Şimdi Ara

Uzmanlar uyarıyor: Fortnite uyuşturucu gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben velet: Evet eğleniyorum (:-))

• Fornite'de PUBG gibi fazla derinliği olmayan zamane oyunudur. Popülaritesinden dolayı özel bir durumu var yoksa bu konuda çok sıkıntı yaratmaz bence. Aklı çelinmeye müsait, savunma sistemi olmayan insanlarda Super Mario dahi takıntı, bağımlılık yapabilir. Mavi Balina buna güzel örnektir.

Ciddi (sağlıklı psikolojiye sahip, aklı başında genç ve yetişken bireylerde) sosyal yaşamı olumsuz etkileyecek oranda bağımlılık tehlikesi yaratabilir güce sahip oyunlar denince akla:

- Ogame tarzı siz offline iken dahi devam eden, oyundan çıktığınızda gözünüzün arkada kaldığı, kendi sürekli yaşayan evrenlerine sahip oyunlar ve

- WOW tarzı kaliteli içeriğe, büyük bir açık dünyaya sahip, sonu olmayan, geliştikçe gelişebilecek MMORPG türünde oyunlar gelmelidir.

Tür olarak CSGO dahil FPS ve TPS aksiyon oyunları bağımlıklık tehlikesi noktasında en masum ve sıkıntı yaratmayacak oyunlardandır.

• Şu salak oyun için eşinden boşanan salaklar var.

• Boş beleş bir oyun... Bana inanılmaz itici geliyor, PUBG da öyle.
    Oyun istiyorsanız Dota 2 oynayın ;)

• türkiyede akşam ana haber bültenini seyreden çocuklar psikopat oluyor !

• Saçma sapan, vakit öldürmekten öteye gidemeyen kişiye hiçbirşey katmayan ergen oyunları, bence yasaklanmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

Fornite'de PUBG gibi fazla derinliği olmayan zamane oyunudur. Popülaritesinden dolayı özel bir durumu var yoksa bu konuda çok sıkıntı yaratmaz bence. Aklı çelinmeye müsait, savunma sistemi olmayan insanlarda Super Mario dahi takıntı, bağımlılık yapabilir. Mavi Balina buna güzel örnektir.

Ciddi (sağlıklı psikolojiye sahip, aklı başında genç ve yetişken bireylerde) sosyal yaşamı olumsuz etkileyecek oranda bağımlılık tehlikesi yaratabilir güce sahip oyunlar denince akla:

- Ogame tarzı siz offline iken dahi devam eden, oyundan çıktığınızda gözünüzün arkada kaldığı, kendi sürekli yaşayan evrenlerine sahip oyunlar ve

- WOW tarzı kaliteli içeriğe, büyük bir açık dünyaya sahip, sonu olmayan, geliştikçe gelişebilecek MMORPG türünde oyunlar gelmelidir.

Tür olarak CSGO dahil FPS ve TPS aksiyon oyunları bağımlıklık tehlikesi noktasında en masum ve sıkıntı yaratmayacak oyunlardandır.
    Hocam yeni nesli artık tamamen twitch yönlendiriyor, twitchte ne popüler olursa o çılgınlık oluyor.
    Battleroyale akımı da yayıncıların gazıyla popüler oldu. Bundan bir önce de MOBA furyası vardı, şimdi battleroyale'e çevirdi.
    Bir sonraki ne olur bilinmez.

• Torbacılarda Fortnite bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Pubgciler bunu beğendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shen kullanıcısına yanıt
    Yalanın da kuyruklusu. 2000 yılında çıkmış oyunu nasıl 20 sene oynuyorsun?
  • Herkes kendi zamanında ki oyunu yazmış ve bağımlılığın daha fazla olduğunu söylemiş ama aslında öyle değil.
    Yeni kuşağın bağımlılık oyunu bu, psikopat gibi oynuyorlar.
    Aynı benim kuşağın deli gibi UO oynadığı zaman gibi.

• Valentino V kullanıcısına yanıt
    katiliyorum sana irec otesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pugs da bu oyunda irec otesi para veripte oynamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böylesine saçma sapan bi oyuna bağımlı olanın beyin yaşı 10 dur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yalanın da kuyruklusu. 2000 yılında çıkmış oyunu nasıl 20 sene oynuyorsun?
    20 olmasın 18 olsun. Ayrıntılara takılma hacı. Whatsapp'a gel :)
  • o da bir tur bagimlilik mi bilmiyorum ama bir ara minecraft firtinasi vardi her tarafta online degildi belki ama bir basladiginda saatlerini aliyordu saatlerce iki tahtayi birlestirip ev yapicam diye ugrasiyordu millet
  • Bu oyun tamamen milleti delirtmek için yapılmış. Oyuna başlayacaksanız başlamayın herkes çok iyi oynuyor, şöyle kısa bir örnek vereyim adam sizi gördüğünde çat çat merdiven duvar merdiven duvar üstünüze çıkar çat merdiveni editler aşağıya iner ve pompalıyla öldürür. Kısacası oyun
  • zaten oynayamıyorum problem yok benim için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.