Şimdi Ara

uzaynet & tplink (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldiler. Keşif biraz uzun sürdü. Yaptılar. Şu anda uydudan yazıyorum İl Zonguldak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgamaboyu -- 2 Nisan 2020; 19:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizin nasil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an deneme aşamasındayım ya. İyi gibi ama bakalım ileride nasıl olacak.

uzaynet & tplink

• Dalgamaboyu D kullanıcısına yanıt
    Bizim burda 2 sabahtan beri hava kapali idi son iki saatte ise firtina ve sagnak vardi hiz biraz dustu 16 lara filan dustu speet tesete girince 16 dan baasladi ama sona dogru hizi 20lere cikti

• Benim hız testi yapınca kbps lerden başlıyor. Neden acaba?

Fast.comdan yaptigin icin oyle bendede kb dan basliyor baska test uygulamasından yap fast.com bende denedigimde kb den başlıyor

Turktelekom speed test yada speet testin play/app store uygulamasini indir yoksa chormeden net vermiyor

• Başvurudan ne kadar süre sonra kurulum için geliyorlar ping oyunlar dışında sorun oluşturuyor mu

• Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun?

• Ben dün başvurdum. Akşama doğru. Bugün öğlen geldiler. Tabiiki ile göre değişir. Zonguldak'ta bayileri varmış. O yüzden hızlı oldu. Normalde de 7 iş günü içinde yapılıyormuş.

• Diyelim ki Türkiye'de bir olay oldu ve tüm internet sağlayacılarının internetini kestiler. Uzaynet interneti uydudan aldığı için kesilir mi? Birde yasaklı sitelere girilebiliyor mu uzaynetten? 😀

Chorme uzerinden yaparsan ilk teste hatali verebiliri

Bu uygulamada ise server baglantisi için 2 dk bekle server baglantisi kurulamayacak cunku bir servere bagli degil 2 dk icinde rasgele server atayip teste baslicak

uzaynet & tplink

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Ben sorudum herhqngibir kesinti olmaz diger alt yapili lar gibi cok kullanilan bolgede hiz dusme gibi bir ihtimali yok sitelere vpnsizlere giriyor ama girmeyenlerede vpn ile giriyir

Bu kullanilan uydu evine dsmart baglatmak isteyen olursa ayni uydu üzerinden sallanıyor

UYDU İSMİ EUTELSAT

• Yaptım onda da yaklaşık olarak aynı değerler çıkıyor. Teşekkür ederim.

• Merhaba. Modem arayüzüne giriş yapabiliyor musun? Ben hiç giremiyordum dün denedim. Oldu. Şifreyi değiştirdim. Ssid gizledim. Daha da giremiyorum. Neden öyle oluyor acaba?

• SerkanKRT S kullanıcısına yanıt
    Ben internetten basvurdum evime geldi kurdur gitti 10/5 mbps kullaniyorum. Mahalle kalabalik olmayan mustakil evlerin oldugu bir mahalleydi hizi pingi falan gayet guzeldi hic sorun yasamadim ama koronadan olsa gerek sehirden herkes kacmis 4g sebekesi aksam 8 den sonra cortluyor 0.80-2 arasi hiz alabiliyorum 😂 sebekeyi 3g ye cektim 10 mbps aliyor ama uploadda 3-4 arasi kaliyor oyle idare ediyorum. Yani hersey alt ust olabilir 😂

• SerkanKRT S kullanıcısına yanıt
    Dsmart değil de Digiturk olmasın o?

• Hocam ş imdi 5 aydır bekledik ama altyapı falan geldiği yok. Bakıyorum diğer şehirlerde taahhutsuz tarifeler mevcut genelde ama burda durum tam tersi sanırım bilginiz var mi bu konuda? Birde 600 lira anten için sökme takma parası diyor yani 600 verecez sadece takip sokup götürmeleri için mi taahhüt bitince?
    Başka bir sorumda 24 ay taahhüt ile mi aldınız ?

• selocanq S kullanıcısına yanıt
    Uzun suredir giris yapmiyorum mesajlara bakamadım
    Kurulum ucreti 295 +295 ilk ay birinci taksit 24. Ay ikinci taksit seklinde odeme kullanilan anten ucuundaki elenbey normal tvdekilerle alakasi yok ordan tooway modeme bagli ordanda routere bagli o odenen ucret icinde bunlarda var 24 ay tahut

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Karıştırmış olabilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.