Şimdi Ara

Uzaylılar Güneş'e mi kilitlendi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NASA’nın Solar Dynamics Observatory (SDO) uydusunun Güneş fırtınalarını gösteren görüntülerindeki bir ayrıntı kafaları karıştırdı. İddiaya göre bir cisim Güneş'e kilitleniyor gibi görünen cisim bir uzay aracı.

NASA’nın Solar Dynamics Observatory (SDO) uydusunun güneş fırtınalarını gösteren görüntülerindeki bir ayrıntı kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Güneş'in yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını çeken uzay aracının görüntülerini yayınlayan NASA, görüntülerdeki fırtınaları net bir şekilde gözler önüne sermişti.

Büyük ilgi gören bu görüntülerdeki girdap şeklindeki fırtınalar dikkatlere sunulurken, son günlerde internete düşen bir görüntü analizi ise adeta izleyenlerde büyük bir heyecan yarattı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER :http://video.cnnturk.com/2012/bilim-teknoloji/3/16/uzaylilar-gunese-mi-kenetlendi

Görüntülerde sanki bir nesne (uzay gemisine benzetiliyor) güneşe yaklaşıp kenetleniyor ve ikmal yapıyor. Bir gün süren bu kenetlenmenin ardından da kenetlenme sona eriyor ve araç geldiği gibi ayrılıyor.

Russia 1 televizyon kanalında da yayınlanan görüntüler başta Youtube olmak üzere birçok sosyal paylaşım ağında izlenme rekorları kırıyor. Birçok kişi güneşin bilinen en büyük enerji kaynağı olduğunu ve ileri teknolojiye sahip olan dünya dışı varlıkların bunu kullanmasının gayet doğal olduğunu söylerken, birçok kişi de bu görüntülerin bir göz yanılması olarak nitelendiriyor. Ancak görüntüler, izleyen herkesi merakta bırakmaya devam ediyor.

http://www.cnnturk.com/2012/bilim.teknoloji/bilim/03/16/uzaylilar.gunese.mi.kenetlendi/653422.0/index.html

NASA olarak uzaylıların varlığını açıklayın artık daha ne kadar bekleyeceksiniz.!

• Uzaylıların varlığını neden açıklamıyorlar?

Dünyada pekçok yüksek rütbeli subay, emekli olduktan sonra ufoları itiraf etti. Aklı olan için varlıkları tartışılmaz zaten. Ama devletler neden açıklamıyorlar?

Habertürkte bizim de bir emekli korgeneralimize bu soru Serdar Turgut tarafından soruldu. Korgeneral şöyle cevap verdi;

" Bizim ve dünyanın önemli ordularının tamamında gizli birer "ufo" birimi vardır. Ben şahsen görevdeyken bu birimi de gördüm. Onun dışında ufo aracına keşif uçuşlarımdan birinde de bizzat rastladım. Devletler ve artık herkes uzaylı diye birşeyin gerçek olduğunu biliyor. Ama devletler bunu açıklayamıyor. Çünkü bu bir " dış tehdittir ". Devletlerin bu konuda ciddi endişe ve korkuları var. Karşılarında birşeyin var olduğunu biliyorlar. Ve bu varlıklar herneyse, dünyadaki insan teknolojisinin çok çok ilerisindeler. Yani devletler bile bunun ne olduğunu bilmiyorlar ki nasıl halka açıklasınlar? "

Demek istediğim, aynen Paşanın dediği gibi, varlıkları tartışılmazdır ama... Aynı zamanda da ulaşılmazlar gibi geliyor bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 16 Mart 2012; 18:39:43 >

• bana göre dünya dışı varlıklar zararsız, eğer zararlı olsalardı şu ana kadar bizlere zarar verirlerdi...ayrıca bugünkü insanlığın uzay teknolojisinde bu kadar ileri gitmesinin sebebi uzaylıların özellikle NASA'ya yardım etmesi diye düşünüyorum, bunu ispatlayamam elbet bu sadece bir düşünce...bu arada video da çok ilginç, uzay aracı deposunu güneş enerjisi ile dolduruyor olabilir, hem de bedava zammı yok vergisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 17 Mart 2012; 0:14:29 >
  • Asıl uzaylıların varlıklarının açıklanmasından korkalım bence, çünkü bu bizim kara kaşımız gözümüz için değil; dünya üzerinde çok büyük değilimler yapmak için yapılacaktır.

"Uzaylı" ların olmadığını düşünmeyi cahillik olarak görürüm. Fakat bizim gördüklerimizin, anılarımızın, anlatılanların ise o uzaylılar olduğunu hiç sanmıyorum.

Uzaylılar gelecek, fakat bizimle bağlantı kurmayacaklar (?) Kader inançları var herhalde... Veya NASA'ya gizliden yardım edecekler. Hiç sanmıyorum. Böyle çılgın bir komplo teorisi gerçek olsa bile yine dönen dolaplar olduğu içindir, dünya halklarının iyiliği için değil.

