Şimdi Ara

Uzaylılar Güneş'e mi kilitlendi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nasozby

Sadece net bilgi varmış gibi konuşanlar yüzünden böyle düşünmeye başladım.

işte mesele de bu zaten.
    haberdeki videolara benzer milyonlarca video vardır sanırım. bu videolar genellikle kaynağından büyük ölçüde çarpıtılmış, tutarsız bilgilere dayanmakta. çok az bir bölümü henüz tanımlanmamış şeyler. tanımlanamayan şeyler üzerinden nasıl fikir yürütülebilir? marstaki yüz olayını hatırlarsanız nasıl da büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı birçok insanda.

bilimsel düşünceye sahipseniz ancak eldeki verilerle yaklaşımda bulunabilirsiniz. bunun haricinde yapılacak tüm yorumlar mesnetsiz iddialardan öteye gidemez.

uzayda bizden başka akıllı canlıların varolma ihtimalini kestirip atmıyorum.
    ama bu zandan hareketle gördüğüm her ilginç olayı buna yorumlama hatasına düşmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 19 Mart 2012; 0:23:00 >

• neden uzaylılardan bahsederken sadece 1 türü ele alıyoruz? tüm kainatta 2 farklı gezegende mi yaşam var sadece? tüm evreni baz alırsak bence milyonlarca belki milyarlarca farklı gezegende gerek teknoloji olarak bizden üstün gerek bizden ilkel milyonlarca farklı canlı türü olabilir.
  • ya en klas konular silinir. en dandik konular bu bölümde yer almaya devam eder. güneş dediğin okyanusa düşmüş toplu iğne bile değildir. kayıptır kayıp. güneş kayıp olunca uzaylı dediğin varlık, güneşe kilitlense ne olur? hiç akıl yok mu sizde, sözüm meclisden dışarı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

ya en klas konular silinir. en dandik konular bu bölümde yer almaya devam eder. güneş dediğin okyanusa düşmüş toplu iğne bile değildir. kayıptır kayıp. güneş kayıp olunca uzaylı dediğin varlık, güneşe kilitlense ne olur? hiç akıl yok mu sizde, sözüm meclisden dışarı..

kültür-bilim bölümünde "uzaylı dediğin varlık güneşe kilitlense ne olur" diyen bir model de ilginçmiş..sözüm meclisten içeri

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar
    kesinlikle uzay boş... bir takım basit bakteri kılıklı şeyler dışında yaşam yok... bakterial yaşamı yaşamdan sayarsak...

Ohoo, forum da iyice cıvıttı artık. Tanrıyı bile banlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Uzaylıların varlığını neden açıklamıyorlar?

Dünyada pekçok yüksek rütbeli subay, emekli olduktan sonra ufoları itiraf etti. Aklı olan için varlıkları tartışılmaz zaten. Ama devletler neden açıklamıyorlar?

Habertürkte bizim de bir emekli korgeneralimize bu soru Serdar Turgut tarafından soruldu. Korgeneral şöyle cevap verdi;

" Bizim ve dünyanın önemli ordularının tamamında gizli birer "ufo" birimi vardır. Ben şahsen görevdeyken bu birimi de gördüm. Onun dışında ufo aracına keşif uçuşlarımdan birinde de bizzat rastladım. Devletler ve artık herkes uzaylı diye birşeyin gerçek olduğunu biliyor. Ama devletler bunu açıklayamıyor. Çünkü bu bir " dış tehdittir ". Devletlerin bu konuda ciddi endişe ve korkuları var. Karşılarında birşeyin var olduğunu biliyorlar. Ve bu varlıklar herneyse, dünyadaki insan teknolojisinin çok çok ilerisindeler. Yani devletler bile bunun ne olduğunu bilmiyorlar ki nasıl halka açıklasınlar? "

Demek istediğim, aynen Paşanın dediği gibi, varlıkları tartışılmazdır ama... Aynı zamanda da ulaşılmazlar gibi geliyor bana...

Aynen düşüncelerimi çok güzel açıklamışsın her kelimenin sonuna imzamı atarım.

