Şimdi Ara

Uzaylılar niye böyle... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noblé

quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Uzaylı konusu inanmayanları şoka sokacak boyuttadır adam daha dünyamızı ziyaret ettiklerine inanmıyor , insanlık ve dinler tarihini yazdıklarını söylesem adam komaya girecek.

dostum benim savunduğum görüş uzaylıların dünyayı ziyaret etmediği yönünde değil. sonuçta dünya kaç milyar yıldır var kimler geldi kimler geçti bilemeyiz.internette istediğin kadar arasında bulamıyacağın çok gerçekler var onun için internetten araştırmadım bile hiç.belki eskiden gelmiştir çünkü insanlar uzay hakkında HİÇ BİR ŞEY bilmiyodu ama şuan durum farklı önceki mesajlarımıda okuduysan.radarlardan ve teleskoplardan uzayın baya bi kısmı gözüküyo bide dünyanın çevresine ufo falan diyorsanız.o şuan için hepten imkansız.savaş çıkardı çünkü gizliden bi görüşme falan olsaydıda kesinlikle basına yansırdı ve halkda bilirdi ama ölede bi durum yok.onun için elde var 0:) :)

Özür dileyerekten araya girmek isterim; Bir yazdığın bir cümle dikkatimi çekti, " radarlardan ve teleskoplardan uzayın baya bir kısmı gözüküyor. " Evet dediğiniz gibi gözüküyor ama, ışık yılı olarak gözüküyor. Dünyanın en büyük teleskobu olan Hubble, evrende bir çok cismi göremiyor ve sonsuzluk dediğimiz evren de, " bayağı bir kısmı gözüküyor " gibi cümle kurmanız bence yanlış. 2014-2016 JWUT isimli teleskop gönderilecek, Hubble'nin göremediği cisimleri görebilecek ve altını çizerek belirtmek isterim; " JWUT, Başta NASA olmak üzere 15 farklı devlet ile çalışılmış bir teleskoptur. "

Ufo veya uzaylı dünyanın çevresinde olabilme ihtimali var, imkansız diyemeyiz. 4.55 milyar yıllık bir gezegenin içinde yaşıyoruz gerçekten hala " imkansız " kelimesini kullanmakta ısrar ediyorsunuz. Ayrıca böyle birşey görülse veya bilinse de,zamanı gelene kadar daima sır kalacaktır. Bizim bilmememiz gereken şeyler var, insanlığa kargaşa çıkarmaya gerek yok. ;

Edit; Yazım yanlışı.

kardeş öyle değil işte:) artık 1950lerdeki gibi uzay sadece aamerika ve rusyanın elinde değil.bi çok devlette var bu bahsettiğimiz radarlar teleskoplar falan.mutlaka bi yerden fire verirdi emin ol dünyada medya ne kadar sıkı çalışır bilirsin.fazla saklayamazlar mantıklı düşünürsek.vede emin ol şuan hiç bi ufo dünyanın çevresinde dolaşamaz ama başka nerelerde dolaşır bilemem. o konuda yorum yapmam ama dünya konusunda eminim rahat ol hiç bi uzaylı bu saatten sonra kolay kolay dünya çevresinde dolaşamaz benim görüşüm. eğer öle bişey olduysada zaten savaş çıkar ama öyle bişey hiç bi zaman olmayacak.

Uzay her zaman NASA'nın liderliği altında olacak şimdi bu bir gerçek. Bir çok devlet dediğiniz sayılı devletler. Mantıklı düşünürsek fazla saklayamazlar değil aksine saklarlar ve üstünde araştırma yaparlar. Sonuçta soğuk savaş döneminde değiliz, para için yapılmıyor bunlar. Bilim/Evren'de ileri bir adıma geçebilmek için bunca araştırmalar yapılıyor. Söz konusu bir bir uzaylı veya ufo dünya çevresinde dolaşması ise türlü türlü fikir sunabilirim. Lakin biz onların evreninde bir gezegeniz, evrende dolaşabilen varlıklar, dünyamızın etrafından mı geçemeyecek? Mantık bunu sorar. Adamlar her yakaladığı, her gördüğü şeyi kavga ile mi hallediyor? Niye savaş çıksın. Dünya uzay konusunda ortak çalışıyor sadece görünmeyen rekabet var aralarında ama dünya da biliyor, NASA'nın bu konuda daima lider olacağını o yüzden sanmıyorum savaş çıksın. Uzayda ki bir telekop ile olacakları engelleyemeyiz, henüz bir zararlarıda yok.