Yani uzaylılar bir dış tehtid değil, en etkili ve en tehlikeli; en köklü değişikliklere neden olabilecek suni bir İÇ tehtidtir. Dünya üzerinde böyle bir kozu oynayabilecek teknolojinin barındığına inanıyorum.

• uzaylılara inanmamak dışında uzaylılar ile ilgili hiçbir görüşü eleştirmem, çünkü bildiğimiz tek şey onların varolmaları...bunun dışında nasıl ve nerde yaşadıkları, yaşam formatları, teknolojileri, hayat felsefeleri vs. hakkında zerre kadar şey bilmiyoruz, bu yüzden isteyen istediği kadar farklı görüş sunabilir başımın üzerinde yeri vardır..ben onların teknolojilerini istiyorum, güneşin dibine kadar gidip de nasıl kül olmadıklarını bilmek istiyorum, gezegenler arası seyahati mümkün kılan enerji potansiyellerini istiyorum..o potansiyelle 14 milyar ışıkyılı yarıçaplı evrenin ötesini görmek istiyorum...uzaylılarla bu konular görüşülebilir, bu tehdit de olmaz insanlığın kendini aştığı an olur.
  • Uzaylılar güneşe yükleme yapıyorlar. 6-7 ay sonra güneşi patlatıp kıyameti koparacaklar.
  • Bizden çok çok öte teknolojide varlıklar olduğu kesinde ben bir tehdit olarak görmüyorum onları bu son haftalarda güneşte patlamalar olmuştu biliyorsunuz.Belkide güneşte dünyayı etkileyecek kötü birşey olacaktı ve bizi korumak için güneşe müdahale ettiler... Olamaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanmıyorum bize yardımcı olsunlar. Bizden yani Dünya şartlarından şu an ki teknolojiden çok çok ilerdeler. İsteseler anında dünyayı yok edebilirler.
  • starwars star trek bilumum bu tipte filmlerle yetişmiş bir çağa çok zor gelecek uzaylıların olmadığını kabul etmek

evet dünya bir sahilde ki kum tanesi diğer gezegenler ve yıldızların arasında ama üzgünüm...

yok o filmleride ki gibi

maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

Asıl uzaylıların varlıklarının açıklanmasından korkalım bence, çünkü bu bizim kara kaşımız gözümüz için değil; dünya üzerinde çok büyük değilimler yapmak için yapılacaktır.

"Uzaylı" ların olmadığını düşünmeyi cahillik olarak görürüm. Fakat bizim gördüklerimizin, anılarımızın, anlatılanların ise o uzaylılar olduğunu hiç sanmıyorum.

Uzaylılar gelecek, fakat bizimle bağlantı kurmayacaklar (?) Kader inançları var herhalde... Veya NASA'ya gizliden yardım edecekler. Hiç sanmıyorum. Böyle çılgın bir komplo teorisi gerçek olsa bile yine dönen dolaplar olduğu içindir, dünya halklarının iyiliği için değil.

Yani uzaylılar bir dış tehtid değil, en etkili ve en tehlikeli; en köklü değişikliklere neden olabilecek suni bir İÇ tehtidtir. Dünya üzerinde böyle bir kozu oynayabilecek teknolojinin barındığına inanıyorum.

Şimdi, bu noktadan çok farklı açılımlar ve düşünceler var. Aynı zamanda oldukça geniş bir konuyla karşı karşıya kalıyoruz bu noktada.

Tehdit nedir?

Senden çok üstün olan, güçlü olan, ulaşamadığın bilmediğin birşeyden korkmaz mısın?

Bakınız, günümüzde dünya ve insanlık tarihi diye bize öğretilen "taş devri" saçmalıklarının "balon" olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. Bir kere insanın geçmişini tam olarak bilmiyoruz. Yani belki bildiğimiz yüzde biri bile değil. Ayrıca dünyanın geçmişine dair bildiklerimiz de son yıllardaki teknolojik ilerlemelerle "birazcık" şekillenmiştir. Bugün "yellowstone" un bile tek başına şu dünyayı kaç defa yok ettiğini sadece tahmin ediyoruz.

Demek istediğim, insanın dünyadaki geçmişi milyonlarca yıla gidiyor olabilir. Son 200 yılda yaşadığımız gelişmelere bakınca, yüzbinlerce yıllık bir insan medeniyetini hayal bile edemiyorum.

Yüzbinlerce yıllık bir insan medeniyeti olduysa eğer, buradan başka gezegen veya galaksilere taşınmış, ve hatta "sürgün" edilmiş insan ırkları da olabilir mi?

Tehdit değil, diye düşünürken... Hayal edemiyeceğimiz uzaklıklardan gemiler gönderen teknolojilere sahip varlıkların dünyayı inceleme amaçları birgün toptan işgal etmek olamaz mı? Belki henüz bir orduyu o mesafeden taşıyacak güce sahip değillerdir.

"Dünyadan kovulan ırk." düşüncesi "dinlerden" kaynaklanan bir düşüncedir. Ama unutmayalım, dinler çok eski yaşanmışlıkları bir şekilde bize aktaran kaynaklardır aynı zamanda.