• Görüntü gerçekse o uzay aracı dünyanın en az 10 katı büyüklüğünde olmalı Güneşle kıyaslarsanız görüntüleri ne kadar büyük olduğunu anlarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

güneş yüzeyindeki sıcaklığın kaç derece olduğunu bilen va rmı?
    yüzeyde ortalama 5-6 bin kelvin derecedir. ama püskürmeler ve manyetik alanların etkisiyle koronanın sıcaklığı 1 milyon kelvini geçer.
    bu sıcaklığa dayanabilecek bir materyal var mı? yok.
    şimdi dağılabilirsiniz.

Uzayda sıcaklığın nasıl iletildiğine dair makaleler okursan bu sıcaklıktan daha yüksek sıcaklıklara hangi materyallerle dayanılabileceğini anlardın.

materyalden kastım konuda vurgu yapılan uzay araçları. bu sıcaklıklarda materyal ancak gaz veya plazma formunda olabilir. ha derseniz ki plazma formunda bir araç yapılmıştır o zaman ben de çeker giderim buralardan.

Tokamak başlığını araştırmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

Ben uzaylıların, insanlar tarafından "varmış gibi" gösterilip; hatta düzmece belgeler, görüntüler, belki de yıkımlar - sahte karşılaşmalar yaparak dünyada köklü değişiklikler yapılması için kullanılacağını düşünüyorum. Bunun için iç tehtid dedim. Bu teknoloji eğer dünyada var ise -ki buna inanıyorum- bu teori, dünyanın kaderini kolayca değiştirebilmek için biçilmiş kaftandır.

Daha önce forumda paylaşmıştım. Hologramlar ile kabe'ye melek inişini, İsa'nın ve Buda'nın farklı coğrafyalarda gösterilişini. Bulutların kontrol edilebildiğini de... Bugün teknoloji akıl almaz boyurlara gelmiş olabilir. Ve bir uçan dairenin yapımında hiç zorlanılacağını sanmıyorum. Hatta ve hatta şuan "zihin kontrolünün" olduğuna dair de tartışmalar var.

Yani sözün özü, insan da uzaylıdır. İnsandan korkalım

İyi de, dünyada böyle bir güç veya güçler varsa, neden "uzaylı" diye birşeyi kullansınlar?

Bunun mantığı nedir?

Mesela amerika ırakı uzaylı kılığında mı işgal etmeliydi bu mantığa göre? Adamlar zaten yapmak istedikleri herşeyi yapıyorlar. Amerika amerika olarak, rusya rusya olarak yapıyor. Kaldı ki böyle birşey mümkün değil bir kere. Ve akla mantığa da uygun değil.

Dünya amerikaya göre şekillendi zaten. Kendilerini uzaylı gibi göstererek ne gibi başka bir fayda elde edebilirler acaba?

Şimdi, konunun insanlara böyle şeyleri düşündüren birtek yönü vardır. Aynı sorudur;

" Madem uzaylılar var, devletler neden açıklamıyorlar? "

Discovery kanalın bu konuda hazırladığı belgeselde bir bilim adamının hayatını ve geçmişini nasıl sildiklerini açıkça ortaya koyuyorlar. Abd deki gizli askeri bölgede çalıştığını ispat etmiştir bu adam. Ve bu bölgede uzaylılardan elde edilmiş "ufo" dahil pekçok dünya dışı üstün teknoloji ürünü aletleri bizzat kendisinin incelediğini ifade ediyor bu adam. Canından endişe ettiği için bir tv kanalına müracaat ediyor. Karşılığında okul kayıtları dahil herşeyini tüm hayatını siliyorlar.

Devletler uzaylıları açıklamıyorlar, çünkü bu iş aynı zamanda büyük menfaatler içeriyor. Abd birçok teknolojiyi belki de bu araçlardan kopya etti. Ki belgeselde ifade edilen açıkça budur.

Ama yani bir devletin kendisini "uzaylı" gibi göstermesinin gerçekten mantıklı bir tarafı yok. Tek mantığı hadiseyi sulandırmak açısından abd nin işine gelecek bir söylenti olmasıdır...