son cümlede doğru söylemişsin bi tane teleskopla hiç bi şeyi engelleyemezsin ama olacakları görebilirsin.şöyle bi örnek veriyim.mesela uzaydan gelen bi göktaşı dünyaya yaklaşıyo küçük bi göktaşı abartılcak bişe değil.nasa onu uzay zaman diliminde dünyaya hangi yılın hangi ayının hangi gününde varıcağını bile hesaplayabiliyo.nereye düşeceğini bile hesaplıyo hatta.işte bu kadar üstün bi teknolojiyle çalışan nasanın dünyanın önünden geçen 2-3 ufoyu görememe ihtimali imkansız bence.nasa elbette dünyadan çok şey saklıyo çünkü amerika 100 yıldır dünyadan bi çok şey saklıyo bence.ama bu sanıldığı gibi uzaylı-ufo meselesi değil gezegenlerle veya AYla ilgili bişeyler saklıyolar. amerikadan her şey beklenilir çünkü ben bu adamların 1950 yılında aya çıktığınada inanmıyorum.o zamanlar rusyayla aralarında çok önemli bi dünyanın en büyük gücü yarışı vardı.ve o zamanlar amerika nükleer çalışmalarını hızlandırdı.atom falanda o zamanlarda yapmışlardı zaten.bu kadar savaş döneminde astronomiye fazla ilgi göstermeleri biraz saçma olur nükleer daha önemli çünkü.ama amerika aya çıktımı dersen şu ana kadar 1000 kere çıktılar ona lafım yok sadece tarihler farklı bence.

• Yorumları dikkatle okuyalım.

Mesela en çarpıcı örnek; " aya çıkıldığı gerçek mi? " düşüncesidir. Bunu tartışan insanlar var. Daha da ileri örneklerini forumlarda görüyoruz. Bir ara " acaba japonyaya gerçekten atom bombası atıldı mı? " diye bir tartışma vardı.

Bu düşünceler aklın kullanılması ile ilgilidir. Dikkat edin "akılsızlık" demiyorum. Akıl var ama, kullanmayı bilmekte başka birşey kuşkusuz.

Şimdi düşünelim, tarihe geçmiş, tarihin yazdığı olayların... günümüzde hala bu olayları yaşayan insanların belgeselleri çekilirken... " Bunlar gerçek mi acaba? " sorusunu soran bir akla uzaylıyı nasıl anlatır ve ispat edersin ki?

Sen istediğin kadar tepin dur; " Tüm dünya ordularından yüksek rütbeli subaylar açıkladı itiraf etti. Hergün askeri radarlarda ufolar tespit ediliyor, dediler. Askeri uçaklarla it dalaşı yapıyorlar. Daha doğrusu dalga geçiyorlar. Çünkü insan teknolojisi hızlarına erişemiyor. Bizim ülkemizin de bir Korgenerali çıktı bir ulusal kanalda bizzat itiraf etti ufoların gerçek olduğunu. Yahu bu seviyeye gelmiş adamlar size niye palavra atsınlar ki? " sorusunu bin defa sor istersen...

Tarihe geçmiş, tüm dünyanın şahit olduğu; " İnsanoğlunun aya çıktığına... 2. dünya savaşında atom bombası atıldığına... " bile şüpheyle bakan adam neye inanır ki?

Aklı başında olan normal insanlar da bazı sorular sormuşlar;

" Uzaylılar madem dünyaya geliyorlar, neden açıkça ortaya çıkmıyorlar? "

Cevabı gayet basittir. Açıkça ortaya çıkmıyorlar çünkü casusluk yapmak için gelen ortaya çıkmaz. Bizi takip ediyor, inceliyorlar. Gelenler askeri araçlarıdır. Adeta bir "nöbet" görevi gibi. Devriye aracı olarak düşünün bunu.

Peki bunları neden yapıyorlar? Amaçları nedir?

" Çok uzak mesafelerden bir orduyu dünyaya indirecek düzeye geldiklerinde bu gezegeni işgal edecekler. " Teorisi var. Bence mantıklı.

" Onlar bir çeşit insan ırkı. Çok uzun zaman önce dünyadan kovuldular. Tek amaçları tekrar geri dönmek. " Düşüncesi de var. Hem dini, hem eski insanlık tarihi kaynaklarında yeri olan bir fikir.

Fakat, amaçları ile ilgili kesin ve net birşey söyleyemeyiz tabi. Bunu ancak kendileri bilir.

Tabi, amaçlarını bilmiyor olmamız varlıklarını şüpheli kılmaz. Bir Türk Korgenerali ulusal kanallara çıkıp bu soruya cevap verirken şöyle demişti;

" Onlar kesinlikle tüm dünya orduları ve aynı zamanda Tsk için de bir dış tehdittirler. Bu basit bir konu değildir. "

Tabi tehdit olmaları da varlıklarını "şüpheli" kılmaz.

Ha, hiroşimaya inanmayan adama bu birşey ifade eder mi? Diye sorarsan, etmez tabi.

Uzaylı gelip tepesinden bomba yağdırsa, o adam gene inanmaz bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uzaylı konusu inanmayanları şoka sokacak boyuttadır adam daha dünyamızı ziyaret ettiklerine inanmıyor , insanlık ve dinler tarihini yazdıklarını söylesem adam komaya girecek.

dostum benim savunduğum görüş uzaylıların dünyayı ziyaret etmediği yönünde değil. sonuçta dünya kaç milyar yıldır var kimler geldi kimler geçti bilemeyiz.internette istediğin kadar arasında bulamıyacağın çok gerçekler var onun için internetten araştırmadım bile hiç.belki eskiden gelmiştir çünkü insanlar uzay hakkında HİÇ BİR ŞEY bilmiyodu ama şuan durum farklı önceki mesajlarımıda okuduysan.radarlardan ve teleskoplardan uzayın baya bi kısmı gözüküyo bide dünyanın çevresine ufo falan diyorsanız.o şuan için hepten imkansız.savaş çıkardı çünkü gizliden bi görüşme falan olsaydıda kesinlikle basına yansırdı ve halkda bilirdi ama ölede bi durum yok.onun için elde var 0:) :)

