Şimdi Ara

Uzman Sorusu!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde amerikadan ikinci el olarak alınmış iphone 4 var. 4.0.1(8A306) ve 01.59.00. Geldiginde içinde cydia ve installous yukluydu. Suan pasaport kaydı beklıyor. Satan varsa ilgilenebilirim. Ancak asıl sorum şu. Bugun vodafone kartımı kestırıp taktıgımda gecersız sım hatası verdı. Bıldıgım kadarıyla telefon kapanana kadar 1 2 hafta kullanabılmem gerekıyodu. Sorun ne olabılır acaba. Imeı yı kontrol ettırdıgımde kayıt bulunamadı dıyor.yardımlarınızı beklıyorum.:((

• Kartı taktıktan sonra telefonu iTunes e bağlamayı denediniz mı.Telefon kapanmış olsa servis yok yazardı. Bı arada kesimde de hata olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 27 Aralık 2010; 19:45:09 >
  • kesımde bı sıkıntı oldugunu sanmıyorum, dıger telefonda kesılen kısmı yapıstırıp kullanabılıyorum. Itunes a bagladı kartı kestırdıgım yerdekı adam. Bu telefon daha once kullanılmıs ve kapanmıs ımeı dedı. Ancak telefon turkıyeye yenı gırdı:(
  • Telefonun muhtemelen sim kilitli. dolayısıyla AT&T sim kartı olmadığından geçersiz diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Telefonun muhtemelen sim kilitli. dolayısıyla AT&T sim kartı olmadığından geçersiz diyor..

mesajda Cydia yüklü diyor.. hazır Unlock lu gelmiş yani..

bi ihtimal cydia dan Ultrasnow yüklenmemiş olabilir ama tekrardan yüklemekte fayda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Telefonun muhtemelen sim kilitli. dolayısıyla AT&T sim kartı olmadığından geçersiz diyor..

mesajda Cydia yüklü diyor.. hazır Unlock lu gelmiş yani..

bi ihtimal cydia dan Ultrasnow yüklenmemiş olabilir ama tekrardan yüklemekte fayda var..

Belki sadece JB yapılmış Unlock yapılmamış olabilir bu durumda var...
  • ultrasn0w'u tekrar yükle ama büyük ihtimalle kesimden dolayı. kestiğin kartı başka telefonun okuması doğru kestiğin anlamına gelmez :) tecrübe ettim ordan biliyorum. yazılımsal olarak ultrasn0w'u tekrar kur kapa aç vs tarzı şeyleri yaptıktan sonra hala düzelmediyse %100 kesim. temiz bir mikrosim alman en iyisi olacaktır.
  • arkadaslar fıkırlerınız ıcın tesekkur ederım. Sımdı cydıa ya baktım ultrasnow 1.2 yuklu gorunuyo. Yınede tekrar yukleyeyımmı? Bırde kartı taktıgımda pın kodunu sorması ve kabul etmesı, kesımde hata olmadıgının ıspatımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psionicstorm
    arkadaslar fıkırlerınız ıcın tesekkur ederım. Sımdı cydıa ya baktım ultrasnow 1.2 yuklu gorunuyo. Yınede tekrar yukleyeyımmı? Bırde kartı taktıgımda pın kodunu sorması ve kabul etmesı, kesımde hata olmadıgının ıspatımıdır?

Siz ne olur ne olmaz ultrasn0wu yeniden kurup telefonu yeniden baslatin. Telefonun pin sormasi da duzgun kesildigini gostermez. Bende de bi adet turkcell var ve pinden sonra sim hatasi aliyorum yani duzgun kesilmemis. Ayrica bir adet de vodafone var o duzgun kesilmis ve sorun vermemekte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.