Ben şahsen, uzaylıların dünyadan kovulan bu insan ırkı olduğunu düşünmekteyim. Bu şekilde düşünen çokta insan vardır bugün...

• güneşten bağlantıyla enerji alıyorda ya sivrisinek gibi enerjiyi alırken diğer taraftanda zehri gönderiyorsa... ciddi iklim değişikliklerini tartıştıgımız şu günlerde güneş ya oldugundan daha az enerji yayarsa o zaman ne olur......
  • Amerika resmi FBI sitesinde rosswell dosyasını açtı var mı yok mu konusu artık kapandı , mesele ziyaret amaçları ? Her zaman söylediğimi bir kez daha söylüyorum binlerce yıldır geliyorlar , onların izlerini mısırda meksikada şili de peru da net olarak görebilirsin , sümer , hint , maya efsanelerinde sözü edilen göksel tanrılar onlardır , beyaz saray'ın bahçesine inip merhaba dünyalı dedikleri an insanlığı nasıl bir kaosa sürükleyeceklerini onlarda biliyorlar dünya halklarının kendilerinin varlığı gerçeğine hazırlanmasını bekliyorlar. Onlar geldiği an resmi tarih ve dinler tarihi yeniden yazılır ? Soru şu dünya buna hazır mı ?
  • Piramitler-Çin Seddi
  • Bunun defalarca açıklaması yapıldı saçmalamayın artık uzaylıların Güneş'e kitlendiği falan yok o kadar çok bilim-kurgu filmi seyrettik ki artık evren'de görülen her nesnenin uzaylılar ile ilgili bir bağı olduğunu düşünür hale geldik.Görülen maddeler Dünya'dan çokça büyükler öyle bir ihtimal yok.Ne sanıyorsunuz büyük gemileri ile uzay'da seyahat ettiklerini falan mı? Komik olmayalım lütfen kafanızdan olur olmadık teoriler üretmek yerine biraz araştırın.
  • Uzay gemilerinin şarjı bitmiştir, ince uçlu şarj izotopu da bu civarda bir tek güneşte vardır...
    Şaka bir yana, uzaylı konusundaki şahsi fikrimi şöyle açıklamıştım:
    http://www.yasamdanizler.com/2011/01/su-uzayl-meselesi.html
  • Bende çok film izlerim ama gerçek ile kurguyu birbirinden ayırmasını bilirim çok şükür. Uzay aracı olduğu iddia edilen görüntü kabaca dünyanın çapının 5 - 6 katı kadar görünüyor. Onca gözlem uydusu o büyüklükteki bir cismin detaylı bir fotoğrafını çekememişmi? O cisim güneşin dibine kadar gelip nasıl erimemiş? Güneşin çekim gücünden nasıl kurtulmuş? Hepsini geçtim belkide gezegenlerin yörünge düzenini bozabilecek kadar büyük görünüyor.

Evrende bizden başkaları varsa bile ne onların ne de bizim birbirimizin varlığından haberdar olmamız mümkün değil. Dünyanın farklı bölgelerine bırakılmış iki karıncanın geze geze birbirlerini bulmasına benziyor bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Bende çok film izlerim ama gerçek ile kurguyu birbirinden ayırmasını bilirim çok şükür. Uzay aracı olduğu iddia edilen görüntü kabaca dünyanın çapının 5 - 6 katı kadar görünüyor. Onca gözlem uydusu o büyüklükteki bir cismin detaylı bir fotoğrafını çekememişmi? O cisim güneşin dibine kadar gelip nasıl erimemiş? Güneşin çekim gücünden nasıl kurtulmuş? Hepsini geçtim belkide gezegenlerin yörünge düzenini bozabilecek kadar büyük görünüyor.

Evrende bizden başkaları varsa bile ne onların ne de bizim birbirimizin varlığından haberdar olmamız mümkün değil. Dünyanın farklı bölgelerine bırakılmış iki karıncanın geze geze birbirlerini bulmasına benziyor bu olay.

Aynı fikirdeyim.En az sizin kadar araştırma yaptım bu konuda ve ben uzaylıların olduğuna inanmıyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:18:58 >
  • Uzay gemisidir ya da değildir demiyorum ama, cismin büyüklüğünün tartışılması anlamsız olmuş. Bunun bir standardı mı var, niye dünya ölçülerine göre düşünüyorsunuz ki uzayda seyahat edebilecek bir aracı? Belki öyle bir gezegen vardır ki, orada yaşayan zeki canlıların yanında insan, balinanın yanındaki karınca kadardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Uzay gemilerinin şarjı bitmiştir, ince uçlu şarj izotopu da bu civarda bir tek güneşte vardır...
    Şaka bir yana, uzaylı konusundaki şahsi fikrimi şöyle açıklamıştım:
    http://www.yasamdanizler.com/2011/01/su-uzayl-meselesi.html

İnce uçlu şarj izotopu öldürdü beni, üzerine bir de videoyu tekrar izleyince uzun süredir böyle gülmediğimi anladım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.