Özür dileyerekten araya girmek isterim; Bir yazdığın bir cümle dikkatimi çekti, " radarlardan ve teleskoplardan uzayın baya bir kısmı gözüküyor. " Evet dediğiniz gibi gözüküyor ama, ışık yılı olarak gözüküyor. Dünyanın en büyük teleskobu olan Hubble, evrende bir çok cismi göremiyor ve sonsuzluk dediğimiz evren de, " bayağı bir kısmı gözüküyor " gibi cümle kurmanız bence yanlış. 2014-2016 JWUT isimli teleskop gönderilecek, Hubble'nin göremediği cisimleri görebilecek ve altını çizerek belirtmek isterim; " JWUT, Başta NASA olmak üzere 15 farklı devlet ile çalışılmış bir teleskoptur. "

Ufo veya uzaylı dünyanın çevresinde olabilme ihtimali var, imkansız diyemeyiz. 4.55 milyar yıllık bir gezegenin içinde yaşıyoruz gerçekten hala " imkansız " kelimesini kullanmakta ısrar ediyorsunuz. Ayrıca böyle birşey görülse veya bilinse de,zamanı gelene kadar daima sır kalacaktır. Bizim bilmememiz gereken şeyler var, insanlığa kargaşa çıkarmaya gerek yok. ;

Edit; Yazım yanlışı.

kardeş öyle değil işte:) artık 1950lerdeki gibi uzay sadece aamerika ve rusyanın elinde değil.bi çok devlette var bu bahsettiğimiz radarlar teleskoplar falan.mutlaka bi yerden fire verirdi emin ol dünyada medya ne kadar sıkı çalışır bilirsin.fazla saklayamazlar mantıklı düşünürsek.vede emin ol şuan hiç bi ufo dünyanın çevresinde dolaşamaz ama başka nerelerde dolaşır bilemem. o konuda yorum yapmam ama dünya konusunda eminim rahat ol hiç bi uzaylı bu saatten sonra kolay kolay dünya çevresinde dolaşamaz benim görüşüm. eğer öle bişey olduysada zaten savaş çıkar ama öyle bişey hiç bi zaman olmayacak.

Uzay her zaman NASA'nın liderliği altında olacak şimdi bu bir gerçek. Bir çok devlet dediğiniz sayılı devletler. Mantıklı düşünürsek fazla saklayamazlar değil aksine saklarlar ve üstünde araştırma yaparlar. Sonuçta soğuk savaş döneminde değiliz, para için yapılmıyor bunlar. Bilim/Evren'de ileri bir adıma geçebilmek için bunca araştırmalar yapılıyor. Söz konusu bir bir uzaylı veya ufo dünya çevresinde dolaşması ise türlü türlü fikir sunabilirim. Lakin biz onların evreninde bir gezegeniz, evrende dolaşabilen varlıklar, dünyamızın etrafından mı geçemeyecek? Mantık bunu sorar. Adamlar her yakaladığı, her gördüğü şeyi kavga ile mi hallediyor? Niye savaş çıksın. Dünya uzay konusunda ortak çalışıyor sadece görünmeyen rekabet var aralarında ama dünya da biliyor, NASA'nın bu konuda daima lider olacağını o yüzden sanmıyorum savaş çıksın. Uzayda ki bir telekop ile olacakları engelleyemeyiz, henüz bir zararlarıda yok.

son cümlede doğru söylemişsin bi tane teleskopla hiç bi şeyi engelleyemezsin ama olacakları görebilirsin.şöyle bi örnek veriyim.mesela uzaydan gelen bi göktaşı dünyaya yaklaşıyo küçük bi göktaşı abartılcak bişe değil.nasa onu uzay zaman diliminde dünyaya hangi yılın hangi ayının hangi gününde varıcağını bile hesaplayabiliyo.nereye düşeceğini bile hesaplıyo hatta.işte bu kadar üstün bi teknolojiyle çalışan nasanın dünyanın önünden geçen 2-3 ufoyu görememe ihtimali imkansız bence.nasa elbette dünyadan çok şey saklıyo çünkü amerika 100 yıldır dünyadan bi çok şey saklıyo bence.ama bu sanıldığı gibi uzaylı-ufo meselesi değil gezegenlerle veya AYla ilgili bişeyler saklıyolar. amerikadan her şey beklenilir çünkü ben bu adamların 1950 yılında aya çıktığınada inanmıyorum.o zamanlar rusyayla aralarında çok önemli bi dünyanın en büyük gücü yarışı vardı.ve o zamanlar amerika nükleer çalışmalarını hızlandırdı.atom falanda o zamanlarda yapmışlardı zaten.bu kadar savaş döneminde astronomiye fazla ilgi göstermeleri biraz saçma olur nükleer daha önemli çünkü.ama amerika aya çıktımı dersen şu ana kadar 1000 kere çıktılar ona lafım yok sadece tarihler farklı bence.

