Şimdi Ara

uzaynet & tplink (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam İzmir’in en büyük ilçesinin en fazla nüfusu olsan semtinde ikamet ediyorum. 5 senedir altyapı bekliyorum. Gelmiyor. Ben de superbox düşünüyorum ama onda da şikayet çok gibi görünüyor emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBeg kullanıcısına yanıt
    Superboxu ara adamlar gelsinlet kuruluma sakin gidipte subeden alma birde 4.5g degstklemiyor ise bulunduğun yerde 24 ay girmesin biz aradık adreste desteklemedigini soylediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanKRT

Superboxu ara adamlar gelsinlet kuruluma sakin gidipte subeden alma birde 4.5g degstklemiyor ise bulunduğun yerde 24 ay girmesin biz aradık adreste desteklemedigini soylediler
    Hocam neden gidip şubeden almamam gerekiyor?

Gidip alirsan 24 ay yada 12 ay kitleniyor sana eger ararsan eve gelirseler hiz testi yapip sen kabul edersen sozlesme yapılıyor diger turlu bulundugun yerde cekmesse bile 12 ay odemek zorunlilugu var

• quote:

Gidip alirsan 24 ay yada 12 ay kitleniyor sana eger ararsan eve gelirseler hiz testi yapip sen kabul edersen sozlesme yapılıyor diger turlu bulundugun yerde cekmesse bile 12 ay odemek zorunlilugu var
    Hocam benim bildiğim şöyle gidip başvuruyorsunuz 4.5G kapsama alanındaysanız bağlantı sağlanıyor. 10Mbps için ise 3G bağlantı alanında olmak yetiyormuş diye biliyorum. Gidip başvursanız bile eve gelip kurulum yapılıyormuş. Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
    Bizm bulunduğumuz yerde 3g destekliyo 3g de ne kadar indirme veriri orasi hic belli olmaz oyuzdne superboxu arıyorsun siparisin aliniyor siparisin size yakin tetkilo servise geliyor onlar kontrol ediyor bölgenizi 4.5g yoksa arayip iptal edildiği soyleniyor bizdr boyle oldu ama eger olursa eve gelip kurulum yapiliyor hiz testi yapılıyor eger siz onay verirseniz sozlesme yapilacak arayinca soyle de diyebiliyorsu subede almak istoyorum dersen subede islemlerin yapiliyor evde kendin kutusunu aciyorsun eger hizi 2-4 gibi degerler alirsan iptal etme imkanin yok ara onlar gelsinler hic riske girme !!!!

• quote:

Bizm bulunduğumuz yerde 3g destekliyo 3g de ne kadar indirme veriri orasi hic belli olmaz oyuzdne superboxu arıyorsun siparisin aliniyor siparisin size yakin tetkilo servise geliyor onlar kontrol ediyor bölgenizi 4.5g yoksa arayip iptal edildiği soyleniyor bizdr boyle oldu ama eger olursa eve gelip kurulum yapiliyor hiz testi yapılıyor eger siz onay verirseniz sozlesme yapilacak arayinca soyle de diyebiliyorsu subede almak istoyorum dersen subede islemlerin yapiliyor evde kendin kutusunu aciyorsun eger hizi 2-4 gibi degerler alirsan iptal etme imkanin yok ara onlar gelsinler hic riske girme !!!!
    Öncelikle çok sağ olun cevabınız için. Şimdi yaptıkları hız testi sonucu İnternet bağlanıyorsa İnternet'ten şikayetçi olan bir çok yorum okudum Ekşi Sözlük ve Şikayet Var gibi platformlar da ama çok tedirginim. Hattım Turkcell ve 19,1 Mbps indirme hızı alıyorum testini yapmıştım sabah.
    uzaynet & tplink

• Fast.com dan da hız testi yapıp resmini atabilir misin? Orada yükleme indirme hariç internet hızı da gözüküyor.

Sorun olmaz o zaman yinede süper boxu ara

• Dalgamaboyu D kullanıcısına yanıt
    3 telefon bagli su anda

uzaynet & tplink

• Çok iyi ya. Bu da benim türk telekom kablosuz modem hızı. Tek telefon bağlı bu arada.
    uzaynet & tplink

Allah yardimcjn olsun ben o hizda telefonu kirarm

• Ben de zor duruyorum da telefonu daha yeni aldım Aylardır boşuna buna para veriyormuşum. Fiyatı da ek paketlerle birlikte 130'u buluyor bazen. Uzaynet için bilgisayar da gerekiyor değil mi? Bilgisayarsız kurulum olmuyor sanırım. Karar verdim bunu alacağım. Bilgisayar gerekiyorsa önce bilgisayar alayım.

• Fiyatlar ucuzlamış, kotalar kalkmış erişim imkanı olmayanlar için ideal.

Sadece bu kurulum ücretleri normal mi onu merak ediyorum ve cihazların sigortası var mı?
    Ben onu sordum kurulum icin gelen ekipte pc var dedi gelen adam kesif yapti canak icin uygun yeri ayarladı kurulum bitti eve girdik modemi leptopa bagladi sonra aktiflestirmek icjn kodu pc den gitdi tabi modemden ethernet ile bagli sonda etherneti çıkarttı tp linkin routuruna bagladi 4 tane pc bağlanabiliyor su anda pc yok 5 cihaz bagliyiz sorun yok ping sorun tek bizim icin sorun degil ama

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Kurulumda ilk ay fatura 110 tl +295 tl sonra fatularar 169 tl son faturaa ise 169+295 kullanilan malzemeler normalden pahali 2000 tl ama sadece 600 lira alıyorlar

• Merhaba. İnternet üzerinden film, dizi izleme durumu nasıl acaba? Ping değerinin yüksek olması yavaşlatma, donma veya herhangi bir şey yapıyor mu?

Ping sadece oyunlar uzerinde etkili netflix üzerinden dun 2 cihaz 2 cihaz instegram youtubr girdi max kalitede hic sorun olmadi donmadi ping videolarda sorun degil aciliyor hemen

• Tamam teşekkür ederim. Başvuru yaptım birazdan kurmaya geliyorlar. O yüzden son kez emin olayım dedim

Kuruluma geldilermi hangi il

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.