Şimdi Ara

UZMANINDAN SADECE FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çalıştığım hastaneye server alıncak ama ben kararsız kaldım pek bu konuda tecrübem yok para sıkıntısı yok sorunsuz bır makıne ıstıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hastanede 150 client veritabanı olarak sql ve 2003 server ve hastane otomasyaon programı calısacak.
    bu ağ trafiğinini kaldıracak bir server modelı arıyorum kararsız kaldım teknık konuda artı bırazda korkuyorum benden hastane teknık sartname ıstedı ılgılenen arkadaslara sımdıden tesekkurler.

Hastanede su an IBM x 225 series kullanılıyor 2.8 xeon 2 GB ram 36x3 10000 scı server var.
    network olarak 12 port 1 giga 3com omurga 48 port 3 com 3x 24 port 3com swich kullanılıyor.
    Kısacası swichler arası 1 gıga clıentler 100 MB network hızına sahıp ama son zamanda omurga swich den 4 adet port yogunluk zamanı sabıt yanıyor ve sıstem donuyor. server hardısk/volume...vs diye veya network connectıon hatası verıyor bana server kaldırmıyor gıbı gelıyor ve sql de bazı raporları 1 saat te ancak sonlandırıyor. Bunun için yeni server istediler ve suanda 65 cclient var ama 1 ay içinde 150 client olacak lütfen yardım .

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!
    ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!!!!!!!

• o zaman daha yüksek özellklere sahip bi server alın bu konudawww.penta.com a bi kak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaksu84 -- 11 Mayıs 2006; 20:54:05 >
  • HB VEYA İBM NİN SERVERLERİ ÇOK İYİ
  • http://www.snc.com.tr/ractory_rx2hs-n.asp buradan bi fikir edenibilirisin

saygılarımlaa
  • Bu forumda çok fazla yardım alamazsın.Bence Dell,IBM ve Hp gibi firmalara başvur.Para sorun değil diyorsan Dell düşünmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.