1950 değil, 21 Temmuz 1969'da Ay'a ayak basıldı. Lakin inanan var inanmayan var ben çoğunlukla neticeye bakmayı seven biri olduğumdan yarışmayı kazanmıştır, günümüze kadar kitaplar olsun,makaleler olsun Ay'a çıktığı kabul edilmiştir ve bu her zaman böyle bilenecektir. Komplo teorosi var evet ama artık çürütsen ne yazar? NASA olarak, sadece gülerler. 2020'de Ay'a kalıcı bir üssün kuruluşunu planlıyorlar, artık herşey ileri teknolojide. Ve 1000 kere çıktılar derken, lafın gelişi olarak abartarak yazdığını düşünüyorum. Ay'a sadece 22 defa çıkılmış, uzayı aracı indirilmiştir.

Uzayda sürtünme yok, o yüzden göktaşının geliş hızı hiçbir zaman azalmaz ve teleskop'un da bunu hesaplayabilmesinin güç olacığını sanmıyorum. Ve şöyle bir şey daha var sadece hesaplıyor aksi bir durumda göktaşını engelleyemez bir aralar bir teori vardı olası bir durumda göktaşına karşı Roket vb. birşey fırlatılacak mı ne okumuştum bir kaç yıl önce sonra unutuldu. Her ne olursa olsun dünyamıza kesinlike çarpacak bir göktaşına bir roket vb. birşey ile vurmaya bile çalışsan, 10+ KM. büyüklüğünde olan bir taş parçaları kesinlike yine dünyaya çarpacaktır.

Ufo ve Uzaylıyı görmeme diye bir durum yok zaten. Ben göremezler diye yorum atmıyorum, sende bu amaçla yazmıyorsundur zaten anlıyorum da. Gördükleri gizemli şeyler vardır, ışık yılının hesaplandığı bir evrende bunlar anormal olamaz. Ve ne biliyorsun uzaylı veya ufonun ışık hızını geçemediğini? Sonuçta sonsuzluğu konuşuyoruz, gezgenimiz yaşam'a elverişli bir gezegendi ve ilk haliyle yaşamak imkansızdı. 4.55 Milyar yılın verdiği süreçte yaşam mümkün oldu, şartlar dolayısıyla bu hale geldi. Ve böyle bir geçmişi olan gezegenin içinde bizim gibi canlıları barındırması evrende sadece dünya gezegenine mi aittir sence? Bu çok saçma olur. Mars'ta yaşamın olması mümkün ama çoğu kişi sanıyor ki yaşam için tamamen elverişli, hayır böyle değil. Yaşam süreci için elverişli, geçecek olan süre içinde yapacağı değişimler sonucu yaşam mümkün olabilir. Bu sadece bizim görebildiğimiz ve gidebildiğimiz bir gezegen. Bu yüzden Ufo ve Uzaylılar'ı saçma bulmak, bana göre mantığa yakışır bir görüş değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Edit; Yazım yanlışı.

1950 değil, 21 Temmuz 1969'da Ay'a ayak basıldı. Lakin inanan var inanmayan var ben çoğunlukla neticeye bakmayı seven biri olduğumdan yarışmayı kazanmıştır, günümüze kadar kitaplar olsun,makaleler olsun Ay'a çıktığı kabul edilmiştir ve bu her zaman böyle bilenecektir. Komplo teorosi var evet ama artık çürütsen ne yazar? NASA olarak, sadece gülerler. 2020'de Ay'a kalıcı bir üssün kuruluşunu planlıyorlar, artık herşey ileri teknolojide. Ve 1000 kere çıktılar derken, lafın gelişi olarak abartarak yazdığını düşünüyorum. Ay'a sadece 22 defa çıkılmış, uzayı aracı indirilmiştir.

Uzayda sürtünme yok, o yüzden göktaşının geliş hızı hiçbir zaman azalmaz ve teleskop'un da bunu hesaplayabilmesinin güç olacığını sanmıyorum. Ve şöyle bir şey daha var sadece hesaplıyor aksi bir durumda göktaşını engelleyemez bir aralar bir teori vardı olası bir durumda göktaşına karşı Roket vb. birşey fırlatılacak mı ne okumuştum bir kaç yıl önce sonra unutuldu. Her ne olursa olsun dünyamıza kesinlike çarpacak bir göktaşına bir roket vb. birşey ile vurmaya bile çalışsan, 10+ KM. büyüklüğünde olan bir taş parçaları kesinlike yine dünyaya çarpacaktır.