• quote:

Ben uzaylıların, insanlar tarafından "varmış gibi" gösterilip; hatta düzmece belgeler, görüntüler, belki de yıkımlar - sahte karşılaşmalar yaparak dünyada köklü değişiklikler yapılması için kullanılacağını düşünüyorum. Bunun için iç tehtid dedim. Bu teknoloji eğer dünyada var ise -ki buna inanıyorum- bu teori, dünyanın kaderini kolayca değiştirebilmek için biçilmiş kaftandır.

Daha önce forumda paylaşmıştım. Hologramlar ile kabe'ye melek inişini, İsa'nın ve Buda'nın farklı coğrafyalarda gösterilişini. Bulutların kontrol edilebildiğini de... Bugün teknoloji akıl almaz boyurlara gelmiş olabilir. Ve bir uçan dairenin yapımında hiç zorlanılacağını sanmıyorum. Hatta ve hatta şuan "zihin kontrolünün" olduğuna dair de tartışmalar var.

Güzel teori, ama şunu cevaplarmısın ;
    Geçmiş tarihteki izlere bakıldığında,
    Neden Uzay Gemilerine benzer maketler veya çizimler var ?
    Neden Astronat'a veya Uzaylıya benzeyen figürler var, gerek duvarlara resmedilmiş gerekse taşlara oyulmuş ?
    Neden kimse hala piramitlerin nasıl ve hangi zeka ile yapıldığını açıklayamıyor ?

Herhalde, teknoloji o zamanlarda dediğiniz gibi gelişmişti fakat dünyaya gerektiğinde yön vermek için insanlara açıklamıyorlardı

Yani bence; Şu an teknoloji aslında gördüğümüzden belki 10-20 yıl ileridedir ve bize açıklamıyorlardır, buraya kadar hak veririm ve mantıklıda bulurum. Ama benim asıl düşündüğüm şey ise, bence geçmiş tarihte insanlık şu an bulunduğumuz teknolojiden daha ileriye gitti ve dünyayı terk etti, ardında bıraktıklarıda 2.nesil olan bizleriz.

- veya -

Kesinlikle insanlarla ilgisi olmayan, başka zeka sahibi canlılar var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Güzel teori, ama şunu cevaplarmısın ;
    Geçmiş tarihteki izlere bakıldığında,
    Neden Uzay Gemilerine benzer maketler veya çizimler var ?
    Neden Astronat'a veya Uzaylıya benzeyen figürler var, gerek duvarlara resmedilmiş gerekse taşlara oyulmuş ?
    Neden kimse hala piramitlerin nasıl ve hangi zeka ile yapıldığını açıklayamıyor ?

Herhalde, teknoloji o zamanlarda dediğiniz gibi gelişmişti fakat dünyaya gerektiğinde yön vermek için insanlara açıklamıyorlardı

Yani bence; Şu an teknoloji aslında gördüğümüzden belki 10-20 yıl ileridedir ve bize açıklamıyorlardır, buraya kadar hak veririm ve mantıklıda bulurum. Ama benim asıl düşündüğüm şey ise, bence geçmiş tarihte insanlık şu an bulunduğumuz teknolojiden daha ileriye gitti ve dünyayı terk etti, ardında bıraktıklarıda 2.nesil olan bizleriz.

- veya -

Kesinlikle insanlarla ilgisi olmayan, başka zeka sahibi canlılar var :)

Sen baya geride kalmışsın, çözüleli yıllar oluyor araştır biraz

• insan gücüyle deme bana lütfen, piramidin yapıldığı tarihler kayıtlarda yer alıyor.. hesaplara göre 20dk'da bir taş yerleştirmiş olmalılar'ki tarih kayıtlarında yer alan süre içerisinde bitmiş olması gerekiyorsa.
    + mezarlıklarda duvarlara işlenen resimler, ışık olmadan nasıl yapılmış ?
    dışarıda önceden yapılıp oraya götürülüp yerleştirilmiş olsaydı çizimler üzerinde taş taşınırken belirecek tahribatlar görünürdü. Ek olarak oksijen olmayan yerde ateş yanmaz. (ampül?)
  • quote:

insan gücüyle deme bana lütfen, piramidin yapıldığı tarihler kayıtlarda yer alıyor.. hesaplara göre 20dk'da bir taş yerleştirmiş olmalılar'ki tarih kayıtlarında yer alan süre içerisinde bitmiş olması gerekiyorsa.
    dışarıda önceden yapılıp oraya götürülüp yerleştirilmiş olsaydı çizimler üzerinde taş taşınırken belirecek tahribatlar görünürdü. Ek olarak oksijen olmayan yerde ateş yanmaz. (ampül?)

