntıları Göster
    Star Wars Empire At War. Tabii karanlık taraf ile oynamanı öneririm. Yıldız destroyerleriyle asilerin Mon Calamarilerine saldırmak kadar tat veremez diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Star Wars Empire At War. Tabii karanlık taraf ile oynamanı öneririm. Yıldız destroyerleriyle asilerin Mon Calamarilerine saldırmak kadar tat veremez diğerleri.

Alıntıları Göster
    ya homeworld 2 de hiç bişe yapamıom beyler. abi bende oluyor 4-5 grup gemi adamlar bi geliyor 10 - 15 grupla beni dağıtıp gidiyor. Nası olcak bu iş anlamadım valla. gemi de yapamıom kaynak olmuyor. ikinci bölümdeyim kaldım geçemiyorum.
  • quote:

ya homeworld 2 de hiç bişe yapamıom beyler. abi bende oluyor 4-5 grup gemi adamlar bi geliyor 10 - 15 grupla beni dağıtıp gidiyor. Nası olcak bu iş anlamadım valla. gemi de yapamıom kaynak olmuyor. ikinci bölümdeyim kaldım geçemiyorum.

Alıntıları Göster
    EVE-ONLİNE OYNA MMORPG DİR AMA ileride çok büyük gemiler kullanabiliyosun.Şimdiye kadarki en büyük sanal dünyaya sahip oyundur kendileri

• quote:

Orijinalden alıntı: iği

EVE-ONLİNE OYNA MMORPG DİR AMA ileride çok büyük gemiler kullanabiliyosun.Şimdiye kadarki en büyük sanal dünyaya sahip oyundur kendileri

Alıntıları Göster
    Öncelikle X2 yi oynayın sonra X3 e geçin tam sa zin bahsettiğiniz gibi bir oyun fakat bazen zorlu zorlı bilmecelerle karşı karıka kalınabiliyor, insan kafayı yiyor o zmn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Öncelikle X2 yi oynayın sonra X3 e geçin tam sa zin bahsettiğiniz gibi bir oyun fakat bazen zorlu zorlı bilmecelerle karşı karıka kalınabiliyor, insan kafayı yiyor o zmn...

Alıntıları Göster
    bıde resım koysan super olurduya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.