Ufo ve Uzaylıyı görmeme diye bir durum yok zaten. Ben göremezler diye yorum atmıyorum, sende bu amaçla yazmıyorsundur zaten anlıyorum da. Gördükleri gizemli şeyler vardır, ışık yılının hesaplandığı bir evrende bunlar anormal olamaz. Ve ne biliyorsun uzaylı veya ufonun ışık hızını geçemediğini? Sonuçta sonsuzluğu konuşuyoruz, gezgenimiz yaşam'a elverişli bir gezegendi ve ilk haliyle yaşamak imkansızdı. 4.55 Milyar yılın verdiği süreçte yaşam mümkün oldu, şartlar dolayısıyla bu hale geldi. Ve böyle bir geçmişi olan gezegenin içinde bizim gibi canlıları barındırması evrende sadece dünya gezegenine mi aittir sence? Bu çok saçma olur. Mars'ta yaşamın olması mümkün ama çoğu kişi sanıyor ki yaşam için tamamen elverişli, hayır böyle değil. Yaşam süreci için elverişli, geçecek olan süre içinde yapacağı değişimler sonucu yaşam mümkün olabilir. Bu sadece bizim görebildiğimiz ve gidebildiğimiz bir gezegen. Bu yüzden Ufo ve Uzaylılar'ı saçma bulmak, bana göre mantığa yakışır bir görüş değildir.

dostum aya 1000 kere çıktılar derken lafın gelişi dedim aya çıkmak masraflı iş 2de1 vercek halleri yok senin dediğin gibi 20 kere falan çıkmıştır orda sorun yokta.bana ne bileyim o 3-5 fotoğraf çok fake'miş gibi geliyor.bununla ilgili konularda vardı. baya açıklayıcı yazılarda varmı yalnız şunu unutma amerika 100 yıldır insanlıktan her şeyini saklıyo özelliklede nasa.benim amerikaya güvenmek için hiç bi sebebim yok.öyle amerika ayda bilmem kime rastladı sonra korktular bide gitmediler diyen ilkokullardan değilim. ama amerikanın belirtillen tarihte aya çıkmadığına eminim.bu katillerin hiç bi şeyine güvenesim gelmiyo:)

• quote:

dostum aya 1000 kere çıktılar derken lafın gelişi dedim aya çıkmak masraflı iş 2de1 vercek halleri yok senin dediğin gibi 20 kere falan çıkmıştır orda sorun yokta.bana ne bileyim o 3-5 fotoğraf çok fake'miş gibi geliyor.bununla ilgili konularda vardı. baya açıklayıcı yazılarda varmı yalnız şunu unutma amerika 100 yıldır insanlıktan her şeyini saklıyo özelliklede nasa.benim amerikaya güvenmek için hiç bi sebebim yok.öyle amerika ayda bilmem kime rastladı sonra korktular bide gitmediler diyen ilkokullardan değilim. ama amerikanın belirtillen tarihte aya çıkmadığına eminim.bu katillerin hiç bi şeyine güvenesim gelmiyo:)

Tabi ki, en büyük hakkınız kendi seçimleriniz. " Şunu unutma Amerika 100 yıldır insanlıktan herşeyini saklıyor, özelliklede NASA. " demişsin. En iyisini yapıyor. Zaten sakladığı için Amerikadan korkuluyor. Ben NASA'ya daima güvenir ve inanırım.

Neil Armstrong'un Ay'a ayak basması eğer bir teori ise konuyu şurdan ele alalım, beyin kazanmış. Sovyetler dünyanın etrafında tur attı, ABD sadece stüdyoda yaptığı çalışmalar üzerine yarışmayı kazandı ve sovyetler çöktü. Boşa dememişler dünyada ki en büyük silah " Beyin "'dir. Kaldı ki günümüzde hala bunun tartışmaları sürüyorsa bu sadece boşa geçen zamandır. Artık Ay'a çıkılıyor ve yukarıda söylediğim gibi 2020'de uzay üssü kurmayı planlıyorlar. Ayrıca 4ay sonra Mars'tan dönecek olan Curiosity isimli 2.5milyar dolarlık uzay aracından sonra Mars'a insanlı uçuş yapılacak.

Şahsen kendi adıma şöyle birşey söylemek isterim, NASA daima önceliğimdir güvenerek ve severek sürekli takip ediyorum. Ama Amerika insanlardan herşeyi saklıyor dersen, Türkiye sanki saklamıyor diye bir soru sorarım ben sana. O yüzden ülkelerin neler yaptığını değil, gözle görülür başarılarını ele almak önemli olan.

• quote:

quote:

internetten araştırma yaparsan binlerce evet binlerce sivil ve ordu pilotunun ufo gözlemi var , hatta aralarında bir Türk generali de var , bu kadar insan yalan mı söylüyor yani hadi bir kısmı yalan diyelim hepsi mi yalan , bence onlar düzenli olarak ziyaretlerini sürdürüyor , bu radarları teleskopları elinde tutan büyük devletler onlarca yıldır bu konuyu örtbas ediyordu , çünkü tekrar ediyorum uzaylı konusunun resmi kabulü insanlık ve dinler tarihinin çöküşü demektir bunun yaratacağı kaosu düşünsene devletlerin çekindiği konu bu ancak son yıllarda bazı devletler gizli ufo dosyalarını açarak bir açılım gösterdiler insanlığı yavaştan hazırlamak istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_19811981 -- 30 Mart 2012; 12:09:59 >

