Şimdi Ara

Uzaylıların Cinsellikle İlgili Problemi Olduğunda Nereye Başvuruyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzaylılar var var diyoruz, ufa gördük masumuz köylüyüz diyoruz. Size soruyorum o kadar gelişmiş varlıkların dünya gibi küreselce ısınan bi yeri ele geçirme planları olabilir mi, hadi ordan yahu, o kadar ileri varlıklar, isteseler gezegen yaratırlar. ben geçen bi tane gördüm elini öptüm iyi ki ziyarete geldiniz diye, bi kaç sorunu bildirdim dünyayla ilgili tamam hallederiz dediler gittiler. onlar iyi uzaylılar, bana katılan veya bana karşıt görüşü olan varsa buyursun gelsin, bekliyorum.... Sizinde Uzaylı Anılarınızı ve Fotolarınızı Varsa Alalım

-------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 15 Ekim 2008; 22:49:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfred

Evet arkadaşlar uzaylılar var var diyoruz, ufa gördük masumuz köylüyüz diyoruz. Size soruyorum o kadar gelişmiş varlıkların dünya gibi küreselce ısınan bi yeri ele geçirme planları olabilir mi, hadi ordan yahu, o kadar ileri varlıklar, isteseler gezegen yaratırlar. ben geçen bi tane gördüm elini öptüm iyi ki ziyarete geldiniz diye, bi kaç sorunu bildirdim dünyayla ilgili tamam hallederiz dediler gittiler. onlar iyi uzaylılar, bana katılan veya bana karşıt görüşü olan varsa buyursun gelsin, bekliyorum....

Can Sıkıntısı....

Hallettim.Bir daha olursa yine beklermiyim ki _?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ben Linus

quote:

Orjinalden alıntı: wolfred

Evet arkadaşlar uzaylılar var var diyoruz, ufa gördük masumuz köylüyüz diyoruz. Size soruyorum o kadar gelişmiş varlıkların dünya gibi küreselce ısınan bi yeri ele geçirme planları olabilir mi, hadi ordan yahu, o kadar ileri varlıklar, isteseler gezegen yaratırlar. ben geçen bi tane gördüm elini öptüm iyi ki ziyarete geldiniz diye, bi kaç sorunu bildirdim dünyayla ilgili tamam hallederiz dediler gittiler. onlar iyi uzaylılar, bana katılan veya bana karşıt görüşü olan varsa buyursun gelsin, bekliyorum....

Can Sıkıntısı....

Hallettim.Bir daha olursa yine beklermiyim ki _?

son kez bekle lütfen

• selenanın yaptıklarını yapamayan uzaylıdan hayır gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 15 Ekim 2008; 22:34:17 >
  •  Uzaylıların Cinsellikle İlgili Problemi Olduğunda Nereye Başvuruyorlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

selenanın yaptıklarını yapamayan uzaylıdan hayır gelmez

doğru diyosun selena'nın yaptıklarını yapmıycaksa gelmesin
    ama benim gördüğüm bu uzaylı parmağından işiyodu scary movie'deki gibi

BÖYLEYDİLER! GÖYDÜM! GÖYDÜM! BÖYLEYDİLEY!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 15 Ekim 2008; 22:40:30 >

• Arkadaşlar Uzaylıların Cinsellikle İlgili Bir Problemi Olduğu Zaman Napıyolar Onlarında Bir Haydar Hocası Var Mı Biliyor Musunuz?
  • mubarek biz zaten uzaylı deilmiyiz ? :D uzayda yaşıoz :D
  • Benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var. Ben sana onuda getiricem, onuda getiricem.
  • Grup yaparız o da olur, o da olur...
    doğrudur, benimde birebir basket maçı yapan arkadaşım var...
    o da birşey mi!?!!?!??!?

benim 30 yaşına gelip hiç sevişmemiş arkadaşım var
    o değil de HACI! UZAYLIYLA ZOR OLMUYO MU_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 15 Ekim 2008; 23:21:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.