Birebir örneklenerek günümüzde yeniden canlandırması bile yapıldı ve görüldü ki piramitler ve benzerleri o zamanın teknolojisi, insan gücü ve o kadar yılda rahatlıkla yapılabilir. Piramitlerin boyutlarındaki hassasiyet de dahil.
    Biraz daha gerçekçi düşünün arkadaşlar (lütfen hakaret ya da dalga olarak alma, öyle bir niyetim yok)

• quote:

insan gücüyle deme bana lütfen, piramidin yapıldığı tarihler kayıtlarda yer alıyor.. hesaplara göre 20dk'da bir taş yerleştirmiş olmalılar'ki tarih kayıtlarında yer alan süre içerisinde bitmiş olması gerekiyorsa.

piramitler dünya dışı varlıklar tarafından şu anda bilemediğimiz bir amaçla yapılmıştır , bunun aksini iddia eden buna inanmak istemediği için gerçeklerin üzerini örtmeye çabalayanlardır.İlkel olduğunu iddia ettiğiniz mısırlıllar ki ben buna da inanmıyorum aşağıdaki özelliklerde yapılar inşa edebilir mi dahası içinde matematik mucizeler bulunan bu yapıları neden inşa ettiler , bilmeyen ve burada atıp tutanlar için piramitlerin muazzam özellklerini hatırlatalım.

1-Büyük Piramitin açilari,Nil'in delta yöresini iki esit parçaya bölerler.

2-Gize'deki üç piramit aralarinda bir Pisagor üçgeni olacak sekilde düzenlenmislerdir.Bu üçgenin kenarlarinin birbirlerine göre orani 3:4:5'dir.

3-Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir.Ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce km uzaktadır. Bu taşların nasıl getirildiği bilinmemektedir.

4-Piramit kimin adına yapıldıysa, onun mumyasının bulunduğu odaya, yılda iki kez güneş girmektedir. Doğduğu gün ve tahta geçtiği gün.

5-Büyük Piramitin taban yüzeyi, anıtın yarısının iki katına bölündügünde pi=3,14 sayisi elde edilir.

6-Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan; mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür.

7-Büyük Piramitin dört yüzeyinin toplam yüzölçümü,piramit yüksekliginin karesine esittir.

8-Büyük Piramit,dört ana yöne göre düzenlenerek insa edilmistir.

9-Piramitlerin içinde, ultrasound radar, sonar gibi cihazlar çalışmaktadır.

10-Kirletilmiş su birkaç gün piramitin içinde bekletilirse,kirden arınmış olur.

11-Süt, birkaç gün süreyle bozulmadan kalır ve sonunda yoğurt olur.

12-Bitkiler, piramitin içinde daha çabuk büyürler.

13-Piramit içine bırakılan su, 5 hafta süre ile bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanılabilir.

14-Kesik, yanık, sıyrık gibi yaralar piramitlerin içinde daha çabuk iyileşme gösterir.

15-Çöp bidonu içindeki yemek artıkları hiç koku neşretmeden piramit içinde mumyalaşır.

16-Büyük Piramit, dünyanin kara kitlesinin merkezinde yer aliyor.

17-Piramit dev bir güneş saatidir.Ekim ortasiyla Mart başı arasında düsürdügü gölgeler mevsimleri ve yılın uzunlugunu gösterir.

18-Piramiti çeviren tas levhalarin uzunlugu bir günün gölge uzunluguna esittir.Bu gölgelerin taş levhalar üstünde gözlenmesiyle günün 0,2419 bölümünde yilin uzunlugu yanlışsız olarak saptanabiliyordu.

