Şimdi Ara

UZMAN ARKADAŞLAR TIR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sizlere birşey danışacağım. en iyi bildiğiniz bir konuda... yardımınız olursa sevinirim... şimdiden allah razı olsun...

ben bir firmada çalışıyorum, iyi kötü geçiniyoruz... bir arkadaşım daha var... çocukluk arkadaşım yediğimiz içtiğimiz aynıdır... o da bir firmada iyi kötü çalışıyor... bulunduğumuz şehirde iyi kötü her kişiyi az çok tanırız çevremiz fena değildir... dedikki bir miktar para koyalım üstüne borç harç ayarlayalım bir tır alalım... 70-80 bin tlye kadar... çekici ve dorsesi ile... bir şirket kuralım yada şahıs şirketi olsun... k1 belgesini de alalım... birde sizlerden iyi olmasın, tırımızı kendi tırı gibi kullanacak özü sözü bir adam gibi bir şöför kardeş bulalım... iyi kötü yolumuzu bulalım... hem şöför kardeşe ekmek parası verelim... hem tır çalışsın bir yandan borcunu ödeyedursun... hemde bizde ufak ufak biryerlerden ticarete başlayalım... elleri zengin ettik köle gibi çalıştık bu yaşa kadar...

sizlerin yorumunu alalım...

bu işi kıvırabilirmiyiz? nasıl bir tır almalı? şirketmi kurmalı yoksa şahıs olarakmı almalı?
    k1 belgesi kolay alınıyormu? iyi bir şöför bulabilirmiyiz? para kazanırmıyız? yoksa elimizdeki de gidermi?

şimdiden çok teşekkürler...

• iyi aksamalar HAkan,

aslinda mesajini bir diger baslikta farkettim ama bu sektörden anlamadigim icin
    karismak istemedim.
    ama mademki bir baslik actin, kisisel fikrimi yine beyan etmek isterim .

@ben bir firmada çalışıyorum, iyi kötü geçiniyoruz

o halde anlamdaigin islere hic bulasma be kardes. BU zamanda kamyoncu
    zaten para yapamiyor, borcun altina girip uykusus geceler gecirmektense
    efendi efendi maasli isine gitmeye devam et.

@yoksa elimizdeki de gidermi?
    yüzde 90 büyük ihtimal,Bence.
    Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

merhaba kaptanlar,
    sizlere birşey danışacağım. en iyi bildiğiniz bir konuda... yardımınız olursa sevinirim... şimdiden allah razı olsun...

ben bir firmada çalışıyorum, iyi kötü geçiniyoruz... bir arkadaşım daha var... çocukluk arkadaşım yediğimiz içtiğimiz aynıdır... o da bir firmada iyi kötü çalışıyor... bulunduğumuz şehirde iyi kötü her kişiyi az çok tanırız çevremiz fena değildir... dedikki bir miktar para koyalım üstüne borç harç ayarlayalım bir tır alalım... 70-80 bin tlye kadar... çekici ve dorsesi ile... bir şirket kuralım yada şahıs şirketi olsun... k1 belgesini de alalım... birde sizlerden iyi olmasın, tırımızı kendi tırı gibi kullanacak özü sözü bir adam gibi bir şöför kardeş bulalım... iyi kötü yolumuzu bulalım... hem şöför kardeşe ekmek parası verelim... hem tır çalışsın bir yandan borcunu ödeyedursun... hemde bizde ufak ufak biryerlerden ticarete başlayalım... elleri zengin ettik köle gibi çalıştık bu yaşa kadar...

sizlerin yorumunu alalım...

bu işi kıvırabilirmiyiz? nasıl bir tır almalı? şirketmi kurmalı yoksa şahıs olarakmı almalı?
    k1 belgesi kolay alınıyormu? iyi bir şöför bulabilirmiyiz? para kazanırmıyız? yoksa elimizdeki de gidermi?

şimdiden çok teşekkürler...

dostum biz de bu işe 2 yıl önce girdik,edindigimiz tecrubeleri genellersek sana onerebilecegim tek sey var.

Bu işe gireceksen ya diger ulkelere ihracata git,ya da belirli bir yerin yukunu sozlesmeli olarak devamlı çek,cunku piyasa kıran kırana.kendi arabanda sofor olmadıgın ya da iyi birkac araban olmadıgı surece tutunman zor.

İhracat isi biraz zor,ama ornegin calıstıgın sirketin(orn beton sirketi) mıcır isini alırsam memnun kalabilirsin diye dusunuyorum.

Aklına takılan herhangi bir soru olursa hic cekinmeden pm atabilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cvp için saol
    ama o zamanlar başka bir ark. girdi o işe zarar etti. bizde vazgeçtik.
  • Abicim kazanıp kazanamayacağınızı en iyi olarak siz bilirsiniz çünkü çevrenizdeki piyasayı en iyi siz bilirsiniz eğer işe atılmak isterseniz bence ayrı şöföre gerek yok şöför yerine ikiniz çalışın derim . Şimdi burda çoğu adam burda diyecek riskli tehlikeli getirisi yok falan fistan diye ama işin doğası budur her sektörde durum böyledir yüksek risk yüksek getiri düşük risk düşük getiri durumudur Bir işte patron kazancın aslan payını alır ama karşılığında riskide üstlenir . Kazancınız bence sizin çalışmanıza ve iş bulabilme dolayısıyla iş çevrenizin tanıdıklarınızın falan genişliğine bağlıdır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.