• Bu resimde gördüğünüz şekildeki uzaylılar Gri ler deniyor.
    Normal insan şeklinde olanlar var onlara da Pleiades liler deniyor.
    Google de bunları yazıp aratarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

internetten araştırma yaparsan binlerce evet binlerce sivil ve ordu pilotunun ufo gözlemi var , hatta aralarında bir Türk generali de var , bu kadar insan yalan mı söylüyor yani hadi bir kısmı yalan diyelim hepsi mi yalan , bence onlar düzenli olarak ziyaretlerini sürdürüyor , bu radarları teleskopları elinde tutan büyük devletler onlarca yıldır bu konuyu örtbas ediyordu , çünkü tekrar ediyorum uzaylı konusunun resmi kabulü insanlık ve dinler tarihinin çöküşü demektir bunun yaratacağı kaosu düşünsene devletlerin çekindiği konu bu ancak son yıllarda bazı devletler gizli ufo dosyalarını açarak bir açılım gösterdiler insanlığı yavaştan hazırlamak istiyorlar.

kardeş cahilliğimi mazur gör bişey sorcam:)uzaylıların dünyaya geldiğini savunan insanlar hep aynı şeyi der.gizli kalan şeyler açıklanırsa dinlerin çöküşü olur. dinler neden çöksünki ? hiç bi kutsal kitapta evrende sadece insanlar yaşar gibi bi şey duymadım.uzaylılar gelsede bence gayet normal karşılanır.savaş falan durumu olmassa tabi.o konuyu biraz açıklarmısın.

• Yabancı akıllı yaşam formlarıyla karşılaşmamız çok ilginç olacak. Bizim gibi akıllı canlılar oldukları için bizim gibi dinleri, gelenekleri, kültürleri
    olduğunu göreceğiz. Ama şekillerinin nasıl olduğu hakkında fazla bilgim yok. Muhtemelen humanoiddirler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş cahilliğimi mazur gör bişey sorcam:)uzaylıların dünyaya geldiğini savunan insanlar hep aynı şeyi der.gizli kalan şeyler açıklanırsa dinlerin çöküşü olur. dinler neden çöksünki ? hiç bi kutsal kitapta evrende sadece insanlar yaşar gibi bi şey duymadım.uzaylılar gelsede bence gayet normal karşılanır.savaş falan durumu olmassa tabi.o konuyu biraz açıklarmısın.

onu açıklarsam çarşı karışır kardeş o kadarını da sen bul.

• quote:

quote:

quote:

son cümle çok doğru.insanları yavaştan hazırlamak istiyorlar.ama neye işte?sanki birilerinin planına göre gelişiyo her şey. sonuçta amerikanım planları dahilinde son 20-30 yılda insanları bi ufo gerçeğine inandırmaya çalışıyorlar.ve elimizde 2 teori var biri sizin savunduğunuz gibi gerçek uzaylıların dünyaya saldırma ihtimali'ki böyle birşey hiç bi zaman olmayacak.diğeride adamların kendi bastığı kartlarda gösterdiği gibi sahte uzaylı istilası.şimdi bi düzgün mantıkla düşünsene hangisi sana daha mantıklı geliyor?bana 2.seçenek çok daha yakın geliyor.yoksa şu astronot şu açıklamayı amış şu genereal şöyle demiş.eğer amerika'nın isteği olmasaydı o adamlar ağzını bile açamazdı.sonuçta 30 yıl önceki kartlar boşuna eğlencesine basılmadı şunu anlayın artık.bişeyler dönüyor yine:)

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

uzaylıların varlığı ve yokluğu konusu ve kanıtlardan veya kanıt olduğu zannedilenlerden bahsetmeyeceğim,

bahsetmek istediğim şey biraz daha farklı TOPLUM SOSYOLOJİSİ/PSİKOLOJİSİ

daha öncede duyan bilen vardır muhtemelen karabasan bizim toplumdaki ismi.

Bu bir uyku nun metobolitik hastalığıdır, bunun üzerine özellikle japonya başta olmak üzere araştırmalar raporlar ve tezler yazılmaktadır.
    Genel belirtileri olarakda rüya görerek rüya ve gerçek arasındaki farkı kaybetmek , gerçekte gördüğünü zannetmek yada halüsünasyon görme
    Vücut o sırada uykuda olduğu için beyin hareket etme mekanizmasını kapattığı için gerçekte hareket edemediğini yada halat gibi nesnelerle bağlandığını zannetme durumu görülür.
    Göğüs üzerinde baskı hissedilir

en göze çarpan bu belirtiler herkese tanıdık gelecektir, Bunlar fiziksel olaylardı
    işin psikolojik boyutunda ise her toplum bireyinin yaşadığı ve yetiştiği çevrede bilinçaltında biriken farklı düşünceler bu gibi durumlarda ortaya çıkmaktadır.

Bizim toplumumuzda sürekli olarak bir CİN muhabbeti , karabasan gibi korkutma olayları olduğundan dolayı bizim insanımız bunu üstünde oturup ona baskı yapan siyah bir cin yada benzeri bir varlık olarak görüp karabasan olarak tabir ediyor.
    Asyada ise o toplum inanışına göre insanların bilinçaltıda cadı figürü belirip cadı gördüklerini zannediyorlar
    Amerikada ise genel olarak yaygın UFO lar hakkında rüyalar , masaya bağlanıp deney yapılma senaryoları görüyorlar...