19-Büyük Piramit'le dünyanin merkezi arasindaki uzaklik,Kuzey kutbuyla arasindaki uzakliga esittir ve kuzey kutbuyla dünyanin merkezi arasindaki uzakliga esittir.

20-Piramitin yüksekligiyle,çevresi arasindaki oran,bir dairenin yari çapiyla çevresi arasindaki oranin dengidir.Dört kenarlar dünyanin en büyük ve çarpici üçgenleridir.

21-Gizde'den geçen boylam,dünyanin denizleriyle anakaralarini iki esit parçaya böler.Bu boylam ayrica,kara üstünden geçen en uzun kuzey-güney yönlü boylam olup,bütün yer kürenin uzunluguna ölçümünde dogal sifir noktasini olusturur.

22-Büyük piramitin tepesi Kuzey kutbunu,çevresi ekvatorun uzunlugunu temsil eder.Ve iki uzunluk ayni mikyasa uygunluk gösterir.

23-Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğuna hakkında bir bilgi yoktur.Araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldu yada aynı yerde birkaç tur attılar fakat içlerini göremediler.

24-Piramitlerin içi yazın soğuk,kışın sıcak olur.

25-Kahire'de bulunan Keops Piramidi, her biri 12 ton ağırlığında olan iki buçuk milyon adet taş bloktan oluşmuştur.Bugün, günde on blok yerleştirilmesi halinde,yapımının 664 yıl sürer.

26-Büyük piramidin üstünden geçen meridyen, karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya bölmektedir. __________________

• Millet uzaylıları hep gökte arıyor halbuki onlar gözlerimizin önünde binlerce yıllık arkeolojik eserlerde varlıklarını kanıtlıyorlar görmek isteyen gözler için ,

Uzaylılar Güneş'e mi kilitlendi?

• piramitleri inşa eden emekçi işçi kardeşlerimize büyük bir hakaret var bu konuda.
    çalışan işçilere, mimarlara, ustabaşılara ait mezarlar var, buralarda emeklerini anlatan tabletler yapılmış. şimdi biz bunları uzaylılar yaptı diye görmezden gelirsek rahmetlilerin kemiklerini sızlatmış olacağız yapmayın etmeyin arkadaşlar.
  • quote:

piramitleri inşa eden emekçi işçi kardeşlerimize büyük bir hakaret var bu konuda.
    çalışan işçilere, mimarlara, ustabaşılara ait mezarlar var, buralarda emeklerini anlatan tabletler yapılmış. şimdi biz bunları uzaylılar yaptı diye görmezden gelirsek rahmetlilerin kemiklerini sızlatmış olacağız yapmayın etmeyin arkadaşlar.

Yahu, günümüz medeniyeti "metre" ölçü birimini bile 1800 lerde resmen kabul etmiştir be arkadaş!

Neden bu konulara araştırmadan bilmeden anlamadan balıklama dalarsınız bilmem ki...

Adamın 5000 yıl öncesinde taştan yaptığı piramitlerden söz ediyoruz. Bakınız, ben bunları "uzaylılar yaptı veya yapmadı" demiyorum. Ama bunlarda günümüzde bile çözülmeyen matematik incelikleri inanılmaz biçimde kullanmışlar. 5000 yıl önce metreden dakik"kübit" ölçü birimini kullanmışlar. Pi sayısını biliyormuş bunu yapanlar. Pitagoru bu devasa yapılara uygulamışlar. Ve daha birçok bilimsel matematiksel incelikler nakış nakış işlenmiş bu yüzlerce metrelik taş binalara...

Günümüzde bir bilim adamı bile çıkıp bu yapıların aslında ne ve ne için yapıldıklarını net olarak söyleyemiyor.

Siz neden bahsediyorsunuz acaba?

