Şimdi Ara

Uzman yardımı Plese....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ablalarım benim problemim güvenlik kameralarıyla ilgili sorun şu:Şehir merkezinden 20 Km uzaklıkta bir çiftlik evine 5 adet güvenlik kamerası kurudum Kasabaya(Bahçeye) Tlfn. hattı ve ADSLçektirdim statik IP de almam gerekiyormuş onun içinde Telekoma başvurdum.Anlayacağınız üzere ben buradaki güvenlik kamerası görüntülerini internet üzerinden nasıl izleye bilirim?Veya uzaktan bilgisyar erişimi hakkında bilgisi olan arkadaşlarıın yardımlarını bekliyorumsaygılarımla değerli forum üyeleri...
    Önemli not:DVR Kart takılı masaüstünePC me ve kullandığım ve kaydedici program ise Digital Video Recorder H.264

• öncelikle çiftlik evindeki bilgisayarın ipsini modemin arayüzündeki uzaktan yönetim kısmına girip iplerinizi oraya kaydetmeniz gerekmekte bu işlemi tamamladıktan sonra modeminizin türk telekoma çıkış yaptığı statik ipylede istediğiniz bilgisayardan uzak masaüstü bağlantısı yöntemiyle girip izleyebilirsiniz
  • Abicim çok teşekkür ederim gecikmiş bir teşekkür anca girebildim nete nete bağlandığımda bir dizi sorularım daha olacak modeim telekomdan aldığım kablosuz airties marka modem hsni adsl üyeliğinin akabinde verilenlerden teknik bilgi için teşekkürler dostum saoll...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.