Bu hastalığın adı UYKU FELCİ , herkeste aynı fiziksel bulgular olmasına rağmen , kalan kısımlar psikolojik hikayelerle doldurulduğu için her toplumu farklı düşüncelerle korkutmak , filmler yapmak , bezner düşünceler oluşturmak yayamak , tişörtler satmak mümkündür...

dünya üzerinde ufolar tarafından tek kaçırılıp deney yapılan bireylerin amerika olması , sadece cenabetlikten karabasan gelen milletinde biz olması 2 tarafında seçilmiş millet olduğunun değil , kafamızın safsatalarla doldurulduğunun belirtisidir.

Psikoloji yahut sosyoloji bilgim yok , ama bu konuda bariz olarak gözüme çarpan bu bilgiyi paylaşmak istedim.

uzaylı vardır yoktur konusunda herhangibir yorum yapmıyorum

Ben de yabancı belgesel kanallarında yıllardır izliyorum bu uzaylılar tarafından kaçırılma hikayelerini. Kafam almıyordu bir türlü :Neden hep orda oluyor? diye. Ben de varlıklarını-yokluklarını irdelemedim hiç. Varlar ya da yoklar...ama bana bu durumlar anlamsız geliyordu ve hep nasıl ve neden oluyor diye kafamda cevap arardım. Gerçekten tebrik ediyorum,düşünüp çok güzel bağlantı kurmuşsunuz,daha mantıklı başka bir sebep olamaz diye düşünüyorum. Ey beyin...sen nelere kadirsin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

son cümle çok doğru.insanları yavaştan hazırlamak istiyorlar.ama neye işte?sanki birilerinin planına göre gelişiyo her şey. sonuçta amerikanım planları dahilinde son 20-30 yılda insanları bi ufo gerçeğine inandırmaya çalışıyorlar.ve elimizde 2 teori var biri sizin savunduğunuz gibi gerçek uzaylıların dünyaya saldırma ihtimali'ki böyle birşey hiç bi zaman olmayacak.diğeride adamların kendi bastığı kartlarda gösterdiği gibi sahte uzaylı istilası.şimdi bi düzgün mantıkla düşünsene hangisi sana daha mantıklı geliyor?bana 2.seçenek çok daha yakın geliyor.yoksa şu astronot şu açıklamayı amış şu genereal şöyle demiş.eğer amerika'nın isteği olmasaydı o adamlar ağzını bile açamazdı.sonuçta 30 yıl önceki kartlar boşuna eğlencesine basılmadı şunu anlayın artık.bişeyler dönüyor yine:)

bırakalım bu komplo teorilerini amerika güçlü olabilir ama o kadar da değil bu açıklamaların bir kısmı amerikaya rağmen yapılmıştır nasa ve 51. bölge de çalışan bir kısım amerikalılar bu açıklamalar yüzünden canından da olmuştur , sahte uzaylı istilası çok saçma bir şey amerikanın zaten bu tür bir komploya ihtiyacı yok afganistan ırak libya nereyi isterse vuruyor bunun için uzaylı ile falan kafa bulandırmasına ihtiyacı yok , ayrıca uzaylılar hiçbir zaman dünyayı istila etmeyecek ben böyle bir şey söylemedim ben başından beri onların uygarlığımızın ilerlemesine katkıda bulunduğunu savunuyorum yazılarımı doğru okursan anlarsın.

• Şahsen bunu araştırdım ve bunun hakkında 1-2 tane belgesel izledim.Bunun sebebi ilk uzaylı kaçırma vakası.Kadının adını şuan hatırlamıyorum history channel'da izlemiştim.Daha o zamanlar bebeğin cinsiyeti anne karnında öğrenilemiyorken bu kaçırıldığını iddia eden kadın kendine bazı testler yaptıklarını ve bebeğinin cinsiyetini ona söylediklerini anlatıyor ve bu uzaylı tarifini veriyor.Kadının anlattığı teknikler yaklaşık 10-15 yıl sonra bulunan teknikler.İşte o uzaylı tipide oradan geliyor ayrıca gelişmiş teknoloji olayıda oradan.Ancak uzaylı demek tüm evreni içine aldığı için gelişmiş varlıklarda olabilir gelişmemişleride.Hawking bizden daha geriler diyor.Ancak gerçek bir uzaylı görmeden hiçbirine %100 doğrudur diyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadace -- 15 Nisan 2012; 0:25:38 >
  • Insan evladi daha once GOREMEDIGI seyi HAYAL edemezmis... Tanriyi hayal edemedigimiz gibi... ya digerleri ???
  • http://www.youtube.com/watch?v=dt7x2QKhdkg&feature=player_embedded

şu videoyuda şuraya bi yere sıkıştırayım konusu vardı ya bunun ufo çektim falan diye açıklamıştı sonra fake olduğunu.işte bu kadar inandırıcı gibi gözüken bi ufo videosunu hazırlamak bu kadar kolaydır.inanmayın böyle saçma sapan ufo videolarına.kolay gele.
  • Genel olarak uzaylılar "Gri" denilen bir tür uzaylı formu olarak tasvir ediliyor. Nedenini ben de merak etmiyor değilim. Ortada bir çok "komplo" teorisi var. Bana göre komplo teorilerine inanmak din gibi bir inanç. Sonuçta kanıtlanmış olsaydı bilim olurdu değil mi?