İki açıklaması var. Ya uzaylılar yaptı. Veya yok olan geçmiş dünyanın çok gelişmiş halkından kurtulan insanların eserleriydi bunlar. Varsa başka bildiği olan çıkıp saçmalamadan açıklasın veya sussun. Çık açıkla madem, nasıl "pi" sayısını "metre" yi pitagoru 5000 yıl önce biliyordu bu adamlar? Hadi buyur...

• ister inanın ister inanmayın..
    Uzaylı diye bir şey yoktur..aklı başında olanlar inanmaz..uzaylı diye görünenler cinlerdir..cinlere inanmayan zaten istediğine inansın sözüm onlara değil....
    Uzaylılara inanan müslim kardeşler aklınızı başınıza alın.saçmalıklara inanmayın...

Uzayın büyüklüğü kimsenin aklına sığmaz merak etmeyin..piramitler vs yazanlar 10yıl öncesinde yaşıyor hala maalesef..

Güneş saniyede 220 km hızla gidiyor ve bizide peşinden sürüklüyor..Dünya uzayda bir geçtiği yerden bir daha geçmiyor siz uzaylılardan bahsediyorsunuz..sakın astral seyahatler vs masalını bana anlatmayın..

Uzaylı masalına inanmak nasıl bir mantıktır? Kısaca saçmalıktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

quote:

piramitleri inşa eden emekçi işçi kardeşlerimize büyük bir hakaret var bu konuda.

Yahu, günümüz medeniyeti "metre" ölçü birimini bile 1800 lerde resmen kabul etmiştir be arkadaş!

Neden bu konulara araştırmadan bilmeden anlamadan balıklama dalarsınız bilmem ki...

Adamın 5000 yıl öncesinde taştan yaptığı piramitlerden söz ediyoruz. Bakınız, ben bunları "uzaylılar yaptı veya yapmadı" demiyorum. Ama bunlarda günümüzde bile çözülmeyen matematik incelikleri inanılmaz biçimde kullanmışlar. 5000 yıl önce metreden dakik"kübit" ölçü birimini kullanmışlar. Pi sayısını biliyormuş bunu yapanlar. Pitagoru bu devasa yapılara uygulamışlar. Ve daha birçok bilimsel matematiksel incelikler nakış nakış işlenmiş bu yüzlerce metrelik taş binalara...

Günümüzde bir bilim adamı bile çıkıp bu yapıların aslında ne ve ne için yapıldıklarını net olarak söyleyemiyor.

Siz neden bahsediyorsunuz acaba?

İki açıklaması var. Ya uzaylılar yaptı. Veya yok olan geçmiş dünyanın çok gelişmiş halkından kurtulan insanların eserleriydi bunlar. Varsa başka bildiği olan çıkıp saçmalamadan açıklasın veya sussun. Çık açıkla madem, nasıl "pi" sayısını "metre" yi pitagoru 5000 yıl önce biliyordu bu adamlar? Hadi buyur...

bu yapıların neden yapıldığını anlamak için medeniyetler tarihini şöyle bir gözden geçirmek yeterli. piramit - kule benzeri yapılar neredeyse tüm medeniyetlerde görülür ve genellikle dinsel bir anlamı vardır. bilinen ve bilinmeyen bir sürü medeniyet gelmiş geçmiş dünyadan. pi sayısı ya da diğer hesaplamalar da onbinlerce yıllık bir süreçte gelişip olgunlaşmış. mısırdan sonraki gelişim süreci daha iyi sonuçlar verdiğine göre gelişimin insanlık tarihinin belirgin özelliği olduğunu anlamak güç olmasa gerek.

bu arada metre örneği çok talihsiz bir örnek. sadece metre değil diğer birçok birimin standart kabul edilişi oldukça geçtir ama bunlar bilinmeyen şeyler değildir. bilinir, uygulanır fakat teorik zemine oturtulmamıştır. bunu ayırmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 22 Mart 2012; 21:42:01 >

• Bu Akşam Discovery Science kanalında İlluminati' yi incelediler.
    İllimunati hakkında kitap yazan adama göre; binlerce yıl önce sürüngene benzeyen uzaylılar Dünya' ya gelip burada ki insanları döllediler ve bugünkü İllimunati denen organizasyon elemanları nesilden nesile böyle geçti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.