Bunlardan biri UFO'ların aslında ilk defa Nazi Almanyası tarafından yapıldığı. Bunların o zamanlar Nazilerin savaşı kazanmalarını sağlayacaklarını inandıkları "Wunderwaffe" (Wonder Weapon, Mucize Silah) olduğu, ve prototiplerin üretilemeden, ve/veya Nazi bilimadamlarının Nazileri desteklemek istemedikleri için çalışmaları kasıtlı aksatmaları yüzünden savaşın kaybedildiği. Savaş sonrası Rusya ve Amerika'nın mümkün olduğu kadar Nazi bilimadamının Almanya'dan kaçırılması adına adeta yarıştıkları ve birçok ünlü Nazi bilimadamının Project Paperclip (Ataş Projesi) ile NASA'da çalışmaya başlamasıyla sonuçlanması. Bütün bu Amerika'daki gizli ödenekler, gizli hava üsleri, gizli yeraltı laboratuvarları bu yüzdenmiş. Bazıları da bunların hepsine katılıp üstüne de komplo teorisi ekliyorlar. Örneğin Nazilerin "Vril" adı altındaki bir topluluk sayesinde uzaylılarla psişik temasa geçip, teknolojilerini ilerlettikleri ve UFO'ların da bunların ürünü olduğu. Bazıları ise savaş sonrası Güney Amerika ülkelerine kaçan Nazilerin çalışmalarına devam edip UFO'ları bağımsız olarak tekrar ürettikleri ve dünyanın her bir tarafında görünen rastgele UFO'ların sebebinin bu olduğu.

Neyse konunun çok dışına çıkmayayım. Sonradan UFO'lar insanlar tarafından görülmeye başlandıkça hükümetler bunun insan yapımı casusluk araçları olduklarını gizlemek için tuhaf, büyük siyah gözlü, çıplak, kel, yeşil tenli, zayıf uzaylılar ile olayı saptırmışlar. İnsanlar bunların uzaylı yapımı olduğuna inanarak kandırılmışlar.

İnandığım için söylemiyorum, ama olma ihtimali var bana göre. Ama bütün bunların bilinme ihtimali de düşük, yani zaten böyle bir şey varsa bile hükümetler bunları açığa vurmazlar gibime geliyor.

Başka bir araştırmaya göre dünyada her 3 dk'da bir UFO görülüyor.

İnanmadıklarım ise,
    Uzaylıların insanlarla çiftleşerek insan DNA'sını oynadıkları. Bir kere uzaylıların DNA'ya sahip bir yaşam formu olması, 2 gözlerinin olması, kafalarının bize benzemesi, bizim gibi 2 ayak üstünde yürümeleri ve 2 ele sahip olmaları... Yani bunların insanın hayal ürünü olduğu çok açık. Yani uzaylılar illa görmek için oval gözleri mi olmalı? İlla konuşmalı mılar? Belki biyolojileri çok daha karmaşık iletişim teknikleri kullanıyorlardır mesela görüntüyü.

Galaksiler arası seyahat eden bir ırk nasıl oluyor da hem bizi casusluk amaçlı gözetlerken aynı zamanda kabak gibi ortaya çıkmalarını sağlayan ışıklar saçıyorlar? Ben hiçbir casus uçağının casusluk yaparken geceleri ışıklarını açtığını duymadım. Gecegörüşünü biz bile icat etmişken (hadi diyelim saçma oldu ama) hiçbir şey bilmiyorlardıysa bile bizden öğrenmiş olmaları lazımdı. Niye özellikle bizim görebildiğimiz dalga boyu aralığında ışıklar saçıyorlar o da ayrı mesele...

Bir başka sorun ise, artık insanların cep telefonlarında bile Full HD 1080p çekebilen kameralar varken neden hiçbir fotoğraf veya videoda yeterli kalitede görüntü yer almıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

zaten bu insanoglu uzaylu görmesin kardeşim :)
    ya kesiyor, ya hapisediyor yada gezegenine savaş açıyor.
    ama kötü olan hep uzaylı :)) nasıl oluyorsa.

district 9 vardı mesela :)
    ya adam düşmüş memleketine, sen tut onları gettoya kapat .:)
    yardım ediyimde gitsin yok :))

Asil suclu insanlar.
    http://www.youtube.com/watch?v=sVilhVpOs_I
    Saka bir yana uzaylilarin boyle gosterilmesinin sebebi Amerikanin sozde buldugu uzaylilarin Roswellde yapilan ameliyat goruntulerinde boyle bir sekilde cikmis olmasi yani bu yzden bundan sonra butun filmlerde boyle resmedildi ve akillara boyle kazindi tabii o ameliyat goruntulerinin izledigim belgesellerdeki bilim adamlarinin dedigi gibi inanmiyorum bazi hatalar var inanmiyorum.

• Süper komplo teorileri ve seneryolar ortaya çıkmış Hollywood yapımcıları bu konuyu görmesinler :) . Siz uzaylılar var diye birbirinizi yiyin ve başkalarının ekmeğine yağ sürmüş olun.Yok arkadaşım öyle bişey.Tabii fikirlere saygı duymak lazım ama sizi düşünmeye davet ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.